18 legjobb WordPress hozzászólás-bővítmény az Engagement fokozásához

legjobb WordPress hozzászólások plugins


Keres a webhelyéhez a WordPress legjobb hozzászólásainak bővítményeit? A WordPress blogjában egy aktív megjegyzés szakasz létrehozása fontos az erős kapcsolatépítéshez az olvasókkal és a webhely forgalmának növelése érdekében. A megbeszélésekkel zavaró megjegyzésszakasz révén a blogod olyan hely lesz, amelybe a felhasználók újra és újra vissza akarnak térni. De nehéz lehet értékes megjegyzéseket generálni a blogodban.

Ez az oka annak, hogy ebben a cikkben megosztjuk veled a 18 legjobb WordPress megjegyzés-bővítményt, amelyek segítségével további hozzászólásokat generálhat, megjegyzéseit kezelheti és blogját bővítheti. Ugorjunk be!

1.De:comments

decomments-best-wordpress-comment-plugins

De: A hozzászólások a legerősebb WordPress bővítmény a hozzászólásokhoz. Ez a prémium plugin számos olyan eszközt kínál, amelyek segítenek növelni a blogod elkötelezettségét.

Teljesen megújíthatja a megjegyzés szakaszát, és lehetővé teheti az olvasóinak, hogy különféle dolgokon végezzenek szavazást a megjegyzésekről, hogy kedveljék és nem kedvelik őket, használhatják a közösségi bejelentkezési funkciót, jelentkezhetnek be meglévő fiókjaikba, megoszthatnak megjegyzéseket a közösségi médiában és így tovább. A felhasználók képeket, GIF fájlokat, videókat, tweeteket és még sok másat is hozzáadhatnak a megjegyzéseikhez.

Az egyik kiemelkedő funkció a Badge System, amely jutalmazza és ösztönzi a legaktívabb felhasználókat azáltal, hogy játékkompozíciót ad a kommentálási folyamathoz. Mindez elősegíti, hogy a megjegyzés szakasz egy szórakoztatóbb hely legyen.

Kezdés a De-vel: megjegyzések ma!

2. Akismet

Akismet-best-wordpress-comment-plugins

Az Akismet az egyik leggyakrabban használt WordPress komment plugin a piacon. Ez a beépülő modul kiszűri a spammel kapcsolatos megjegyzéseket, így webhelye megőrizheti hitelességét.

Ahelyett, hogy időt pazarolna a robotok megjegyzéseinek moderálására és a gyanús webhelyekre mutató hivatkozásokat tartalmazó kommentárok törlésére, a plugin mindent megtesz az Ön számára. Soha többé nem kell foglalkoznia a bosszantó spam-megjegyzésekkel – ami miatt Akismet elengedhetetlen eleme a megjegyzések szakaszában.

Ingyenesen beszerezheti az Akismet személyes tervét, amely nagyszerű a blogírók és a személyes webhelyek számára. De ha kereskedelmi webhelyet működtet, akkor frissítenie kell a Plusz tervet havonta 5 dollárra, webhelyenként.

További információt szeretne az Akismet-ről? Nézze meg az Akismet teljes véleményét.

Kezdje el az Akismet használatát ma!

3. Jetpack megjegyzések

jetpack-comments-wordpress-comment-plugins

A Jetpack Comments egy nagyszerű WordPress plugin, amely megkönnyíti az olvasók számára, hogy kommentálják blogját. A Jetpack Comments beépülő modul helyettesíti az alapértelmezett megjegyzés részt egy új megjegyzésrendszerrel, amely rendelkezik a közösségi média bejelentkezési integrációjával.

Ahelyett, hogy teljesen új fiókot kellene létrehoznia, csak a blogod kommentálására, a felhasználók bejelentkezhetnek meglévő WordPress, Facebook vagy Twitter fiókjukkal. A látogatók azt is választhatják, hogy kommentálnak-e vendégként, vagy használják közösségi hálózati felhasználónevüket.

Ez a karcsú megjelenésű, könnyen használható megjegyzésrendszer egyszerűen telepíthető, és lehetősége van a színséma testreszabására is, hogy megfeleljen a márkájának..

A Jetpack részletesebb áttekintéséhez olvassa el a teljes JetPack áttekintést.

Kezdje el a Jetpack megjegyzéseit ma!

