13 legjobb WordPress Analytics-bővítmény összehasonlítva (2020)

a legjobb wordpress elemző megoldások összehasonlítása


A legjobb WordPress elemző bővítményeket keresi? Szeretné tudni, hogy vannak-e alternatív megoldások a Google Analytics számára?

A sikeres online üzleti weboldal működtetéséhez olyan elemző megoldásra van szüksége, amely segít összegyűjteni a webhely adatait, és gyakorlati betekintést nyújt. Ez kiküszöböli a kitalálást és elkezdheti adatközpontú döntések meghozatalát vállalkozása növekedéséhez.

Talán már tudja, hogy a Google Analytics a legnépszerűbb webhely-követési megoldás, ám sok más termék más megközelítést alkalmaz a webhely-követéshez.

Ebben a cikkben összehasonlítjuk a WordPress webhelyének legjobb elemzési megoldásait.

1. MonsterInsights

monsterinsights

Több mint 1 millió aktív telepítéssel a MonsterInsights a WordPress legjobb Google Analytics pluginja. A MonsterInsights megkönnyíti a Google Analytics és a WordPress közötti összeköttetést, és átfogó nyomkövető funkciókat kínál.

Annak ellenére, hogy a Google Analytics a webhely szinte minden felhasználói interakciójának – például űrlap-beküldések, e-kereskedelem tranzakciók, fájlletöltések stb. – nyomon követésére készült, az alapértelmezett Analytics-beállítás nem teszi lehetővé az Analytics-követés teljes potenciáljának kihasználását..

Például, ha egy helyszíni eseményt szeretne nyomon követni, például az űrlap benyújtásának nyomon követését, akkor vagy hozzáadnia kell az egyedi eseménykövetési kódot a webhelyéhez, vagy minden űrlaphoz beállítania kell a Google Analytics célját. Ez unalmas és időigényes lehet, különösen akkor, ha nem profi fejlesztő vagy elemző szakértő vagy.

A MonsterInsights segítségével néhány kattintással engedélyezheti a különböző nyomkövető funkciókat anélkül, hogy egyetlen kódsorot kellene érintnie. Röviden áttekintheti webhelye teljesítményét a WordPress irányítópultján, anélkül, hogy bejelentkezne az Analytics profilba.

A plugin egyszerű verziója ingyenesen letölthető a hivatalos WordPress plugin-lerakatból.

Az árak 99,50 USD-tól kezdődnek egy hely licenceért.

Kezdje el a MonsterInsights alkalmazását ma.

Ehelyett inkább az ingyenes verzióval szeretné kezdeni? Próbálja ki a MonsterInsights Lite.

2. ExactMetrics

exactmetrics-Analytics-oldatot

Az ExactMetrics korábban a Google Analytics irányítópultja volt a WP számára, és egy másik népszerű Google Analytics WordPress bővítmény. Ez lehetővé teszi, hogy webhelyadatait közvetlenül a WordPress irányítópultján belül láthassa.

A valós idejű statisztikák és a gyönyörű jelentések mellett, közvetlenül a WordPress adminisztrátori területén, a WordPress Google Analytics bővítménye társult linkkövetést, demográfiai jelentéseket, fájlkövetést, eseménykövetést, továbbfejlesztett hivatkozás-hozzárendelést és egyebet tartalmaz.

Az egyik legnagyobb hegyezés? Az ExactMetrics 100% -ban ingyenes és jól támogatott

Kezdje el az ExactMetrics használatát ma.

3. Google Analytics

A Google Analytics

Kétségtelen, hogy a Google Analytics a legnépszerűbb weboldal-elemzési megoldás. A Google Analytics-fiók létrehozása teljesen ingyenes, és egyetlen fiókkal is felhasználhatja több webhely nyomon követését.

A Google Analytics megmutatja a látogatók számát a webhelyén, ahonnan a látogatók származnak, mennyi ideig maradnak az Ön webhelyén és így tovább. Ezenkívül a linkeket nyomon követheti, a felhasználói elköteleződést nyomon követheti és A / B tesztet végezhet.

Mint valószínűleg összegyűjtötte, a Google Analytics-fiók elengedhetetlen, ha több plugint szeretne használni ebben a listában. A Google Analytics számára azonban nehéz lehet megérteni, különösen a kezdők számára. Ezért javasoljuk a Google Analytics és az olyan plugin összekapcsolását, mint például a MonsterInsights hogy könnyen érthető jelentéseket kapjon.

