11 legjobb WordPress plugin az írókhoz összehasonlítva (2020)

legjobb WordPress plugins írók számára


A legjobb WordPress bővítményeket keres az írók számára? Függetlenül attól, hogy szabadúszó író vagy egyszerűen csak a nagy örömére ír, a megfelelő pluginok az Ön webhelyét a következő szintre vihetik.

Ebben a cikkben megmutatjuk a 11 legjobb WordPress bővítményt az írók számára.

1. WPForms

WPForms

A WPForms a legjobb WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény a világon. A drag and drop építővel intuitív módon és teljesen könnyedén létrehozhatja a kapcsolattartási űrlapokat.

A kapcsolatfelvételi űrlapokon kívül, amelyek minden weboldalon kötelezővé válnak, a WPForms az egyik legjobb WordPress plugin az írók számára, mivel képes létrehozni űrlapokat vendégírók fogadására kívülről. Akár egyedi felhasználói regisztrációs űrlapokat is létrehozhat, ha úgy dönt, hogy több szerzőből álló webhelyet működtet.

Mivel a WPForms mobilbarát és teljes mértékben reagál, az űrlapjai minden eszközön tökéletesnek tűnnek. Nyugodtan használhatja az Űrlap beillesztése gombot, amely a bejegyzés és az oldalak eszköztár fölött található, vagy a widget, hogy az űrlapokat megjeleníthesse bármelyik bejegyzésben, oldalon vagy a widgetre kész területen.

Kezdje el a WPForms használatát még ma!

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Minden író arról álmodik, hogy az olvasók milliói összegyűljenek, hogy bepillantást kapjanak webhelyük tartalmába. De mi az a jó az a webhely-forgalom, ha nem tudja elemezni azt megfelelően?

Szerencsére a MonsterInsights elérhetővé teszi a WordPress webhely gyors és egyszerű összekapcsolását a Google Analytics-fiókjával. Nincs szükség kódolásra vagy fejlesztőre.

Tudja meg, hogy az olvasók milyen szavakat kerestek, hogy megtalálják, honnan jönnek a világon, melyik hozzászólásod a legnépszerűbb és még sok minden más. Mindent a WordPress irányítópultján! Nincs több váltás a WordPress és a Google Analytics webhelye között.

Ráadásul, ha e-könyveket vagy más termékeket ad el a WooCommerce vagy az Easy Digital Downloads segítségével, akkor a MonsterInsights fejlett nyomon követési funkciókkal rendelkezik az e-kereskedelem metrikájának befogadására..

Miután rendelkezett az olvasókkal kapcsolatos összes tényről, jobb marketing stratégiákat fogalmazhat meg, hogy megőrizze őket. Ha többet szeretne tudni, folytassa a MonsterInsights áttekintésünkkel.

Kezdje el a MonsterInsights használatát ma!

3. Szerkesztői naptár

Szerkesztői naptár

Ha szereti a nagy képet nézni, imádni fogja a Szerkesztői naptár pluginját! Ez a nagyszerű bővítmény lehetővé teszi, hogy megnézze minden hónap blogbejegyzéseit. Láthatja a már közzétett hozzászólásokat, valamint az ütemezett hozzászólásokat.

Ennek a pluginnak az egyik legjobb előnye, hogy lehetővé teszi, hogy egy egyszerű drag and drop felületen áthelyezze a hozzászólásait. Könnyen beállíthatja a hónap ütemezését, szerkesztheti a hozzászólásokat a pluginon belül, és gyors változtatásokat hajthat végre menet közben.

A Szerkesztői naptár lehetővé teszi több szerző hozzászólásának ütemezését, így a jövőbeli tervezés szellőn jár. Végül abbahagyhatja a közelgő hozzászólásainak hangsúlyozását!

Kezdje el a szerkesztői naptár ma!

4. A régi üzenetek újjáéledése

Régi üzenetek újjáéledése

A munka marketingjének egyik legfontosabb eleme a szociális média folyamatos jelenlétének fenntartása.

A Régi hozzászólások újjáélesztése révén a régebbi cikkeket forgalomban tarthatja. Ez a bővítmény automatikusan megosztja a régi blogbejegyzéseket a közösségi média fiókjain, hogy új követőket vonzzon fel, és emlékeztesse a régi követőket, hogy miért követtek téged először.

Kezdje el a régi üzenetek újjáélesztését ma!

5. WordPress to Buffer

WordPress to Buffer

A puffer olyan program, amely lehetővé teszi a szociális média hozzászólásainak ütemezését az összes üzleti közösségi profilra. A WordPress to Buffer bővítmény kibővíti ezt a funkciót, és hasznosá teszi az írók és a kisvállalkozások tulajdonosai számára. Néhány gyors kattintással megoszthatja WordPress cikkeit!

