17 legjobb WordPress űrlap-beépülő modul 2020-ban (a legtöbb ingyenes!)

a legjobb kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmények összehasonlítva


Unod már, hogy webhelyén hibás WordPress kapcsolatfelvételi űrlapokat használ?

Könnyű elkönnyebbülni a WordPress lerakatban lévő több ezer kapcsolattartási űrlap-beépülő modul segítségével. Mivel minden pluginnek megvan a maga előnye és hátránya, nehéz lehet megtalálni az Ön igényeinek megfelelőt.

Ha azon kíváncsi, hogy melyik WordPress űrlap-bővítményt kell választania webhelyéhez, akkor a megfelelő helyen vagy. Ebben az útmutatóban összehasonlítjuk a legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítményeket, így megtalálhatja a legmegfelelőbbet, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

Van-e a WordPress beépített kapcsolattartási űrlapja??

Nem! A WordPresshez nem tartozik beépített kapcsolattartó űrlap. Annak érdekében, hogy űrlapot készítsen, telepítenie kell egy WordPress bővítményt.

Minden WordPress webhelynek szüksége van egy WordPress űrlap-beépülő modulra, a réstől függetlenül.

A WordPress űrlapok használata megkönnyíti a webhely látogatói számára a kapcsolatfelvételt. Integrálhatja a WordPress kapcsolattartási űrlapokat harmadik fél szolgáltatásaival e-mailek, fizetések és egyéb követelmények teljesítéséhez.

A WordPress legjobb formátumú bővítményének kiválasztása

Nem minden kapcsolatfelvételi űrlap-plugin jön létre egyenlően. Mivel minden pluginnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, elengedhetetlen, hogy megértse, melyik plugin az Ön igényeinek leginkább megfelelő.

Például egy kiadóra szükség lehet egy pluginre, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt a kedvenc e-mail marketing eszközeikkel, például a MailChimp, a Constant Contact, a Drip stb. Ezzel szemben egy nonprofit szervezetnek egyedi adományozási űrlapokat kell létrehoznia az online pénzeszközök összegyűjtésére.

Itt van, amit meg kell vizsgálnia egy kapcsolatfelvételi űrlap-beépülő modulban.

 • Jellemzők: Egy jó WordPress kapcsolattartási űrlap-beépülő modul lehetővé teszi bármilyen online űrlap létrehozását, például kapcsolattartási űrlapokat, fizetési űrlapokat, felhasználói regisztrációs űrlapokat, előfizetési űrlapokat stb..
 • Egyszerű használat: Az intuitív felhasználói felület megkönnyíti a webes űrlap létrehozását, még akkor is, ha nem vagy hozzáértő. Minél alacsonyabb a tanulási görbe, annál jobb.
 • Mobilbarát: Az összes létrehozott űrlapnak 100% -ban reagálnia kell, és minden eszközön jól kell működnie, különben elmulaszt.
 • Árazás: A plugin kipróbálása előtt meg kell fontolnia, hogy érdemes-e hosszú távon befektetni.
 • Dokumentáció: A dokumentációnak lehetőleg elegendőnek kell lennie, hogy könnyen áttekinthesse a plugin különböző funkcióit.
 • Támogatás: Azt is választania kell egy plugint, amelyet egy jó hírnévvel rendelkező csapat fejlesztett ki, és ismert, hogy kiemelkedő ügyfélszolgálatot nyújt.

A legjobb űrlap-bővítmények a WordPresshez

Itt található a WordPress legjobb formátumú bővítményeinek rövid összefoglalása.

