12 legjobb WordPress Podcast bővítmény összehasonlítva (ingyenes és prémium)

legjobb wordpress-podcast-plugins


Elindít egy podcastot a WordPress webhelyén? Nem tudja, melyik podcasting eszközt használja? Ha online kutatást végez, számos plugint fedezhet fel a piacon; de a megfelelő választás túlterhelő lehet, ha nem tudja, mit keres.

Ezért gondosan válogattuk meg a 12 legjobb WordPress podcast plugin-ot, így könnyen elindíthatjuk a podcasting szolgáltatást a WordPress webhelyén. A Podcast webhely elindításáról szóló útmutatónk a WordPress-en is hasznos lesz kezdőként.

1. PowerPress készítette: Blubrry

blubrry-powerpress-podcast-wordpress-plugin

Ha nagy teljesítményű podcast-webhelyet szeretne létrehozni a WordPress-ben, a Blubrry biztosítja a szükséges eszközök teljes készletét. Szolgáltatásainak része a podcast-tárhely, a podcast-statisztika és a piacon az első számú podcast-bővítmény, PowerPress.

A PowerPress egy nagyon erős, mégis egyszerű plugin, amely lehetővé teszi a podcasting hozzáadását a WordPresshez. Ezzel a bővítménnyel egyaránt hozzáadhat audio- és video-podcastokat a webhelyére. A PowerPress teljes mértékben támogatja az Apple és a Google podcastot.

A plugin jön egyszerű és fejlett módok, hogy a kezdők kezdjék el az egyszerű móddal, amíg barátságosnak nem válnak a felületén, majd átváltanak a haladó szintre. Az egyszerű módnak csak az alapvető beállításai vannak, így könnyedén elkészítheti első epizódját, és elküldheti azt az Apple podcast hálózatra. És ha készen áll, akkor a speciális módot használhatja az összes olyan robusztus lehetőség felhasználására, amelyet a plugin kínál.

A plugin tartalmaz egy integrált HTML5 médialejátszót, beágyazott támogatással olyan webhelyekről, mint a YouTube. Rengeteg lenyűgöző funkcióval rendelkezik, beleértve az előfizetési eszközöket, a podcasting SEO-t, a statisztikákat, az áttérési eszközöket stb. Ha speciális podcasting szolgáltatásokat szeretne, akkor a PowerPress-t és podcast-tárhelyüket is használhatja..

2. Intelligens Podcast lejátszó

smart-podcast-lejátszó

Ahogy a neve is sugallja, a Smart Podcast Player egy intelligens WordPress plugin az intelligens podcasterek számára. Segít nagyszerű podcastok elindításában a WordPress webhelyén, amelyeket hallgatói biztosan szeretni fognak.

Gyönyörűen megtervezett HTML-lejátszóval rendelkezik, letöltési, megosztási és előfizetési gombokkal, így a hallgatók számára könnyű lesz élvezni a podcast minden egyes epizódját. Az Feliratkozás gomb segítségével több e-mailt gyűjthet hallgatóitól könnyedén. A Smart Track Player segítségével ki is emelheti az egész podcast archívumot, valamint minden egyes epizódot, zeneszámot vagy hangfájlt..

Összefüggő: Hogyan bővítheted az e-mail listádat, FAST!

Az intelligens podcast-lejátszó teljes mértékben reagál, így a podcast minden eszközön és képernyőn jól néz ki. Sebességszabályozó funkcióval rendelkezik, így több sebességet adhat hozzá podcastjaihoz. Ezen felül választhat egy színes témát (világos vagy sötét) és az egyedi színeket, amelyek megfelelnek a webhely színsémájának.

3. Komolyan egyszerű Podcasting

komolyan-simple-podcasting-wordpress-plugin

Komolyan egyszerű Podcasting egy ingyenes és könnyen használható WordPress podcasting plugin kezdőknek. A natív WordPress felületet használja a WordPress podcastok hozzáadására és kezelésére a minimálisan szükséges beállításokkal.

A Komolyan egyszerű Podcasting segítségével több podcastot futtathat ugyanazon a WordPress-webhelyen. Az újonnan átalakított médialejátszóval rendelkezik, amellyel hozzáadhatja podcast borítóképét, és gyönyörűen testreszabhatja. Támogatja mind az audio, mind a video podcastingot.

