11 legjobb WordPress beszámolót tartalmazó beépülő modul a közösségi bizonyíték hozzáadásához

a legjobb wordpress beszámoló plugin-ok összehasonlítása


A WordPress legjobb beépülő modulját keresi? Jó ötlet! Fantasztikus munkát végez, és az ügyfelek boldogok. Akkor miért nem osztja meg véleményét nyilvánosan az Ön webhelyén, hogy mindenki láthassa?

Mivel oly sok WordPress tanúsítvány-bővítmény érhető el, tudjuk, hogy nehéz lehet eldönteni, hogy melyiket választja. Segítünk abban, hogy ebben a cikkben szűkítettük a döntését a WordPress 11 legjobb beépülő moduljára..

1. WPForms

WPForms

A WordPress számára elérhető legjobb kapcsolattartó űrlap-bővítményről ismert, hogy a WPForms felhasználható felső szintű beszámoló-bővítményként.

A Beküldés feladása kiegészítéssel létrehozhat egy könnyen használható űrlapot az ügyfelek számára, hogy közvetlenül a saját webhelyéről nyújtson be neked egy ajánlást. Olyan funkciókat is bevonhat, mint egy értékelési skála, mert aki nem szereti munkájáért aranycsillagokat szerezni!

A benyújtás után a felhasználói beszámoló a WordPress irányítópultjának területén lesz, hogy áttekintse, mielőtt eldöntené, hogy közzéteszi-e vagy sem..

A WPForms elsődleges hangsúlya a könnyű használat, és ez könnyű folyamatot jelent mind az ajánlást benyújtó ügyfél, mind Ön, a webhely tulajdonosa számára, ha készen áll a visszajelzés közzétételére..

További információkért olvassa el a WPForms teljes áttekintését.

Kezdje el a WPForms használatát még ma!

2. Virágozzon az ováció

Virágzik az ováció

Mivel az egyik legjobb WordPress beszámolót bővítmény, a Thrive Ovation valóban lenyűgöző. Segít 3 egyedi módon gyűjteni az ajánlásokat:

Először is, lehetővé teszi, hogy a webhelyén maradt WordPress-megjegyzéseket varázslatosan átalakítsa egy jellemző készenléti ajánlássá, egyetlen egérkattintással. Nincs több másolás / beillesztés szükséges! Még a hozzászólást elhagyó felhasználó nevét és avatárját is tartalmazza.

Másodszor, a Thrive Ovation integrálódik a Twitterbe és a Facebook-ba, így könnyedén meggondolhatja rólad vagy vállalkozásáról tett észrevételeket, és importálhatja azokat a plugin szabadalmaztatott Rolodexbe. Az el nem tűnő képernyőképek a múlté ez a szolgáltatás, mivel a Thrive Ovation nemcsak a pozitív emlékeket importálja, hanem esztétikailag kellemes, hivatalos megjelenésű véleményekké is átalakítja őket..

Harmadszor, ez a beépülő modul lehetővé teszi a tanúsítványgyűjtési folyamat teljes automatizálását azáltal, hogy lehetővé teszi dedikált ajánlások benyújtási oldalainak, hozzászólásainak és űrlapjainak létrehozását. Még automatizált üzeneteket küldhet az ügyfeleknek visszajelzést kérő ügyfeleknek egy linkel az ajánlások összegyűjtési oldalához. Valójában a Thrive Ovation az egyik legjobb elérhető WordPress-beépülő modul.

Kezdje el a virágzást okozó ma!

3. Beszámolók

Ajánlások kirakat

Ajánlások A Showcase segítségével gyönyörűen megjelenítheti az ügyfelek visszajelzéseit rácsban vagy csúszkában.

Könnyen kezelhető, előzetes benyújtási űrlapot tartalmaz, így az ügyfelek közvetlenül a WordPress webhelyen nyújthatják be véleményüket.

Ezen felül a Testimonials Showcase készen áll a fordításra. Soha nem kell aggódnia a nyelvi akadályok miatt, amelyek megakadályozzák az ügyfeleket, hogy beszéljenek, vagy a potenciális ügyfelek elolvassák, milyen félelmetes vagy valaha.

Kezdje el ma a Testimonials bemutatót!

4. Ajánlások csúszka

Ajánlások csúszka

A Gutenberg szerkesztő támogatja és a GDPR-nek megfelelő, a Testimonials Slider a görbe előtt áll, mivel folyamatosan frissíti a szükséges fejlesztésekkel, hogy a játék előtt tartson.

Testreszabhatja az ajánlások csúszkáját a gyönyörű beépített sablonokkal, majd egy rövid kóddal vagy widgettel jellemezheti webhelyén. Teljesen nulla kódolási készség szükséges!

Kezdje el a Testimonials Slider ma!

5. Eszközkészlet ajánlások

szerszámkészlet ajánlások

Az Eszközkészlet-beszámoló teljes körű irányítást biztosít a beszámoló kinézetének és megjelenésének felett. Az Eszközkészlet segítségével gyorsan és egyszerűen összeállíthatja a beszámolókat anélkül, hogy PHP-kódokat kellene írni.