PluginRatingPriceActive telepítések
1. WPFormsA legjobb űrlap-beépülő modul a WordPresshez39,5 dollártól / év2+ millió
2. félelmetesFejlett WordPress Űrlap-bővítményévente 49 USD-tól200.000+
3. Ninja űrlapokA legjobb WordPress űrlap-kiegészítőkévente 29 USD-tól1+ millió
4. FormstackLegegyszerűbb online űrlapkészítőhavonta 19 USD-tólNem elérhető
5. Kapcsolatfelvételi űrlap 7Népszerű kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményIngyenes5+ millió
6. Caldera űrlapokIngyenes kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményIngyenes200.000+
7. WufooIngyenes online űrlapkészítőIngyenesNem elérhető

1. WPForms

wpforms

A WPForms a WordPress leginkább kezdőbarát kapcsolatfelvételi űrlap-beépülő modulja. A nagyteljesítményű drag and drop építőjével néhány percen belül gyönyörű WordPress űrlapokat hozhat létre, anélkül hogy megérintsen egyetlen kódot.

A WPForms megkönnyíti az összetett online űrlapok létrehozását, ideértve a megrendelőlapokat, a felmérési űrlapokat, az adományozási űrlapokat, az e-mail előfizetési űrlapokat, a jelszóvédelemmel ellátott biztonságos űrlapokat stb..

Minden létrehozott forma 100% -ban mobilbarát lesz, azaz bármilyen eszközön (számítógépen, mobilon vagy táblagépen) jól néz ki. Tucat előre elkészített űrlapsablont is tartalmaz, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a munkafolyamathoz, és több időt takarítanak meg.

Egyéb figyelemre méltó szolgáltatás az űrlap benyújtása az oldal frissítése nélkül.

wpforms-drag-and-drop-építő

Nézze meg ezeket a fej-fej összehasonlítást,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

Ha olyan könnyen kezelhető WordPress űrlap-bővítményt keres, amely minden szükséges funkcióval rendelkezik, akkor ne keresse tovább a WPForms oldalt. Több mint egymillió webhely bízott benne!

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium árképzés: 39 USD – 499 USD

Kezdje el ma a WPForms Pro alkalmazást.

Ehelyett inkább az ingyenes verzióval szeretné kezdeni? Próbálja meg WPForms Lite.

pótlék: Az IsItWP felhasználók 10% kedvezményt kapnak a WPForms-ra. Egyszerűen használja a WPForms kupont: SAVE10

2. félelmetes

félelmetes formák

A Formidable egy fejlett WordPress űrlap-bővítmény, amely lehetővé teszi összetett WordPress űrlapok készítését könnyedén. Ahelyett, hogy adatokat gyűjtne a felhasználóktól, a Formidable lehetővé teszi, hogy a benyújtott elemeket megjelenítse a webhely felületén.

A Formidable segítségével további beépülő modulok nélkül gyűjtheti, megjelenítheti, szerkesztheti és kiszűrheti a felhasználó által benyújtott adatokat.

Noha alapvető WordPress kapcsolattartási űrlapokat készíthet a Formidable segítségével, az átlagos felhasználó túlzottan sok nemkívánatos funkcióval rendelkező, kimerült megoldást találhat neki. Nem kezdőbarát.

A Ninja Formshoz hasonlóan a Formidable kiegészítőket külön is értékesít. Kiválóan alkalmazható kis weboldalak számára, de növekedése során drága lesz.

félelmetes űrlapkészítő

Ha profi WordPress fejlesztő vagy, és összetett űrlapokat akar építeni, akkor próbáld meg a Formidable alkalmazást. Rengeteg erőteljes funkcióval rendelkezik, amelyek bonyolult űrlapokat hoznak létre webhelyére vagy adatközpontú webes alkalmazásokra.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium árképzés: 49–399 USD

Kezdje el a nagyszerű űrlapokat ma.

3. Ninja űrlapok

ninja formák

A Ninja Forms egy újabb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmény, amely lehetővé teszi a WordPress kapcsolattartási űrlapok könnyű létrehozását. A bővítményt a WPNinja, egy WordPress fejlesztőcsapat építette, amely számos ismert WordPress bővítményt létrehozott.

Az alap plugin teljesen ingyenesen használható. Javíthatja a Ninja Forms funkcióit azzal, hogy szükség esetén prémium kiegészítőket telepít. A plugin több száz funkcióval és horoggal érkezik, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy egyszerűen továbbfejlesszék az egyéni szolgáltatásokkal.

create-form-ninjaforms

Ha ingyenes kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményt szeretne használni a webhelyén, és a szükséges kiegészítők megvásárlásával javíthatja a szolgáltatásokat, akkor a Ninja Forms a tökéletes megoldás.

