12 legjobb WordPress beépülő modul az affiliate marketingszakemberek számára (2020)


Ön egy társult marketingszakértő, amely több bevételt szeretne létrehozni a webhelyén? Az affiliate marketing az online pénzkeresés egyik legjobb módja. A megfelelő bővítménykészlettel exponenciálisan növelheti webhelyének társult bevételét.

Ebben a cikkben megosztjuk a leányvállalati marketingszakemberek legjobb WordPress-bővítményeit.

Készítettünk egy listát a legjobb WordPress bővítményekről is, amelyek minden weboldalnak szükségesek a szolgáltatások maximalizálása érdekében. Ezeket is meg kell nézni.

A WordPress Affiliate Marketing Plugins kiválasztása a webhelyéhez

Az affiliate marketing az egyik legmegbízhatóbb módszer pénzt online. A kapcsolt marketinggel választhatja ki a kívánt termékeket, reklámozza azokat online, és jutalékot kereshet, ha valaki a hivatkozási linken keresztül vásárolja meg a termékeket..

A megfelelő beépülő modulok megléte az eszközkészletben megkönnyíti az affiliate marketing tevékenységet, és több bevételt is eredményezhet webhelyén.

Ebben a bejegyzésben bővítményeket találsz a következőhöz:

 • A társult kapcsolatok szervezése és álcázása.
 • Partnerkereskedelmi szoftver az eladók számára.
 • Felbukkanó megoldás az affiliate linkek megjelenítéséhez a megfelelő időben a megfelelő felhasználók számára.
 • Analytics-megoldás az affiliate linkre történő kattintások nyomon követéséhez.
 • És több…

1. Csinos linkek

szép linkek

A Pretty Links egy újabb bővítmény, amely lehetővé teszi a webhelyén hirdetett társult linkek könnyű elrejtését. Még lehetővé teszi a szerver oldali átirányítás egyszerű beállítását, beleértve az állandó 301 és az ideiglenes 302/307 átirányításokat..

Ezenkívül a Pretty Links segít automatikusan létrehozni a rövid linkeket a bejegyzéseihez és az oldalaihoz, és testreszabható üzenettel megoszthatja azokat a Twitteren..

Kezdje el a Pretty Links ma!

2. Szomjas társult vállalkozások

thirstyaffiliates

A ThirstyAffiliates egy kötelező plugin az affiliate marketingszakemberek számára, amely lehetővé teszi az összes affiliate link egyszerűen egy helyen történő szervezését. A ThirstyAffiliates partnerekkel a partnerkapcsolatok megtalálása és cseréje nem lesz gond.

Például, ha meg akarja változtatni egy kapcsolt linket, akkor nem kell mélyülnie a webhelyen, és manuálisan megváltoztatnia ezeket az URL-eket. Ehelyett ezt egyszerűen megteszi a ThirstyAffiliates panelen, amely automatikusan megváltoztatja az összes közzétett URL-t.

Azt is lehetővé teszi, hogy a csúnya külsejű hosszú URL-eket rövidebb, szép megjelenésű linkekbe takarja el. A ThirstyAffiliates másik ügyes dolga az, hogy automatikusan bármilyen kulcsszót lecserélhet affiliate linkre, így többet kereshet webhelyéről.

Kezdje el ma a ThirstyAffiliates alkalmazással!

3. AffiliateWP

affiliate wp műszerfal

Az Affiliate WP a legjobb affiliate management plugin a WordPress számára. Kifejezetten az emberek fejlesztették ki a neves Easy Digital Downloads plugin mögött, amelyet az egyik legjobb WordPress eCommerce pluginnak sorolunk fel.

Ha egy terméket értékesít a WordPress webhelyén, és teljes értékű, önálló üzemeltetett társult programot kíván létrehozni, akkor az AffiliateWP a legjobb választás az Ön számára. Az AffiliateWP könnyen telepíthető, zökkenőmentes integrációt kínál az e-kereskedelem termékvásárlásaival, pontosan nyomon követi az affiliate értékesítéseit és még sok más.