Ezenkívül a Google Analytics használatával külön fiókba kell bejelentkeznie, hogy hozzáférjen az adatokhoz. A Google Analytics és a MonsterInsights összekapcsolásával azonban az összes adatot közvetlenül a WordPress irányítópultján láthatja – nem válthat előre és hátra két különböző fiók között..

Kezdje el ma a Google Analytics szolgáltatással.

4. Halom

halom

A Heap egy olyan Google Analytics alternatíva, amely lehetővé teszi a webhelyén vagy a mobilalkalmazásban szereplő összes esemény automatikus követését. Például az interneten a Heap nyomon követi a kattintásokat, az űrlapok benyújtását és még sok minden mást, az Ön részéről végzett munka nélkül. Mobilon a Heap nyomon követi minden érintését, ellopját, érintését és bármilyen más gesztus által generált eseményt konfiguráció nélkül.

A fő különbség a Heap és a Google Analytics között az, hogy a Heap az automatikus események követésére koncentrál, míg a Google Analytics csak az oldalmegtekintéseket képes automatikusan követni. A Heap megkönnyíti az egyéni felhasználók nyomon követését, még akkor is, ha külön eszközökön és sütiken fut.

A Heap’s Event Visualizer segítségével könnyedén beállíthatja a konverziós csatornákat, vagy elvégezheti a szegmentálást néhány másodperc alatt, a kód ismerete nélkül.

Ha nyomon szeretné követni webhelyét vagy iOS-alkalmazását, amely konverziós csatornákat vagy szegmentálási elemzést igényel, a Heap gyors és egyszerűvé teszi a munkáját..

A Heap ingyenes verziója lehetővé teszi, hogy havonta csak 5000 munkamenetet kövessen nyomon. A teljes verzió a vállalatok számára egyedi árképzéssel érhető el.

Kezdje el a Heap ma.

5. WordPress.com statisztika

jetpack

A Jetpack WordPress.com Stats egy ingyenes WordPress Analytics beépülő modul, amely gyors áttekintést nyújt a webhely forgalmáról egy pillanat alatt a WordPress irányítópultján. Nem található olyan közel, mint a Google Analytics, de alapvető áttekintést nyújt a forgalmi számokról a WordPress irányítópultján.

A WordPress.com Stats modul a Jetpack plugin csomagját tartalmazza. Annak érdekében, hogy nyomon tudja követni a forgalmat a Jetpack Stats segítségével, telepítenie kell a Jetpack alkalmazást, aktiválnia kell a Stats modult, és csatlakoznia kell webhelyét a WordPress.com webhelyhez..

Lehet, hogy nem a megfelelő megoldás, ha még nem használ semmilyen más Jetpack funkciót a webhelyén.

Kezdje el a Jetpack WordPress.com statisztikáit ma.

6. Matomo

matomo

A Matomo, korábban Piwik néven ismert, nyílt forráskódú Google Analytics alternatívája, amely lehetővé teszi a webhely felhasználói interakciójának könnyű nyomon követését. Az összes olyan funkcióval rendelkezik, amelyekre gondolhat, beleértve eseményeket, célokat, e-kereskedelmet, bejelentkezett felhasználókat, hőképeket, a / b tesztelést és még sok minden mást..

Csakúgy, mint a WordPress, a Matomo mind saját, mind felhő által üzemeltetett verziókkal érkezik.

Az ön által üzemeltetett Matomo segítségével nyomon követheti a felhasználói interakciókat a webhelyén, telepítve őket a szerverre. Ha problémás webhely-követésre van szüksége, akkor érdemes használni a Matomo felhő által üzemeltetett verzióját, így kihagyhatja a műszaki lépéseket, és gyorsan engedélyezheti a webhely-követést..

A saját vendéglátó Matomo ingyenes. A felhőben üzemeltetett Matomo árazása az Ön weboldalain és mobilalkalmazásaiban nyomon követett oldalmegtekintéseken alapul.

A felhő által üzemeltetett verziók esetében az árak havonta 7,50 dollártól indulnak 5 webhelyen, akár 50 000 oldalmegtekintésig.

Kezdje el ma a Matomo-val.

7. Parse.ly

parsely

A Parse.ly egy egyszerűen használható felülettel rendelkező elemző platform, amely egyértelmű betekintést nyújt a közönség számára. A Parse.ly mind kezdő, mind haladó felhasználók számára egyaránt hasznos.

A Parse.ly 3 terméket kínál: tartalom irányítópultot, API-t és adatcsatornát, amelyek külön-külön vagy csomagként megvásárolhatók.

A Parse.ly egyszerűsített tartalom irányítópultjával valós időben világos képet nyújt webhelye látogatóiról. Könnyen felfedezheti a történelmi trendeket, és adatközpontú döntéseket hozhat bevételeinek növelése érdekében.