Eleinte a kiegészítők vásárlása hasznos stratégiának tűnhet, mivel csak azért kell fizetnie, amire szüksége van. Azonban, ahogy növekszik az igényeid, a Ninja Forms drágább lesz, mint a listában szereplő többi plugin.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Egyéni kiegészítők árazása: 29 – 129 dollár

Prémium tervek árazása: 99 USD – 499 USD

Kezdje el ma a Ninja Forms Pro alkalmazással.

4. Formstack

formstack

A Formstack egy prémium űrlapkészítő a WordPress számára, amely lehetővé teszi fantasztikus online űrlapok létrehozását másodpercek alatt a drag and drop felülettel. Integrálódik számos harmadik féltől származó alkalmazással is. Töltse le az ingyenes integrációs bővítményt a WordPress lerakatból, hogy beágyazza a Formstack internetes űrlapot a hozzászólásaiba, az oldalaiba vagy az oldalsávba.

formstack-építő

A Formstack felhasználói felülete tisztább és modernebb, mint a Wufooé, így az űrlapépítés szórakoztató és egyszerű. A Formstack azonban nem kifejezetten a WordPress webhelyek számára készült, így számos korlátozást talál az új űrlapok létrehozásakor.

A Formstack nem kínál ingyenes tervet, de kipróbálhatja ingyen 14 napig.

Ingyenes terv: Nem

Árazás: 19 USD – 249 USD

Kezdje el a Formstack használatát ma.

5. Kapcsolatfelvételi űrlap 7

kapcsolatfelvételi űrlap 7

Kétségtelen, hogy a 7-es kapcsolattartó űrlap a WordPress legnépszerűbb űrlap-bővítménye a piacon. Tekintettel arra, hogy a 7. kapcsolattartási űrlap már több mint egy évtizede van, nem meglepő, hogy ez a bővítmény több mint 5 millió aktív telepítéssel rendelkezik..

Kapcsolatfelvételi űrlap 7

Ha egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapokat szeretne létrehozni a webhelyén, akkor a 7. kapcsolatfelvételi űrlap a megfelelő választás. Több ingyenes és prémium harmadik fél kiegészítőt is megtalálhat, amelyek nagyszerűen működnek ezzel a bővítménnyel.

A felhasználói felület egyáltalán nem könnyű használni, és kapcsolatfelvételi űrlap létrehozásához szüksége van néhány alapvető HTML címkére.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Nincs prémium verzió

Kezdje meg ma a 7. kapcsolattartási űrlapot.

6. Caldera űrlapok

Caldera-formák

A Caldera Forms egy űrlapkészítő plugin, amely elősegíti a komplex űrlapok gyors felépítését. Az intuitív felhasználói felület és a drag and drop szerkesztő segítségével gyorsan reagáló űrlapokat hozhat létre webhelye számára. Ez az űrlapkészítő beépülő modul több sablonnal együtt szállítja az űrlapok még gyorsabb telepítését is.

A Caldera Forms azt állítja, hogy több ingyenes funkcióval rendelkezik, mint bármely más WordPress űrlapkészítő plugin. Ezek az ingyenes szolgáltatások tartalmazzák a feltételes logikát, a többrészes űrlapokat, a számítási mezőket, a fájlfeltöltéseket és az oszlopok elrendezését közvetlenül a dobozból. Ingyenes verziójukkal mindent megtesz az egyszerű, de hatékony kapcsolatfelvételi űrlap létrehozásához. Használhat harmadik féltől származó captcha-szolgáltatásokat spamszűrés hozzáadásához.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Egyéni kiegészítők árazása: 164,89 USD – 549,89 USD

Prémium tervek árazása: 14,99 USD – 549,89 USD

Kezdje el ma a Caldera Forms szolgáltatással

7. Wufoo

wufoo

A Wufoo egy platformfüggetlen űrlapkészítő, amely lehetővé teszi az űrlap közzétételét bármely weboldalon, beleértve a WordPress webhelyeket is. A Wufoo ingyenes tervet kínál, amely lehetővé teszi öt webes űrlap létrehozását, de akkor inaktiválódnak, ha havonta 100 bejegyzést meghaladtak..

