14 legjobb WordPress Gutenberg plugin a szerkesztő javításához (2020)

legjobb WordPress gutenberg plugins


Mindig lehetett blogbejegyzéseket és médiagazdag oldalakat létrehozni a WordPress-en, de könnyebb lett volna. Most a WordPress Gutenberg szerkesztőnek köszönhetően.

Kétségtelen, hogy Gutenberg átalakítja a szerkesztési élményét a WordPress-ben. Még akkor is, ha abszolút újszülött vagy a WordPressnek, könnyen írhat cikkeket és létrehozhat médiagazdag oldalakat.

Ebben a cikkben bemutatjuk a WordPress Gutenberg beépülő moduljainak néhányát, amelyek javítják a szerkesztési élményt.

Miért van szüksége a WordPress Gutenberg bővítményekre?

A WordPress sok Gutenberg blokkot tartalmaz, például bekezdést, képet, felsoroláspontot stb., Amelyek segítségével könnyedén elkészítheti az oldalt a kívánt módon anélkül, hogy meg kellene emlékeznie a rövid kódra. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő blokkot, és hozzáadja az oldalához. Ha még tovább szeretné javítani a szerkesztési élményt, telepíthet egy Gutenberg-blokkolót.

Például, ha kapcsolattartási űrlapot szeretne hozzáadni az oldalához, akkor csak telepítenie kell a WPForms-ot, és fel kell vennie a WPForms-blokkot a Blokkok listájából az oldalára. A legjobb az egész, hogy rövid kód helyett az űrlapmezőket látja a szerkesztőben, azaz nem kell átváltania az előnézeti oldalra, hogy megnézhesse, hogy néz ki az űrlap.

1. WPForms

WPForms, felhasználói regisztráció, plugin, felhasználói bejelentkezési plugin

WPForms az egyik legnépszerűbb űrlapkészítő plugin, amely blokk segítségével különféle űrlapokat hozhat létre. Függetlenül attól, hogy felvesz egy kapcsolatfelvételi űrlapot, felmérési űrlapot, fizetési űrlapot vagy bármilyen más űrlapot, a WPForms megkönnyíti annak beágyazását az oldalára.

Könnyen választhat az előre elkészített sablonok könyvtárából, és testreszabhatja, ha szeretné. A WPForms segítségével létrehozott összes űrlap reagál, azaz kiválóan néznek ki telefonon, táblagépen és számítógépen.

2. Envira Galéria

az envira galéria áttekintése

Az Envira Galéria segítségével létrehozhat kép- és videó galériákat a WordPress webhelyén. A natív blokkjaival beágyazhatja galériáit a webhelyére.

A plugin lehetővé teszi néhány igazán hűvös szolgáltatás használatát a galériákban, például vízjelek védelme, képbiztosítás stb. A képeket Easy Digital Downloads vagy WooCommerce integrációval is eladhatja..

3. Atomenergia blokkok

Aomic blokkok, gutenberg blokk plugins

Az Atomic Blocks egy másik csodálatos WordPress Gutenberg plugin, amely kiváló lehetőségekkel rendelkezik, hogy gyönyörű egyedi blokkokat adjon a webhelyéhez. Ez egy blokkgyűjtemény a Gutenberg szerkesztő számára, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén felépítsen egy oldalt a kívánt módon.

Sokféle blokkgal érkezik, mint például a fejlett oszlopblokk, a hírlevél blokk, az árazási táblázatok, a konténerek, a gombok és így tovább. A legjobb az egészben, hogy ezt a bővítményt bármilyen témával felhasználhatja.

4. Kadence

A Kadence egy csodálatos WordPress Gutenberg blokk-bővítmény, mely gyönyörű egyedi blokkokkal érkezik, amelyek azonnal használatra készek. Blokkoló opciói futtatják a színskálát az ikonok, a gombok és a sorok és a rács / körhinta között.

Ezek a blokkok rendkívül rugalmasak és több mint 800 Google betűtípust támogatnak. Ezenkívül több mint 1500 ikon közül választhat.

5. KingBlocks

Kingblocks

A KingBlocks egy WordPress Gutenberg bővítmény, amely 20 feltűnő blokkot tartalmaz az Ön webhelyére. Az összes blokk teljesen reagál, így tartalma nagyszerűen néz ki, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ a webhelye böngészéséhez.

A KingBlocks a Leaflet JavaScript könyvtárát használja mobiltelefon-barát térkép beágyazására az oldalain. Ez a plugin kompatibilis a legtöbb témával és beépülő modullal.

6. CPElementia

CPElementia

A CPElementia egy újabb WordPress Gutenberg plugin, amely a Gutenberg blokkok hatalmas gyűjteményét és kibővített összetevő funkcióit kínálja. Ezt a bővítményt a Codecanyon piactérről lehet megvásárolni.