Ezen felül teljes támogatást nyújt szinte az összes podcast-szolgáltatáshoz és hírcsatorna-központhoz, beleértve az iTunes-ot, a Google Play-t és a Stitcher-t. A beépülő modul lehetővé teszi a podcast-archívum, az egyes epizódok vagy a lejátszási listák hozzáadásához a webhely bármely pontjára, rövid kódok és kütyü használatával..

4. Libsyn Podcasting

libsyn-podcast-plugin

Libsyn Podcasting egy a piacon elérhető népszerű podcasting szolgáltatás, amely magában foglalja a Libsyn Podcasting bővítményt és a Libsyn podcast hosting szolgáltatást. A Libsyn Podcasting beépülő modul segítségével összekapcsolhatja a WordPress webhelyet a Libsyn fiókjával, és könnyedén elindíthatja a podcastok közzétételét..

A beépülő modul lehetővé teszi podcast-epizódok létrehozását, podcast-tervezetek létrehozását és a hozzászólások ütemezését a WordPress-webhelyen. Töltse fel podcast fájljait közvetlenül a Libsyn alkalmazásba a WordPress irányítópultjáról. A podcast-fájlokat a Libsyn podcast-tárhelyében tárolják, így azok nem foglalnak helyet a WordPress-tárhelyen.

A plugin azonban béta verzióban van; de ez még mindig érdekes lehetőség, amelyet a WordPress podcastingához használhat.

5. BuzzSprout

buzzsprout-podcasting-platform

A BuzzSprout a piacon elérhető nagy teljesítményű podcasting megoldás. A BuzzSprout egy teljes értékű podcasting szolgáltatás, amely lehetővé teszi a podcastok tárolását és népszerűsítését. Alapvetően prémium megoldás; Ennek ellenére 90 napig felhasználhatja ingyenes csomagját, és havonta akár 2 órányi podcastot is fogadhat.

A BuzzSproutnak egy egyszerű és könnyen érthető felülete van, ahol podcastot készíthet és epizódokat adhat hozzá. A hangfájl feltöltésekor ez automatikusan optimalizálja a fájlt az iparág legjobb gyakorlataival összhangban. Ezután könnyedén hozzáadhatja podcastját a népszerű podcast könyvtárakhoz, ideértve az iTunesot, a Stitcher szoftvert és a Google Playet.

Ha podcast-okat készít a BuzzSprout segítségével, és szeretné hozzáadni podcastjait WordPress-webhelyéhez, használhatja azok ingyenes pluginját. Az ingyenes plugin elősegíti a podcast-epizódok kihúzását a BuzzSproutból. A podcast epizódjait a webhely bárhová felveheti a podcast rövid kódok segítségével.

6. Egyszerű Podcast Press

egyszerű podcast-press-plugin

Az Simple Podcast Press, ahogy a neve is sugallja, egy nagyon egyszerű podcasting plugin a WordPress számára. Segít hozzáadni podcastjait bármelyik podcasting platformon, beleértve a Libsyn, SoundCloud, Buzzsprout stb..

Függetlenül attól, hogy hol tárolja a podcastokat, egyszerűen hozzáadhat iTunes URL-eket a WordPress-hez, hogy megjelenítse a podcastjait webhelyén. Miután megadta az iTunes URL-t, automatikusan létrehoz egy egyedi oldalt minden podcast epizódjára, és hozzáad egy lejátszót a képekkel és a leíráskal együtt. Teljesen automatikus és egyszerű.

A plugin további szolgáltatásai a teljesen testreszabható gombok, kattintható időbélyegek, a Clammr integráció a fragmentumok megosztására a Facebook-on és a Twitter-en, automatikus URL rövidítés stb..

7. Podlove Podcast Publisher

podlove-podcast-megjelenítő

Podlove Podcast Publisher egy újabb podcasting megoldás a WordPress számára. A beépülő modul lehetővé teszi egy podcast közzétételét és kezelését a WordPress webhelyről. Támogatja a több formátumú közzétételt azáltal, hogy átfogja az összes modern audio és video kodeket. És mellékelt továbbfejlesztett HTML5 lejátszóval rendelkezik, amely a podcastjait lejátssza.

A podcast-fájlok WordPress-hez való hozzáadásához előbb feltöltenie kell azokat a feltöltési helyre, például FTP / sFTP vagy Amazon S3. Könnyű és gyors beállításokat nyújt a feltöltött fájl hozzáadásához a WordPress-hez, és közzétenni a webhelyen.

A Podcast epizódok jobb kezelésének elősegítése érdekében a fejezet támogatást nyújt. Ráadásul rugalmas sablonokkal, elemzéssel és még sok másral rendelkezik, amelyek segítenek egy erős podcast létrehozásában a WordPress-ben.