4. Virágos megjegyzések

boldogulni, észrevételeket-comment-plugin

A Thrive Comments egy másik lehetőség, amelyet az egyik legjobb WordPress komment pluginnak tartunk. Ez a nagyteljesítményű plugin összegyűjti a közösségi média és a közösségi fórumok leginkább addiktív elemeit, és hozzáadja azokat a WordPress megjegyzéseihez..

Látogatói elégedettséget élveznek, ha más felhasználóknak „tetszik” a hozzászólásuk, és megjegyzésekkel kapnak kitüntetési jelvényeket. A bővítmény olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy érvényesüljenek azáltal, hogy megkapják a „felszavazást” és észrevételeiket kiemelik.

A Thrive Comments segítségével átfogó jelentést kap a látogatói tevékenységekről az idők során is. Megnézheti a legaktívabb kommentátorok statisztikáit, megtudhatja, melyik hozzászólásod a legnépszerűbb a kommentáláshoz, és nyomon követheti elkötelezettségének előrehaladását.

Kezdje el a jól fejlődő megjegyzéseket ma!

5. A WordPress Comment Rating beépülő modul

wordpress-comment-rating-plugin
A WordPress Comment Rating beépülő modul egy egyszerű és könnyen használható plugin, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy értékeljék a hozzászólások megjegyzéseit. A plugin a legnépszerűbbek szerint is megjegyzéseket rendezhet.

A felhasználókat arra ösztönzik, hogy vegyenek jobban részt a megjegyzés szakaszban, amikor megjegyzéseik nagyszerű értékelést kapnak és a csomag tetejére emelkednek.

Rendszeres licencet vásárolhat a WordPress Comment Rating beépülő modulhoz mindössze 22 dollárért, amely a jövőbeli frissítésekkel és a wpbuddy 6 hónapos támogatásával érkezik..

Kezdje el a WordPress Comment Rating beépülő modulját ma!

6. Disqus megjegyzésrendszer

Disqus-comment-rendszer-wordpress-plugin
A Disqus Comment System az egyik legnépszerűbb kommentáló rendszer a WordPress webhelyek számára. A Disqus Comment System segítségével az alapértelmezett WordPress komment szakasz helyettesíthető az övékkel. Interaktív kommentárrészük segít fokozni az elkötelezettséget, a kapcsolatok kiépítését a látogatókkal és megtartani az olvasókat. És az egy kattintással történő telepítésük zökkenőmentesen integrálódik a WordPress-hez, ami azt jelenti, hogy nem kell tudnia valamit a kódról.

A Disqus segítségével e-mailekkel és böngésző-értesítésekkel visszahozhatja a felhasználókat az Ön weboldalára, a felhasználók szavazhatnak a megjegyzésekre, valamint szórakoztató elemeket adhatnak hozzá a hozzászólásokhoz, például fényképeket, videókat, megemlítéseket és egyebeket..

A felhasználók rugalmas társadalmi bejelentkezési lehetőségeket is kapnak, és rendezheti a beszélgetéseket a legrégebbi, a legújabb és a legjobb megjegyzés alapján.

Kezdje el a Disqus Comment System ma használatát!

7. Letiltja a megjegyzéseket

disable-hozzászólás-wordpress-plugin
Míg Az adatok azt mutatják, hogy engedélyeznie kell a megjegyzéseket a blogjában, alkalmanként letilthatja a WordPress-hozzászólások megjegyzéseit. Könnyedén megteheti a Megjegyzés letiltása beépülő modul segítségével.

Ez az ingyenes plugin lehetővé teszi a WordPress rendszergazdáinak, hogy letiltják a hozzászólások bármilyen típusú bejegyzését, például blogbejegyzések, oldalak és mellékletek. Ha le szeretné tiltani az egyes egyes hozzászólásokhoz fűzött megjegyzéseket, akkor a teljes WordPress webhelyén letilthatja a megjegyzéseket.

Kezdje el a megjegyzések letiltása ma!

8. CommentLuv

comment-luv-wordpress-hozzászólás-plugin
A CommentLuv egy másik WordPress hozzászólás-bővítmény, amely különféle funkciókkal rendelkezik a megjegyzés szakaszához a webhely forgalmának növelése és az elkötelezettség fokozása érdekében..

A CommentLuv segítségével a felhasználók hozzáfűzhetik Twitter-linküket a megjegyzésükhöz, hozzáadhatnak kulcsszavakat, és felvehetik a legfontosabb kommentátor widgetét. A beépülő modul a spamkel kapcsolatos megjegyzéseket is megakadályozza, és az olvasóknak lehetősége van regisztrálni a webhelyedre, hogy felszabadítsák a fejlett CommentLuv funkciókat, például a dofollow linkeket és egyebeket..