Néhány blokk elérhető a CPElementia-n:

 • visszaszámláló
 • szolgáltatás dobozok
 • társadalmi ikonok
 • árlisták
 • és több…

7. Solo blokkok

Szóló

A SoloBlocks egy szép bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy gazdag postai elrendezéseket készítsen webhelye számára. Ezzel a bővítménnyel probléma nélkül további blokkokat adhat a webhelyére. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy további blokkokat adjunk hozzá, és imádni fogod.

Ez a plugin kompatibilis szinte az összes modern témával, és bármilyen más fejlett plugint is használhat, ha azt akarja.

8. Inster Instagram blokk

Gutenberg blokk plugins

Az Instagram népszerűsége minden nap növekszik. Ha szereti az Instagram használatát, és szeretné bemutatni a profilját a WordPress webhelyén, az Inster Instagram blokk az egyik plugin, amelyet meg kell nézni. Ezzel a pluginnel a profilját rács formában jelenítheti meg a Gutenberg blokkjainak felhasználásával.

Az Inster lehetővé teszi az Instagram feed megjelenítését felhasználóneved, helyazonosító vagy címke felhasználásával. A képei minden eszközön kiválóan megjelennek. Ezenkívül hozzáadhat kezdeti animációs effektusokat is, hogy egyértelmű megjelenést nyújtson.

9. Otter Blocks

Vidra egy ingyenes Gutenberg blokk-bővítmény, amely lehetővé teszi néhány igazán kiváló blokk hozzáadását a webhelyéhez. Ezeket a blokkokat bármilyen formatervezéshez felhasználhatja, beleértve az összetett e-kereskedelmi oldalakat is.

A Otter Blocks segítségével hozzáadhat néhány fejlett fejléc blokkot, szakasz blokkot, gombcsoportot, ajánlásokat, Google maps és még sok más. Csak néhány másodpercig tart, amíg készen áll.

10. Végső blokkok

Végső blokk plugin

Végső blokkok egy másik népszerű WordPress Gutenberg beépülő modul, amelybe már 2k aktív telepítés került. Ez a bővítmény 18 blokk gyűjteményét kínálja, amely kifejezetten megmutatja webhelyét.

Függetlenül attól, hogy portfólió-helyet, e-kereskedelmi üzletet vagy bármi mást szeretne létrehozni, rendelkezik minden szükséges blokkgal. Az Ultimate Blocks szépen működik a többi fejlett bővítménnyel, és lenyűgözőnek tűnik minden képernyőméretnél. Ez az összes böngészőben is kompatibilis.

11. Haladó Gutenberg

Speciális Gutenberg, blokkolja a bővítményeket

Haladó Gutenberg egy kiváló plugin, amely tartalmazza az összes alapvető blokkot, amelyekre szüksége van a szerkesztési élmény fokozásához. Több mint 20 ragyogó blokkkal érkezik, amelyek teljesen testreszabhatók.

Ez egy ingyenes bővítmény, amelyet a WordPress.org webhelyről tölthet le. A világ több mint 10 000 webhelyére telepítették.

12. egymásra rakható

Használja a használatra kész egyedi blokkokat Egymásra rakható hogy a formatervezési forma kitűnjön. A Stackable által kínált összes blokk szuper robusztus és rendkívül rugalmas.

Összesen 23 blokkstílust kínál. Ezeket a blokkokat felhasználhatja a tartalom gyönyörű megjelenítésére.

13. Coblocks

Coblocks egy újabb Gutenberg blokk plugin, amelyet meg kell nézni. Bár ez egy ingyenes plugin, a legcsodálatosabb blokkok gyűjteményével érkezik, amelyeket szeretni fog. Ha valódi oldalszerkesztő élményt szeretne a blokkok használatával, ez egy plugin, amelyre minden bizonnyal szüksége lesz.

Több mint 23 blokkot fog használni, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Az élelmezési blokkoktól, gifblokkoktól, kattintson a tweetblokkra és még sok minden másra: ez a bővítmény mindent tartalmaz, ami hiányzik a Gutenberg szerkesztőben.

14. TinyMCE

TinyMCE Advanced

TinyMCE kissé különbözik a pluginokról, amelyeket eddig tárgyaltunk. Ez a beépülő modul segíti a klasszikus szerkesztő megtartását, ha még mindig nem hajlandó átváltani a Gutenberg-re. Ezenkívül hozzáférhet a blokk szerkesztő összes csodálatos szolgáltatásához.

A pluginhez egy továbbfejlesztett „Formázás törlése” gomb tartozik, és számos speciális beállítás van az asztalokhoz. Lehetősége van arra is, hogy a bekezdéscímkéket mindig megőrizze a blokk szerkesztőben.

Ez néhány a WordPress Gutenberg bővítményből, amely javítja a WordPress szerkesztési élményét. Ha akarod hozzon létre gyönyörű webhelyeket, amelyek konvertálnak, íme néhány tervezési alapelv meg kell nézni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map