2020 legjobb 8 WordPress Pinterest plugin (ingyenes és prémium)

legjobb pinterest plugins a WordPresshez


A Pinterest használatát szeretné használni közösségi médiastratégiájának részeként? Mivel az egyik legnépszerűbb vizuális keresőmotor, a Pinterest segítségével rengeteg látogatót vonzhat webhelyére, és végül átalakíthatja őket vezetékekké.

A WordPress számos csodálatos plugint kínál, amelyek lehetővé teszik a Pinterest fiók integrálását a WordPress webhelyre anélkül, hogy egyetlen sort kódolna. Ebben a cikkben a 8 legjobb WordPress Pinterest bővítményt kerekítettük, amelyek segítenek ezt könnyedén megtenni.

Ennek során csak azokat adtuk hozzá, amelyek véleményünk szerint a legjobb a funkcionalitás, a könnyű használat és a teljesítmény szempontjából.

Nézzük meg őket.

1. Társadalmi hadviselés

társadalmi hadviselés, kattintással-tweet-bővítmények

A Social Warfare az egyik vezető WordPress plugin, amely lehetővé teszi a társadalmi megosztás gombok integrálását a webhelyére. A plugin telepítése után rájön, hogy a Pinterest-specifikus képek feltöltése még soha nem volt ilyen egyszerű. És nem csak a Pinterest, ez a bővítmény lehetővé teszi webhelyének több mint 15 különböző közösségi oldalt csatlakoztatását.

A plugin nagyon könnyű és rendkívül gyors teljesítményt nyújt. Ez azt is lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze a tartalmak közösségi platformokon történő megosztását. Optimalizálhatja a címeket, képeket és leírásokat.

Még testreszabhatja a gombjait, hogy megfeleljen a webhely stílusának. A bővítmény több mint 5000 különböző stíluskombinációval rendelkezik.

A közösségi megosztásokat is megjelenítheti a további megosztás ösztönzése érdekében. Ha úgy gondolja, hogy a szám túl alacsony ahhoz, hogy megosszák a látogatókkal, elrejtheti, amíg el nem éri az előre beállított számot. Sok más speciális funkcióval együtt ez a bővítmény csodálatos lehetőséget jelenthet vállalkozása számára.

2. Könnyű közösségi megosztás gombok

Könnyű közösségi megosztás gombok, Pinterest beépülő modulok

Az Easy Social Share Buttons egy újabb ragyogó bővítmény, amely maximalizálja webhelyének társadalmi kitettségét. Legyen szó Pinterest, Facebook, Twitter, Instagram vagy bármilyen más platformról, ez a plugin a legegyszerűbb módja a megosztás gomb felvételére a webhelyére..

Könnyedén hozzáadhat csapokat a tartalomhoz, és optimalizált képeket adhat hozzá a csapokhoz és galériákhoz. Ezeket gyönyörű fénydobozokkal és Pin gombokkal lehet hozzáadni. Még gyönyörű Pin-galériákkal, optimalizált pin-idézetekkel és automatikus pin gombokkal rendelkezik.

Egy robusztus elemző eszközzel is rendelkezik, amely lehetővé teszi webhelye teljesítményének nyomon követését a különböző közösségi oldalakon. Az Easy Social Share Buttons egy könnyű plugin, amely lehetővé teszi a képek optimalizálását a jobb eredmények elérése érdekében. A plugin érzékeny, tehát a gombok nagyszerűen néznek ki minden eszközön, méretüktől függetlenül.

3. Pinterest to WordPress – WordPress Pinterest Gallery plugin

Pinterest a WordPress-hez, Pinterest Plugins-hez

A Pinterest a WordPress-hez fantasztikus megoldás a Pinterest fiókjának a WordPress-webhelyre történő integrálására. Ez lehetővé teszi a Pinterest táblák és csapok bemutatását a webhelyén. A testreszabási lehetőségekkel módosíthatja a Pinterest galéria magasságát, szélességét és párnázatát is.

Teljes ellenőrzése alatt áll annak is, hogy mit szeretne megjeleníteni a webhelyén. A plugin lehetőséget kínál arra, hogy megszüntesse a képek elrejtését, amelyeket el szeretne rejteni a webhelyről. Két módon is csatlakoztathatja a csapokat. Vagy megjelenítheti azt a felbukkanó ablakokban, vagy közvetlenül összekapcsolhatja azokat a Pinterest fiókjával.

Ettől eltekintve korlátlan számú galériát hozhat létre és jeleníthet meg, választhat 30 különböző háttérszín közül, használhatja a színválasztót a galéria színének a webhelyéhez való igazításához és még sok más.

4. GS Pinterest profil

GS Pinterest portfólió

GS Pinterest profil egy érzékeny bővítmény, amely megjeleníti a Pinterest csapatait WordPress webhelyén. Ezzel a beépülő modullal rövid kódok segítségével bármikor megjelenítheti a csapokat, ideértve a widgetált területeket is.

Ez csatlakoztat kompatibilis a WordPress legújabb verzióival és a Gutenberg blokkokkal is. A GS Pinterest profil segítségével bármilyen felhasználót a Pinterest segítségével húzhat, és bármilyen tábláról megjelenítheti a tűket. Még azt is megteheti, hogy hozzáadja vagy törli az 1 és 6 közötti sorok és oszlopok számát.