A tartalom alapú API-kkal nagyszerű felhasználói élményeket hozhat létre a közönség elemzése alapján. A nagy teljesítményű ajánlási motorjukkal megduplázhatja az oldalmegtekintéseket és megnövelheti a webhelyen töltött időt.

Az adatcsatornájuk révén az adatok 100% -át könnyen lekérdezhető és átadható adatformátumban oldhatja meg.

Az Ön webhelyének igényei alapján egyedi árajánlatokat kínálnak termékeikre.

Kezdje el a Parse.ly-t ma.

8. Keverőpanel

mixpanel

A Mixpanel megmutatja, hogy a felhasználók hogyan viselkednek az Ön termékeivel, akár az Ön webhelyén, akár a mobil alkalmazásokon keresztül. Megmondja, hogy kik a felhasználók, és méri, hogy az emberek milyen lépéseket tesznek az Ön termékeivel, és segít az adatközpontú döntések gyors és egyszerű meghozatalában.

A Mixpanel 2 típusú árképzési tervet engedélyez – eljegyzési és személyi terveket. Bármelyiket kiválaszthatja, amely úgy működik, hogy megfeleljen a növekedés során.

Az embereik tervével ingyen összegyűjtheti az 1000 felhasználói profil adatait. Az eljegyzési tervvel havonta akár 20 millió adatpontot gyűjthet.

A MixPanel hátránya, hogy a MonsterInsights vagy a Jetpack statisztikákhoz képest nem olyan könnyű beállítani..

Kezdje el a Mixpanel használatát ma.

9. Adobe Analytics

adobe analytics

Az Adobe Analytics az Adobe Systems fejlett elemző eszköz vállalati szintű webhelyek számára. Ez lehetővé teszi, hogy megértse ügyfeleit és azt, hogy miként lépnek kapcsolatba a márkájukkal vizualizációk, csatornaközi marketing lehetőségek és fejlett elemzés révén.

Ezenkívül meghatározhatja a legértékesebb ügyfélszegmenseket, és felhatalmazza Önt arra, hogy ügyfelei intelligenciájának köszönhetően jobban kiszolgálja ügyfeleit.

Ezenkívül lehetővé teszi a felhasználói interakció mérését a mobilalkalmazásokban, hogy jobb digitális élményt biztosítson az összes eszközön.

Kezdje el az Adobe Analytics használatát ma.

10. Clicky Analytics

clicky-analitika

A Clicky Analytics egy népszerű Google Analytics alternatíva, amely több mint egymillió webhelytől függ a valós idejű statisztikákhoz. Valójában minden egyes jelentés Clicky-ben naprakész, valós idejű.

A Clicky segítségével nyomon követheti a részletes adatokat, például az egyéni látogatókat és azok tevékenységeit, a webhelyen töltött átlagos időt, az átlagos műveleteket, a visszafordulási arányt, a kampányokat és még sok minden mást..

A Clicky egyik legérdekesebb funkciója az, hogy valós időben kémkedjen a webhely felhasználói számára a térképen. Tehát a jelentések elolvasása helyett láthatja, hogy a webhely látogatói mit csinálnak, miközben csinálják.

A Clicky ingyenes és fizetett terveket is kínál. Az ingyenes terv segítségével nyomon követheti 1 webhelyet, de csak összesen 3000 napi oldalmegtekintés esetén, és nincs prémium szolgáltatás, hőtérkép vagy üzemidő-figyelés. A prémium szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez frissítenie kell a Pro-fiókot havi 9,99 dollárért. A hőtérképek és az üzemidő figyelése érdekében ki kell választania a Pro Plus tervet, amely havonta 14,99 dollárba kerül.

Kezdje el ma a Clicky szolgáltatással.

11. Őrült tojás

crazy tojás

A Crazy Egg egy olyan webhely-elemző megoldás, amely lehetővé teszi, hogy megnézze, mi működik az Ön webhelyén, és mi nem annak érdekében, hogy webhelyét jobbá tegye. Ez az elemző eszköz segít megérteni, hogy a látogatók hogyan működnek együtt a webhelyével a hőtérkép néven ismert technológiát használva.

A Crazy Egg vizuális jelentéseket és egyéni munkamenet-felvételeket kínál, így megtudhatja, honnan származnak ügyfelei, hol navigálnak a webhelyére, és hol elakadnak, így tervezési változtatásokat végezhetnek a fejlesztés érdekében.