Ez lehetővé teszi, hogy a véleményét különféle módon jelenítse meg, például kütyü, teljes oldalak, csúszka, rács stb..

Ezt a bővítményt ugyanazok az emberek üzemeltetik a világ egyik legnagyobb többnyelvű pluginja, a WPML mögött. Nem is említve, hogy a plugin többnyelvű támogatást nyújt a WPML-hez való integráció révén.

Kezdje el ma az Eszközkészlet ajánlásait!

6. Ajánlások widget

Ajánlások widget

A widget egyszerűsége kombinálódik a képcsúsztató szemet gyönyörködtető szépségével a Testimonials Widget bővítménnyel.

A dia, a körhinta és a fade átmenetek mind elérhetők. A diavetítés tartalmát a WordPress címkéi, kategóriái vagy postai azonosítói alapján is szűrheti. A legjobb az egész: A beszámolók Widget vegyes tartalmi lehetőségei lehetővé teszik, hogy a szöveget, képeket és videókat egy diavetítésben jelenítsék meg. Bármilyen típusú ajánlási tartalmat bármilyen módon megjeleníthet!

Kezdje el a Testimonials Widget használatát ma!

7. Beszámoló Rotátor

Beszámoló Rotátor

Az egyéni üzenettípus létrehozásának képességét felhasználva a Testimonial Rotator hihetetlenül egyszerű módon nyújt Önnek ajánlásokat a WordPress webhelyén..

A beszámológyűjtés egyszerűbb, sőt csillagbesorolási rendszert is tartalmaz. És bemutatja az ajánlásokat? Még egyszerűbb, a rövid kódok és a widget lehetőségeinek köszönhetően.

Kezdje el ma a Testimonial Rotator alkalmazást!

8. Könnyű ajánlások

Könnyű ajánlások

Ahogy a neve is sugallja, az Easy Testimonials egyetlen melléknévre utal: könnyű.

Akár azt szeretné, hogy beágyazza a beszámolóit egy oldalba vagy egy hozzászólásba, vagy widgetként hozzáadja azokat az oldalsávhoz, ezt mindenképpen megteheti. És nulla kódolási ismeretekre van szükség a praktikus-dandy rövid kód funkciónak köszönhetően.

Az Easy Testimonials támogatja a képeket, tehát egy arc hozzáadása a szerző nevéhez egyszerűbb, mint valaha. Ezenkívül a legújabb technológiát használja annak érdekében, hogy az ajánlások megjelenjenek a webhely keresési eredményeiben.

Kezdje el ma az egyszerű ajánlásokkal!

9. Beszámoló csúszka

Beszámoló csúszka

Korlátlan ajánlások csúszkái kéznél vannak a Testimonial Slider bővítménnyel.

Nagyon testreszabható, a Testimonial Slider egyedi színekkel, különféle elrendezésekkel és többszörös átmenetekkel rendelkezik, hogy elősegítse az ügyfelek visszajelzéseinek lehető legelegánsabb bemutatását..

Nem tetszik a csúszkák? Használhatja a listájuk formátumát is.

A legjobb az egészben, hogy a Testimonial Slider front-end és backend beküldési űrlapokat kínál, amelyek a beszámolók gyűjtésének folyamatát könnyedén megkönnyítik. Minden könnyedén vezérelhető a WordPress műszerfalából.

Kezdje el ma a Testimonial Slider használatát!

10. Ajánlások alapjai

Ajánlások alapjai

A beszámoló alapjai bizonyítják, hogy az „alapvető” nem jelent „rossz” -t. Ez sem azt jelenti, hogy nem teljes funkcionalitású bővítmény!

Az „alapokon” túlmutatva a „Testimonial Basics” akár 6 kütyü megjelenítési lehetőséget és 4 oldalmegjelenítést kínál, mindegyik testreszabható színekkel, háttérrel és betűtípusokkal.

A fordításra kész, az RTL-kompatibilis és a GDPR-kompatibilis Testimonials Basics könnyen kezelhető bemeneti űrlapokat tartalmaz a vélemények összegyűjtésére. Ez magában foglalja az egyik kedvenc tulajdonságunkat: csillagbesorolás!

Kezdje el ma az ajánlások alapjait!

11. Erős ajánlások

Erős ajánlások

A fejlesztõbarát, erõs ajánlások nagyszerű és jól felszerelt funkciókkal bírnak. A Testimon Testimonials határozottan az egyik legjobb WordPress beszámoló plugin-tól kezdve a tanúsítványgyűjtés előlapjától kezdve a gyönyörű csúszkákig a megjelenítési lehetőségekig..

Ha a Polylang, WPML vagy WPGlobus fájlokat használja a webhelyén, örömmel fogja tudni, hogy az Erős Testimonials mindegyik pluginnal integrálódik, és teljes fordításra kész. A kijelzőket a YouTube, Twitter, Instagram vagy Facebook beágyazásokkal is elmentheti.

Kezdje el ma az erős beszámolókkal!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a WordPress legjobb abszolút legjobb beépülő moduljait.

Ha tetszett neki ez a cikk, akkor tetszeni foghat az egyéni felhasználói regisztrációs űrlap létrehozásáról szóló bejegyzésünkről a WordPress-ben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map