8. iTunes Podcast Review Manager

itunes-podcast-review-menedzser

iTunes Podcast Review Manager segít hozzáadni a nemzetközi podcast-áttekintéseket az iTunes alkalmazásból a WordPress webhelyéhez. Hasznos azoknak a podcastereknek, akik népszerű podcastokkal rendelkeznek az iTunes alkalmazásban, és szeretnék azokat jobban népszerűsíteni, hogy szélesebb közönség elérjék őket. A podcast-vélemények hozzáadása bizonyságot jelent a munkájához.

Miután a plugin beállítva volt a WordPress webhelyén, négy óránként ellenőrzi az új podcast-áttekintéseket, és automatikusan megjeleníti azokat a webhelyének táblázatában. Időnként, amikor az egyes országok áttekintési hírcsatornái nem érhetők el, meg kell várnia a következő automatikus ellenőrzést vagy manuális ellenőrzést.

9. Amazon Polly a WordPresshez

amazon-Polly-for-wordpress

Amazon Polly a WordPress-hez egy ingyenes WordPress-bővítmény, amely segít a szöveges tartalom beszédré alakításában az Amazon Polly használatával. Ha nem tudod, mi az Amazon Polly, ez egy olyan szolgáltatás, amely a szöveget élethű beszédré változtatja.

E beépülő modul segítségével létrehozhat egy audio-hírcsatornát a szöveges tartalmakhoz, és beillesztheti azokat a WordPress-üzenetekbe. A hang és a szöveges tartalom hozzáadása elősegíti a hozzászólások hozzáférhetőségét.

A beépülő modul azt is lehetővé teszi, hogy közzétegye a podcast formájában közvetlenül a webhelyén közzétett üzenetét, és elérhetővé tegye a hallgatók számára a podcast könyvtárakban.

10. Prédikációmenedzser

Serman-manager-wordpress-plugin

Prédikációmenedzser egy ingyenes WordPress plugin, amely segít az egyházi prédikációk teljes kezelésében. A beépülő modul lehetővé teszi MP3 audio fájlok hozzáadását a WordPress webhelyhez, hangszórókkal, sorozatokkal, témákkal stb. Együtt. Ezután hozzáadhatja az MP3 prédikációkat az iTunes könyvtárakhoz, hogy elérhetővé tegyék a podcast-hallgatók számára..

A Sermon Manager plugin ingyenesen letölthető a WordPress plugin hivatalos lerakatában. Kompatibilis az összes többi fő WordPress-bővítménnyel és bármely WordPress-témával.

11. Kompakt WP audiolejátszó

compact-wp-audio-player-wordpress-plugin

Kompakt WP audiolejátszó egy ingyenes WordPress-bővítmény, amely audiolejátszót ad a WordPress-hez. A WordPress audiofájljainak e plugin segítségével történő hozzáadásához előbb feltöltenie kell őket egy feltöltési helyre. Ezután beillesztheti az audio fájlokat a WordPress hozzászólásaiba és az oldalaiba rövid kóddal. A bővítmény megjeleníti az audio fájljait egy kompakt médialejátszóval együtt.

A plugin támogatja az MP3 és OGG audio fájlokat. Ez lehetővé teszi az automatikus lejátszási lehetőség, a hurok stb. Konfigurálását. Az audiolejátszó teljes mértékben reagál, tehát jól illeszkedik minden típusú eszközhöz, és támogatja az összes főbb böngészőt.

12. Spreaker rövid kód

spreaker-shortcode-plugin

A Spreaker egy népszerű podcasting platform, ahol meghallgathatja a világ legdivatosabb podcastjait, és létrehozhat saját podcastjait is. Ha podcastja van a Spreakerön, akkor most már könnyen beágyazhatja azt a WordPress webhelyére a Spreaker rövid kód csatlakoztat.

A plugin hozzásegít bármely Spreaker-epizód, show vagy felhasználó hozzáadásához a WordPress-hez. A beépülő modul lehetővé teszi sok-sok konfigurációval rendelkező Spreaker podcast-ok hozzárendelését rövid kódú paraméterek segítségével.

Bónusz: Nézze meg a WordPress legjobb beépülő modulját a sikeres bemutató létrehozásához.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a WordPress legjobb podcast-bővítményeit. Érdemes megnéznie a legjobb WooCommerce bővítmények gyűjteményét is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map