Mindaddig, amíg a közösségi média-fiókok a WordPress és a Buffer fájlhoz vannak kapcsolva, ütemezheti a közelgő blogbejegyzéseit vagy a webhelyén korábban közzétett hozzászólásait, hogy az összes közösségi platformon megjelenjen..

Kezdje el a WordPress használatát a pufferolással ma!

6. Akismet

Akismet

Írásként kötelesek megjegyzéseket kapni a munkádról. A megfelelő beépülő modul nélkül ezek közül a megjegyzések közül sok spam lesz.

2005 óta az Akismet az egyik legjobb WordPress plugin az írók számára, mivel teljesen megszünteti a spam észrevételeit. Ne pazarolja az órákat és órákat a robotok és a ne-do-kutak megjegyzéseinek törlésével! Csak telepítse és aktiválja az Akismet, és hagyja, hogy a többit megtegye.

Kezdje el az Akismet használatát ma!

7. OptinMonster

OptinMonster

Az Optin űrlapok nagyszerű lehetőség arra, hogy új feliratkozókat vonzzanak hírleveléhez, és növelik az olvasók elkötelezettségét. Az OptinMonster Exit-Intent® technológiájával pedig azonnal elbűvölheti a webhely látogatóit, amikor éppen kilépnek a blogodból, és olyan finomságokat kínálhat számukra, mint ingyenes könyveket, hogy visszatekerhessék őket..

Az OptinMonster a WordPress felhasználók számára elérhető legjobb leadgenerációs eszköz. A hatalom kihasználásával gyorsan növekedhet az e-mail előfizetései, csökkentheti a visszafordulási arányt, és beléphet az olvasókba.

Hihetetlenül egyszerűen használható, intuitív drag and drop felületének és több előre elkészített sablonnak köszönhetően. Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes OptinMonster áttekintésünket.

Kezdje el az OptinMonster használatát ma!

8. StartBooking

StartBooking

A StartBooking egy remek kis plugin, amelyet azoknak a vállalkozóknak terveztek, akiknek ütemezniük kell az ügyfelekkel való találkozókat.

Írásként ezt a bővítményt felhasználhatja az ügyfelekkel / potenciális ügyfelekkel folytatott találkozásainak létrehozására és nyomon követésére. Tegye egyedivé az ügyfél ütemezési lapjait, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az összes ülésből. A StartBooking lehetővé teszi az ütemterv szervezését és az összes találkozóra vonatkozó információ kéznél van. Ellenőrizheti a WordPress legjobb foglalási pluginjainak listáját is.

Kezdje el a StartBooking használatát még ma!

9. WP injekció

WP Inject

Minden jó blogbejegyzés kiváló minőségű képeket tartalmaz. A WP Inject minden eddiginél könnyebbé teszi a képek beillesztését az üzenetbe. Az alapértelmezett telepítéssel több ezer fénykép érhető el, amelyen kulcsszavak beírásával kereshet át.

A speciális opciók lehetővé teszik az egyedi blogbejegyzés képsablonjainak és elhelyezési mintáinak finomhangolását. Kombinálja ezt a bővítményt a Flickrrel és a Pixabay-vel, hogy elérje a megdöbbentő 200 millió képet!

Kezdje el a WP Inject használatát ma!

10. Sucuri

Sucuri

A biztonsági fenyegetések, például a rosszindulatú programok és a hackelés, minden webhelytulajdonos létezésének kedvező eredménye. Szerencsére a Sucuri elérhetővé teszi Önt.

A Sucuri nemcsak megvédi az Ön írásbeli webhelyét a biztonsági fenyegetésektől, hanem gyorsabbá fogja tenni az Ön webhelyét és javítja az általános teljesítményét!

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes Sucuri-áttekintést.

Kezdje el a Sucuri alkalmazását ma!

11. Envira Galéria

Envira Galéria

Az Envira Galéria segítségével mindössze percek alatt készíthető figyelemre méltó fotógaléria. Ezt a bővítményt azoknak a bloggereknek és üzleti tulajdonosoknak tervezték, akik szeretnek képeket megosztani a közönségükkel.

Az intuitív drag and drop rendszer azt jelenti, hogy néhány kattintással kiválaszthatja, rendezheti és címkézheti fényképeit. Rengeteg más nagyszerű funkció közül választhat, mint például a vízjelek a fényképek védelme érdekében, a videók hozzáadása és az egyedi közösségi megosztási gombok..

További információt szeretne? Olvassa el az Envira Galéria teljes áttekintését!

Kezdje el az Envira Galéria ma alkalmazását!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress pluginokat az írók számára.

Ha tetszett neki ez a cikk, akkor tetszik a 15 legjobb tartalommarketing eszközről és beépülő modulról szóló üzenetünk is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map