Az űrlapkészítő segítségével gyorsan és egyszerűen elkészítheti online űrlapjait. A kapcsolatfelvételi űrlapot sok olyan nagyszerű online eszközzel integrálhatja, amelyeket már használ és szeret.

wufoo-összehasonlítás

A Wufoo több integrációt kínál, mint bármely más WordPress űrlapkészítő. Azonban nem hozhat létre bejelentkezési vagy felhasználói regisztrációs űrlapot az Ön webhelyén.

Ingyenes terv: Elérhető

Prémium árképzés: 19 – 99 USD

Kezdje el ma Wufoo használatával.

8. WP Mail SMTP

WP Mail SMTP

WP Mail SMTP az e-mailek legnépszerűbb kézbesíthetősége és a WordPress SMTP plugin. Ugyanaz a szakértői csapat építette, amely a WPForms mögött áll. Ez a plugin tökéletes az összes e-mail kézbesítési kérdés kijavítására, és a WordPress webhelyéről küldött e-mailek naplózásához..

A kapcsolatfelvételi űrlap készítőjével együtt kell használni, hogy azonnal küldjön e-maileket. A WP Mail SMTP-t bármilyen biztonságos SMTP-szolgáltatóhoz csatlakoztathatja a költségvetésen belül. Megkerüli a spamszűrőket, és gondoskodik arról, hogy e-mailei a beérkező levelek mappájába kerüljenek.

WP Mail SMTP

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium tervek: 49 USD – 99 USD

Kezdje el ma a WP Mail SMTP alkalmazást.

9. Jetpack űrlapok

Jetpack űrlapok

A Jetpack egy erőteljes plugin, amelyet a WordPress webhelyek számára készítettek. Számos elképesztő funkcióval rendelkezik, beleértve a WordPress elérhetőségi űrlapjait. Készíthet több űrlapot, és megjelenítheti azokat a webhely különböző részein. Az általános WordPress-beállításokat, például az e-mailt használja értesítések küldésére, miután a felhasználók elküldték az űrlapot. Beállíthat egyéni e-mailt is az értesítések fogadásához.

Van egy drag and drop szerkesztővel az űrlapmezők hozzáadásához, szerkesztéséhez és átrendezéséhez. Egyéb figyelemre méltó szolgáltatások közé tartozik a spamszűrő szolgáltatás, az irányítópult értesítései stb.

Ingyenes / Lite verzió: Ingyenes a Jetpack bővítménnyel.

Prémium tervek: 3,50 USD – 29 USD havonta

Kezdje el a Jetpack Forms használatát még ma.

10. Visual Form Builder

Visual Form Builder

Visual Form Builder egy ingyenes WordPress plugin, amely mindenféle űrlapot létrehozhat. Ez lehetővé teszi az űrlapmezők hozzáadását egyetlen kattintással. Használhatja a drag and drop szerkesztőt a mezők átrendezéséhez. Az űrlapbejegyzéseket automatikusan tárolja a WordPress adatbázisban. Az űrlapbejegyzéseket a WordPress irányítópultján is kezelheti, és CSV-fájlba exportálhatja.

Anti-spam rendszert kínál az űrlap benyújtásának szűrésére. A megerősítő üzeneteket teljes mértékben testreszabhatja, és az űrlap benyújtását több e-mail címre is elküldheti. Támogatja a rövid kódot, hogy az űrlap bármikor megjelenjen a WordPress webhelyén.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium árak: 29 és 199 USD

Kezdje el a Visual Form Builder használatát ma.