Kezdje el a CommentLuv ma!

9. Facebook plugins, megjegyzések & A WordPress párbeszédablakai

facebook-plugin-best-wordpress-comment-plugins
Facebook plugins, megjegyzések & A WordPress párbeszédablakai egy megjegyzés plugin, amely lehetővé teszi számos Facebook szolgáltatás integrálását a webhely megjegyzés szakaszához.

11 különféle Facebook plugint kínálnak, amelyeket csak 1 sornyi kóddal lehet felvenni a webhelyére. A Facebook beépülő moduljai: Facebook megjegyzések, például gomb, megosztás gomb, küldés gomb és még sok más.

Ezzel a megjegyzéssel és a közösségi média beépülő modullal az Ön webhelyének a Facebookot is használó felhasználói mindent megtesznek, amire szükségük van, hogy egy helyen kommunikálhassanak a hozzászólásoddal.

Kezdje el a Facebook pluginekkel, megjegyzésekkel & Naptár a WordPress ma!

10. WpDevArt Facebook hozzászólások

wpdevart-best-comment-plugins-wordpress
A WpDevArt Facebook Comments egy újabb nagyszerű bővítmény a Facebook és a WordPress megjegyzésrészének integrálásához. A WpDevArt Facebook Comments plugin egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a Facebook hozzászólásainak megjelenítését a webhely látogatói számára.

Ez a felhasználóbarát bővítmény ingyenesen elérhető. Frissítheti a profi verzióra, hogy hozzáférjen olyan funkciókhoz, mint például a színválasztás, a háttér színének beállítása és a 39 fantasztikus animációs effektus..

Kezdje el a WpDevArt Facebook megjegyzéseit ma!

11. Megjegyzés jóváhagyva

comment jóváhagyott-wordpress-plugin
A Megjegyzés jóváhagyva egy egyszerű WordPress-bővítmény, amely testreszabható értesítést küld azon felhasználó számára, aki megjegyzést fűzött a webhelyére, miután a megjegyzést Ön jóváhagyta..

Ez a plugin ingyenesen letölthető, és remek lehetőség arra, hogy ösztönözze a felhasználókat, hogy térjenek vissza az Ön webhelyére.

Kezdje el a ma jóváhagyott megjegyzéskel!

12. Feliratkozás az újratöltött megjegyzésekre

subscribe-to-kommentárok újratöltődnek-plugin
Feliratkozás a megjegyzésekre. A Reloaded egy másik népszerű WordPress-bővítmény, amely arra készteti a felhasználókat, hogy újra és újra visszatérjenek az Ön webhelyére.

Ez a bővítmény lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feliratkozzanak e-mail értesítések fogadására, amikor egy felhasználó válaszol vagy megjegyzést fűz egy olyan hozzászóláshoz, amelyet már megjegyeztek..

Feliratkozás a megjegyzésekre.

Kezdje meg a ma újratöltött megjegyzések feliratkozását!

13. Yoast Comment Hacks

yoast-comment-hack-plugins
Lehet, hogy tudatában van a Yoast SEO-nek, az egyik legnépszerűbb SEO pluginnak. De Yoastnak van egy újabb csodálatos bővítménye a Yoast Comment Hacks nevű megjegyzéshez.

A Yoast Comment Hacks kis hackokkal bővíti az alapértelmezett WordPress megjegyzés részt, hogy könnyebben kezelhető legyen. Például hozzáteszi a tisztább megjegyzés értesítési e-maileket. Ezenkívül egy gombot is felvesz a WordPress eszköztárba, hogy egyszerre e-mailen küldje el az összes hozzászólót.

Egy másik fantasztikus szolgáltatás az a képesség, hogy átirányíthassa az első alkalommal induló kommentárokat egy köszönőoldalra, amely arra ösztönzi őket, hogy iratkozzanak fel az e-mail listára.

Kezdje el a Yoast Comment Hacks mai alkalmazását!

14. Egyszerű megjegyzés szerkesztés

egyszerű megjegyzés szerkesztésére-wordpress-plugin
A WordPress egyszerű megjegyzésszerkesztő beépülő modulja olyan eszköz, amely lehetővé teszi a névtelen felhasználók számára, hogy akár 5 percig szerkesztsék és / vagy töröljék megjegyzéseiket.