A plugin profi verziója 5 különböző témával rendelkezik, mindegyik saját stílusával. Ha saját egyedi stílusát szeretné használni, ezt megteheti az egyéni CSS használatával is. A plugin felhasználóbarát és könnyen telepíthető. Automatikus frissítéseket is kap, és nagyon jól dokumentált.

5. TastyPins Pinterest beépülő modul

TastyPins, Pinterest plugins

A Tasty Pins egy újabb lenyűgöző Pinterest barát WordPress plugin, amely lehetővé teszi a képek optimalizálását a Pinterest számára. E bővítmény segítségével beállíthatja a saját leírását, és a képeket optimalizálhatja a kereséshez hashtagek, kulcsszavak stb. Segítségével.

Könnyű elrejteni az egyes képeket a webhelyről egy egyszerű egérkattintással. Ez lehetővé teszi még bizonyos képek letiltásának letiltását, és biztonságban tarthatja őket webhelyén. A felhasználókat arra is kényszerítheti, hogy rögzítsék a rejtett képeket.

A beépülő modul nagyon érzékeny, és kompatibilis a többcélú témákkal és beépülő modulokkal. Korlátlan támogatást kínál, így soha nem kell aggódnia semmiért. Ha valamelyik problémával szembesül a plugin használatával, egyszerűen vegye fel a kapcsolatot a támogatási csoporttal, és ezek segítenek a probléma megoldásában.

6. Monarch Social Share plugin

Monarch, kattintson a tweethez, a közösségi megosztás beépülő moduljaihoz

A Monarch egy újabb népszerű közösségi megosztás-bővítmény, amely tele van lenyűgöző funkciókkal. Ez a bővítmény több mint 35 különböző közösségi hálózatot kínál Önnek. Kiváló testreszabási lehetőségeket is kínál, így a megosztás gombjait hozzáigazíthatja webhelye megjelenéséhez.

Felveheti a megosztás gombjait 5 különböző helyre. Lehet egy lebegő sávban, a tartalma felett vagy alatt, a képeken és a videókon, a felbukkanó ablakokon és az automatikus beillesztésen. A felbukkanó pop-upok és fly-ins-ek 6 különböző stílusban találhatók.

A Monarch műszerfal rendkívül felhasználóbarát, és mind kezdő, mind haladó felhasználók számára egyaránt használható. Az elemzés irányítópultján ellenőrizheti a megosztások, követők és kedvelők számát is. Ez segít nyomon követni webhelye teljesítményét. Ez a WordPress beépülő moduljainak tweettelésére való kattintással járó legjobb kattintások között is.

7. Közös szám – közösségi média megosztás gombjai

Megosztott számok, a szociális megosztás gombjai plugin

Megosztott számlálás egy ingyenes WordPress plugin, amely lehetővé teszi gyönyörű közösségi megosztás-bővítmények hozzáadását a webhelyéhez. A plugin nyolc különféle közösségi hálózati platformot kínál, amelyek közül választhat. Kiválaszthatja a kívánt eszközöket, és felveheti őket webhelyére annak érdekében, hogy ösztönözze a látogatókat a tartalom megosztására.

A plugin számos stílusbeállítási lehetőséget kínál a gombjaihoz. Kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel weboldalának kialakításához.

A bővítményt már több mint 4000 felhasználó töltötte le. A Megosztott Számlálóval soha nem kell kompromisszumot mentenie webhelyének teljesítményével kapcsolatban, mert szépen optimalizálták a sebesség érdekében.

8. Pinterest Pin It Button On Image Hover And Post

Pinterest Pin Plugin

Próbáld ki a Pinterest Pin It plugin, amely rögzíti a blogbejegyzéseket, képeket, oldalakat stb. a Pinterest fórumához. A plug-inek beállításain keresztül megjelenítheti vagy elrejtheti a csapokat. A beépülő modul azt is lehetővé teszi, hogy engedélyezze vagy letiltja a Pin IT gombot, amely a képek fölé vigyáz.

A Pin It gomb testreszabható a méret növeléséhez vagy csökkentéséhez. A színét megváltoztathatja, hogy megfeleljen a webhely általános megjelenésének. Ahhoz, hogy több embert elérhessen, a bővítmény lehetővé teszi, hogy különböző nyelvekre fordítsa. A bővítmény kompatibilis az összes modern témával és bővítménnyel.

Ez a plugin ingyenesen elérhető. Ráadásul rendkívül érzékeny és minden méretű eszközön jól néz ki. Tehát próbáld ki most, és ossza meg velünk, hogy tetszik ez a plugin.

Ez néhány a Pinterest beépülő moduljai közül, amelyek lehetővé teszik webhelyének integrálását a Pinterest fiókjába. Reméljük, hogy ez a bejegyzés hasznosnak bizonyult. Ha olyan más plugint használ, amely szerinte érdemes megemlíteni a listát, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Közben olvassa el a “Használati útmutató a vállalkozások számára a Pinterest használatának teljes útmutatóját”: A végső erőforrást

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map