Kezdje el az Affiliate WP ma!

4. OptinMonster

optinmonster

Az OptinMonster a legjobb leadgeneráció és WordPress felbukkanó bővítmény az Ön társult webhelyéhez.

Az OptinMonster segítségével személyre szabott felbukkanó kampányt mutathat az egyéni látogatók viselkedése alapján, ezáltal valószínűbb, hogy az üzenetek konvertálódjanak. Például egy termékértékelési oldalon felbukkanhat egy kapcsolt hivatkozással, amely ugyanazt a terméket reklámozza.

Az alábbiakban bemutatunk néhány okot, amelyek miatt az OptinMonster kötelezően használható megoldás az Ön társult webhelyén:

 • Növelje a bevételt: Az egyéni felhasználói viselkedés alapján kiváltott felbukkanó pop-upok nagyobb valószínűséggel növelik a kattintásokat és bevételt keresnek.
 • Kevesebb bosszantás: A többi közepes felbukkanó megoldással ellentétben az OptinMonster rengeteg célzási beállítással rendelkezik, így a megfelelő kampányokat a megfelelő felhasználók számára a megfelelő időben megjelenítheti, anélkül, hogy a rendes látogatókat bosszantaná..
 • Zökkenőmentes integráció az e-mail hírlevelével: Az OptinMonster zökkenőmentes integrációt kínál a kedvenc e-mail marketing szolgáltatással, így lehetősége van növekszik az e-mail listád miközben növeli társult bevételét.

Kezdje el az OptinMonster használatát ma!

5. WPForms

wpforms

A WPForms az egyik legjobb kapcsolattartási űrlap-bővítmény a WordPress számára, és lehetővé teszi a kapcsolattartási űrlapok egyszerű létrehozását a társult webhelyen..

A potenciális vásárlók nagyobb valószínűséggel vásárolnak egy olyan terméket, amelyet az általuk ismert emberek ajánlnak. Ha kapcsolatfelvételi űrlappal rendelkezik a webhelyén, megkönnyíti a látogatók számára, hogy elérjék Önt. A WPForms segítségével könnyedén integrálhatja űrlapját a legjobb e-mail marketing szolgáltatásokkal, így kapcsolatokat építhet fel a látogatókkal.

Ha kapcsolatot létesít a látogatókkal, ajánlhat termékeket, és meggyőzheti őket vásárlásról.

Kezdje el ma a WPForms használatát!

Ehelyett inkább az ingyenes verzióval szeretné kezdeni? Próbálja meg WPForms Lite.

6. AdSanity

adsanity

Az AdSanity segítségével egyszerű módon beilleszthető társult szalaghirdetések az oszlopokba vagy az oldalsáv kütyübe. A társult kampányait és hirdetéseit a WordPress adminisztrációs panelen kezelheti.

Az AdSanity használatának fő előnye az, hogy társult szalaghirdetéseket csak egy meghatározott időkereten jelenít meg a webhelyén. Teljesítményjelentésével könnyen nyomon követheti a webhelyén közzétett egyes szalaghirdetések teljesítményét.

Kezdje el ma az AdSanity használatával!

7. EasyAzon

easyazon

Az EasyAzon megkönnyíti az Amazon termékek promócióját a WordPress webhelyén. Az Easy Azon használatával a releváns Amazon termékeket közvetlenül a WordPress irányítópultján találhatja meg anélkül, hogy manuálisan kellene megkeresnie az Amazon.com termékeit, és társult hivatkozásokat kellene létrehoznia..

Az Easy Azon bővítmény néhány jellemzője a következő:

 • Automatizált kapcsolt link álcázás
 • Helyezze be a leányvállalati linkeket
 • Adja hozzá az Amazon.com vásárlás gombjait.
 • És még sok más …

Kezdje el ma az EasyAzon használatával!

8. MonsterInsights

monsterinsights

A MonsterInsights a legjobb Google Analytics plugin a WordPress számára, de ezenkívül lehetővé teszi az affiliate linkek nyomon követését webhelyén is könnyedén.