A felhasználók több időt tölthetnek azzal, hogy átgondolt megjegyzést fűznek hozzá, és szerkeszthetik és törölhetik.

Csak annyit kell tennie, hogy telepítenie kell a plugin-ot, és a maradékot az Ön számára végzi el.

Kezdje meg az egyszerű megjegyzésszerkesztéssel még ma!

15. Nincs oldal megjegyzés

no-page-comment-wordpress-comment-plugin
A No Comment komment egy nagyszerű WordPress plugin, amely teljes ellenőrzést biztosít a megjegyzés szakaszában. Ez a beépülő modul lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, hogy a megjegyzés alapértelmezés szerint engedélyezve van-e vagy sem-e az összes új üzenet, oldal és egyéni üzenet típus esetén. Ugyanakkor lehetősége van egyénileg engedélyezni a hozzászólások megjegyzését a bejegyzésekre vagy az oldalakra.

Az összes hozzászólást gyorsan letilthatja egy adott üzenettípusra vonatkozóan.

Kezdje el a mai megjegyzésekkel!

16. Megjegyzések – wpDiscuz

wpdiscuz-best-wordpress-comment-plugins
A WordPress wpDiscuz beépülő modulja egy olyan bővítmény, amely tele van olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a megjegyzés szakasz élvezetesebb legyen az olvasók számára..

A wpDiscuz segítségével interaktív kommentár mezőt adhat hozzá a hozzászólásokhoz és egyéb tartalomtípusokhoz. Hozzáférést kap a bejelentő gombokhoz is, amelyek élő frissítéseket nyújtanak az új megjegyzésekhez. Egyéb funkciók közé tartozik a teljes integráció a szociális hálózati beépülő modulokkal, a „További megjegyzés betöltése” gomb és még sok más.

Ez a nagy teljesítményű WordPress megjegyzés-bővítmény azt is állítja, hogy a megnövelt mag miatt a leggyorsabb kommentálási élményt nyújt.

Kezdje el a megjegyzéseket – wpDiscuz Today!

17. Válaszolható

replyable-best-wordpress-comment-plugins
A Postmatic által válaszolható egy WordPress plugin, amely egy másik szintre veszi a megjegyzés előfizetését.

A felhasználók feliratkozhatnak, hogy e-mail értesítést kapjanak, amikor valaki megjegyzést fűz a blogbejegyzéseidehez. De a Replyable gépi tanulásával senki sem fog bosszantani, ha túl sok e-mailt kap. Megválaszolható arányú megjegyzések a relevancia szempontjából, és csak a legjobbat küldik az előfizetőknek. Ha a felhasználók válaszolni szeretnének egy megjegyzésre, akkor csak annyit kell tennie, hogy válaszolnak az e-mailre.

A plugin ingyenesen letölthető, de ha olyan prémium funkciókat szeretne, mint például a válasz a megjegyzésekre közvetlenül a beérkező levelek mappájából, akkor 2,99 USD havonta kerül felszámolásra..

Kezdje el a Válaszolható ma funkcióval!

18. Hangos megjegyzések & Vélemények – Heyoya

hang-megjegyzések-vélemény-heyoya
Hangjegyzetek & A Heyoya véleménye egy fantasztikus WordPress plugin, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hangos megjegyzéseket fűzzenek hozzászólásodhoz. Ez a szórakoztató és egyedülálló módon történő interakció nagyszerű módja annak, hogy hosszabb ideig szórakoztassuk a felhasználókat és az Ön webhelyét.

Telepítheti úgy, hogy csak egy sor sort másolja és beillesztette, és több mint 20 különböző nyelven használhatja a plugint. A Heyoya Mobile készülékkel együtt érkezik, így útközben hangfelvételeket rögzíthet és követhet.

A hangkommentálással személyesebb beszélgetéseket folytathat az olvasóival, és élményt nyújthat, amelyet nem fognak megszerezni más webhelyeken.

Kezdje el a hangkommentárok használatát & Vélemények – Heyoya ma!

Reméljük, hogy tetszett ez a cikk a WordPress 18 legjobb kommentár-bővítményéről. Most már van egy csomó nagyszerű eszköz, amellyel növelheti a megjegyzés részében a tevékenységet, és kezeli az összes új megjegyzést, amelyet kap.

Ha tetszett ez a bejegyzés, olvassa el az online pénzszerzés 30 módjáról szóló cikket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map