11. Postman SMTP

Postás SMTP

A Postman SMTP egy másik WordPress mail SMTP plugin. Ez biztosítja a WordPress űrlapokról és a webhelyről küldött e-mail kézbesítést. Lehet, hogy nem egy kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény, de eszközként használható e-mail értesítések zökkenőmentes küldésére. A Postman SMTP egyszerű beállítóvarázslóval és hatékony konfigurációs beállításokkal rendelkezik.

Ez lehetővé teszi az összes e-mail naplózását és újraküldését, feltüntetve a sikertelen e-mailek pontos okát. Támogatja a kényszerített címzetteket (másolat, másolat, másolat) és az egyedi e-mail fejléceket. Integrálhatja a Postman SMTP-t a népszerű e-mail marketing szolgáltatásokkal, amelyeket az elérhetőségi űrlap-beépülő modul támogat (MailChimp vagy Mailgun)..

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium tervek: Nem elérhető

Kezdje meg ma a Postman SMTP alkalmazást.

12. WP Mail bank

WP Mail Bank

A WP Mail Bank egy ingyenes WordPress SMTP plugin, amely sikeresen kézbesíti az e-maileket. Támogatja a több e-mail szolgáltatást, például a Gmail, a Yahoo, a Mailgun, a SendGrid stb. A plugin kiválóan alkalmas kapcsolattartási űrlapokkal történő kapcsolatteremtésre és e-mailek küldésére közvetlenül a felhasználók beérkező leveleinek mappájába..

E-mail naplózóval szállít, amely információkat nyújt az összes e-mailről. A nem kézbesített e-mailekkel intézkedéseket is hozhat azok törlése vagy újbóli elküldése céljából. Nagyon jól működik a WordPress többhelyes hálózatával.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium tervek: 29,99 € – 99,99 € évente

Kezdje el ma a WP Mail Bank használatát.

13. Gmail SMTP

Gmail SMTP

Gmail SMTP egy hatékony WordPress SMTP plugin, amely e-maileket küldhet Gmail-fiókjával. Rendkívül biztonságos SMTP szerverrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy e-mailjei megkerüljék a szűrőket, és soha ne kerüljenek blokkolásra. Ez más biztonsági intézkedéseket is magában foglal, például az OAuth 2.0 protokollt a Gmail API-hoz való hozzáférés engedélyezéséhez, ami azt jelenti, hogy nem kell megadnia felhasználónevet vagy jelszót.

Egyszerűen fel van állítva. Hozzon létre egy fiókot a Google Apps for Work számára a Gmail SMTP-kiszolgálóinak használatához, és korlátlan e-mailek küldése nélkül. Ez a beépülő modul tökéletes, ha kapcsolatba lép a névjegyűrlapokkal a WordPress-ben.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium tervek: Nem elérhető

Kezdje el a Gmail SMTP használatát még ma.

14. Vegye fel a kapcsolatot az űrlapkészítővel

Vegye fel a kapcsolatot az űrlapkészítővel

Vegye fel a kapcsolatot az űrlapkészítővel egy ingyenes WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény. Több előre elkészített űrlapsablonnal és témával érkezik. Egyesül a WordPress témájával oly módon, hogy könnyen testreszabható a CSS, hogy elérje a kapcsolatfelvételi űrlap tervezési céljait..

Ezzel a pluginnel más típusú űrlapokat hozhat létre, például visszajelző űrlapot, felmérési űrlapot stb. Egyéb fontos funkciók közé tartozik a spamszűrők, a Google Maps integrációja, számos űrlapmező és még sok más.

Kapcsolatfelvételi űrlapkészítő sablon

Ez lehetővé teszi az űrlapmezők egyszerű gombokkal történő átrendezését. Szerkesztheti és címkézheti a mezőket is, hogy azok kiemelkedővé váljanak a felhasználók számára.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium tervek: 15–99 USD

Kezdje el a Contact Form Builder használatát még ma.