Ha engedélyezve van az affiliate linkek követése, a Google Analytics szolgáltatásban adat-vezérelt betekintést kap, amely segít több bevételt generálni a társult webhelyén.

 • Meg tudja határozni a webhelyen a legtöbbet kereső oldalakat.
 • Ismerje meg a legjövedelmezőbb forgalmi forrásokat
 • Szerezzen blogjára olyan tartalmi ötleteket, amelyek több társult bevétel megszerzésére irányulnak.

A MonsterInsights segítségével nyomon követheti AdSense keresési, e-kereskedelmi tranzakcióit és letöltési követését a Google Analytics-fiókjában.

Kezdje el a MonsterInsights alkalmazását ma!

Ehelyett inkább az ingyenes verzióval szeretné kezdeni? Próbálja meg MonsterInsights Lite.

9. Amazon termék postai bővítményben

amazon termék egy post plugin-ben

Az Amazon termék egy postai bővítményben lehetővé teszi a formázott Amazon termék gyors hozzáadását a blogbejegyzéséhez. Ahhoz, hogy egy Amazon-terméket felvehessen a postájába, rendelkeznie kell egy Amazon-fiók fiókkal és az Amazon Product Advertising API-kulcsokkal.

A kulcsok konfigurálása után könnyen hozzáadhat Amazon termékeket blogbejegyzéseihez.

Kezdje el az Amazon Product használatát egy Post plug-in-ben ma!

10. WP RSS összesítő

wp rss aggregátor

A WP RSS Aggregator lehetővé teszi a társult hálózatok tartalmának kényelmes letöltését a WordPress webhelyre. Például az olyan kiskereskedők, mint az Amazon, lehetővé teszik, hogy termékcsatornákat hozzon létre társult azonosítójával.

A WP RSS Aggregator használatával beállíthatja a termékoldalakat a hírcsatornák importálásával, vagy akár könnyedén létrehozhat autoblogokat. Ily módon automatikusan beolvashatja a termékeket bejegyzésként a WordPress blogjába. Ráadásul mindig frissítve van a legújabb változásokkal.

Kezdje el ma a WP RSS Aggregator alkalmazását!

11. Élesztő SEO

yoast seo

A Yoast SEO az egyik legjobb WordPress SEO bővítmény, amely segít a megfelelő forgalom vonzásában a társult webhelyhez..

A Yoast SEO gondoskodik a webhelyéhez szükséges összes műszaki SEO optimalizálásáról. Ez arra készteti Önt, hogy válasszon egy kiemelt kulcsszót a tartalom közzétételekor, majd ellenőrzi, hogy megfelelő módon használja-e azt az oldalt.

A Yoast SEO a legnépszerűbb WordPress SEO bővítmény, és minden weboldalnak KELL lennie.

Kezdje el a Yoast SEO használatát még ma!

12. Rel Nofollow jelölőnégyzetet

rel nofollow jelölőnégyzetet

A Rel Nofollow jelölőnégyzet bejelöl egy jelölőnégyzetet a link beszúrása / szerkesztése felbukkanó ablakban, amely lehetővé teszi a nofollow attribútum egyszerű hozzáadását a linkekhez. Ha hozzáad egy nofollow attribútumot társult linkeihez, akkor azt mondja a keresőmotoroknak, hogy ne továbbítsák a linkek gyümölcsét ezekre a linkekre.

Ez azt jelenti, hogy hirdetheti társult termékeit anélkül, hogy aggódnia kellene a büntetés miatt a Google-on.

Kezdje el a Rel Nofollow jelölőnégyzetet ma!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress bővítményeket társult marketingszakemberek számára. Úgy gondoljuk, hogy a fenti pluginek nélkülözhetetlenek és szükségesek a WordPress-t használó kapcsolt marketingszakemberek számára.

Ezenkívül ellenőrizze: A legjobb adományozási bővítményeket

A célzott forgalom vezetése elengedhetetlen az affiliate bevételeinek növeléséhez. Nézze meg a legjobb SEO eszközöket webhelye forgalmának gyors növelésére.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map