Egy másik kiemelkedő szolgáltatás az A / B tesztelés. A Crazy Egg A / B tesztelésével ellenőrizheti, hogy a megfelelő színeket, a tartalom elhelyezését, a másolatot és a képeket választotta-e meg a megnövekedett konverziók érdekében. Plusz, ha változtatásokat kell végrehajtania, akkor ezt a Crazy Egg szerkesztőjével egyszerűen megteheti.

A Crazy Egg ingyenes próbaverziót kínál, és árazási tervük havonta 24 – 249 dollár.

Kezdje el a Crazy Egg használatát ma.

12. Statcounter

StatCounter-Analytics-oldatot

A Statcounter megkönnyíti a webhelyek elemzését, és több mint 2 millió webhely bíz meg benne. A Statcounter plugin segítségével összekapcsolhatja webhelyét a Statcounter felhőalapú webhelyének statisztikai számlálójával. A szolgáltatás alapvető webhely-statisztikákat nyújt, például oldalmegtekintéseket, munkameneteket, látogatókat, első alkalommal látogatókat és egyebeket.

A Statcounter más jó funkciókat is kínál, például a leíró információ hozzáadását a látogatókról, hogy jobban nyomon tudja követni őket, és a látogatói figyelmeztetéseket, amelyek értesítik Önt, amikor egy egyes látogató visszatér az Ön webhelyére..

Ezen a webhely-elemző megoldáson azonban hiányzik a fejlett funkciók, amelyeket a listán szereplő más megoldások tartalmaznak, például az affiliate link követése, az események követése és egyebek.

A Statcounter programot ingyen is használhatja, ha havi 250 000 oldalszám alatt van. Ha a havi oldalmegtekintés magasabb, akkor havi 9 és 399 dollár közötti fizetős csomagra kell frissítenie..

Kezdje el ma a Statcounter használatával.

13. Woopra

Woopra-analitika

A Woopra egy WordPress elemző megoldás termék-, marketing-, értékesítési és támogatási csapatok számára az ügyfelek teljes útjának nyomon követése érdekében.

Ez a webes elemző szolgáltatás és a WordPress bővítmény a felhasználók egyéni szintű nyomon követésére összpontosít az ügyfelek utazásainak, az ügyfelek trendeinek, megtartásának, szegmentálásának és egyéb adatainak a megadásával. A Woopra segítségével valósidejű műveleteket is végezhet a felhasználói viselkedés alapján a beépített eseményindítókkal.

A Woopra ingyenes és fizetett programokat is kínál, a fizetett profi terv havonta 999 dollárban kezdődik.

Kezdje el ma a Woopra alkalmazással.

Melyik a legjobb elemzési megoldás a WordPress számára?

A válasz, amely a legjobb WordPress elemző plugin, valóban az Ön igényeitől függ.

A weboldal nyomon követésekor minden megoldás eltérő megközelítést alkalmaz. Mielőtt elmélkedne egy termék kiválasztásában, érdemes egy pillanatra megérteni, mely elemzési megoldás felel meg az Ön igényeinek.

A legtöbb webhelynél a Google Analytics és a MonsterInsights a tökéletes megoldás, mert eseménykövetést, e-kereskedelem nyomon követést, társult linkkövetést, űrlapkövetést és még sok más lehetőséget kínál.

Összehasonlítva más WordPress elemző pluginokkal, beleértve a WordPress.com statisztikákat, a MonsterInsights minden tekintetben a görbe előtt áll. Sokkal átfogóbb, és gyönyörű jelentéseket nyújt a WordPress irányítópultján, így egy pillanat alatt megkaphatja a legfontosabb statisztikákat..

Olvassa el: MonsterInsights Review

Dióhéjban a MonsterInsights a legjobb megoldás az Ön számára, ha:

 • Szerezzen fontos elemzési statisztikákat a WordPress irányítópultján.
 • Fedezze fel a Google Analytics további lehetőségeit, például az e-kereskedelem nyomon követését, komplex beállítási eljárások nélkül.
 • Nyissa fel a haladó felhasználói követést, de korlátozott költségvetéssel rendelkezik.

Ha viszont egy elemző megoldást szeretne, amely lehetővé teszi a webhely és a mobilalkalmazások helyszíni eseményeinek automatikus nyomon követését harmadik fél beépülő moduljai nélkül, Halom talán a megfelelő megoldás az Ön számára.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni az Ön igényeinek legmegfelelőbb Analytics megoldást.

Ha élvezte ezt a cikket, akkor érdemes elolvasnia a legjobb e-mail marketing szolgáltatásokat (összehasonlítva).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map