15. Form Maker

Form Maker

Form Maker kiváló WordPress kapcsolatfelvételi űrlapkészítő plugin. A bonyolult űrlapok gyors elkészítéséhez egy drag and drop űrlapkészítővel rendelkezik. Több tucat űrlapmezőt tartalmaz, amelyek segítségével elkészítheti az igényeinek megfelelő formát. A legjobb rész az űrlapkészítőről, hogy lehetővé teszi az űrlap előugró ablakokban, felső sávokban és görgetődobozokban történő megjelenítését. Az űrlapot beágyazhatja az oldalaiba és a hozzászólásaiba is.

Kész kész űrlapsablonokkal rendelkezik, amelyek néhány kattintással elkészíthetik az űrlapokat. Az Űrlapkészítő lehetőséget ad arra, hogy automatikus egyéni válaszokat állítson be az űrlapot kitöltő felhasználók számára.

Az űrlapkészítő felbukkanó példája

Testreszabható témákat is kínál az űrlapok kialakításának megváltoztatásához. A további stílushoz használhatja a beépített CSS-szerkesztőt.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium árak: 45–100 USD

Kezdje el a Form Maker használatát ma.

16. weForms

weForms

weForms egy ingyenes WordPress drag and drop kapcsolattartó űrlapkészítő plugin. Ez lehetővé teszi korlátlan űrlapok létrehozását és a webhely bárhol megjelenítését. A űrlapot előzetesen megtekintheti annak publikálása előtt is, hogy megnézze, hogyan fog megjelenni a felhasználók számára.

Előre meghatározott egyedi űrlapsablonokkal érkezik, amelyek segítségével gyorsan beállíthatja a kapcsolattartó űrlapot. Az űrlap lejárati funkcióját kínálja, hogy az űrlap egy adott dátum után érvénytelen legyen. A weForms erőteljes integrációval rendelkezik az e-mail megoldásokkal és más gyártók által nyújtott szolgáltatásokkal.

weForms előnézet

Hozzon létre fizetési űrlapokat, és integrálhatja a PayPal vagy a Stripe fájlokat az online fizetések elfogadásához. A plugin tökéletes minden weboldalhoz vagy e-kereskedelemhez.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium árak: 39 – 399 dollár

Kezdje el a weForms használatát még ma.

17. HappyForms

HappyForms

A HappyForms egy egyszerű és ingyenes WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény. Kínál egy drag and drop kapcsolatűrlap-készítőt, és támogatja a Gutenberg-et. Könnyedén felveheti az űrlapokat az oldalakba, a hozzászólásokba, a sablonfájlokba és a kütyübe. Ezenkívül több űrlapot is hozzáadhat ugyanazon az oldalon.

A HappyForms legjobb része az, hogy lehetővé teszi több oszlopos űrlapok létrehozását egyetlen kattintással. Megadhat egyéni üzenetet az űrlap benyújtásakor, és átirányíthatja a felhasználókat bármely weboldalra. A HoneyPot-ot és a Google ReCaptcha-t használja a spamszűréshez.

HappyForms előnézete

Készíthet beszélgetési űrlapokat is, és megtekintheti az élő előnézetet, mielőtt hozzáadná a webhelyéhez. Gyors testreszabási lehetőségekkel és többféle űrlapmezővel rendelkezik.

Ingyenes / Lite verzió: Igen

Prémium terv: $ 79

Kezdje el a HappyForms használatát még ma.

Mi a legjobb formátumú bővítmény a WordPress számára?

Most, amikor megvizsgáltuk a WordPress különféle űrlapkészítő megoldásait, ideje meghatározni, hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön igényeihez.

Ha olyan intuitív bővítményt keres, amelyhez minden fontos funkció tartozik, amire szükséged lesz, keresse fel WPForms. Ez a WordPress legegyszerűbb űrlapkészítő beépülő modulja, és az egyik legmagasabb felhasználói minősítéssel rendelkezik.

Reméljük, hogy ez a cikk segített kiválasztani a legjobb űrlap-bővítményt a WordPresshez.

Érdemes lehet megnéznie, hogyan lehet a WordPress-ben és a legjobb WordPress-elemzési megoldásokban létrehozni egy Typeform stílusú űrlapot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map