6 legjobb csíkos fizetési plugin a WordPresshez (2020)

a legjobb WordPress csík plugins összehasonlítva


Szeretne hitelkártyával fizetni a WordPress webhelyén? A Stripe egyszerű módszer a befizetések weboldalon történő gyűjtésére. Több tucat Stripe fizetési plugin található a WordPresshez, amelyek miatt a választás elsöprő.

Ebben a cikkben csak a WordPress legjobb Stripe fizetési pluginjait hasonlítjuk össze.

Miért válassza a Stripe Payment for WordPress alkalmazást??

Az alábbiakban bemutatjuk a Stripe használatának néhány előnyeit online kifizetések gyűjtésére:

 • Egyszerű beállítás: Beállíthat egy Stripe-fiókot, és néhány perc alatt online fogadhat el fizetéseket.
 • Nincs rejtett költség: A PayPal-nal ellentétben a Stripe nem számít fel rejtett díjakat.
 • Jobb konverzió: A pénztár alatt az ügyfelek az üzletben maradnak, ahelyett, hogy egy külső webhelyre irányítanák őket. Bebizonyosodott, hogy ez magasabb átváltási arányokat eredményez.
 • Megbízható fizetési átjáró: Még a Fortune 500 társaságok is használják a Stripe-t az online fizetések elfogadására. A Stripe a mai legmegbízhatóbb fizetési átjárók.

Nem kell programozónak lennie, hogy elindítsa a Stripe segítségével a kifizetéseket. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a legjobb Stripe fizetési plugin-kat WordPress webhelyére.

1. WPForms

WPForms

WPForms a legjobb WordPress űrlap-bővítmény a piacon. Ez lehetővé teszi a kifizetések online kifizetési űrlap segítségével történő begyűjtését a Stripe vagy a PayPal segítségével. A Stripe-alapú fizetési űrlapokon kívül a WPForms bármilyen típusú online űrlapot létrehozhat, például kapcsolatfelvételi űrlapot, felmérési űrlapot, regisztrációs űrlapot stb..

A WPForms segítségével létrehozhat egy megrendelőlapot digitális letöltések eladására vagy egy adományozási űrlapot a nonprofit szervezet számára egyedül, fejlesztő felvétele nélkül. Miután létrehozott fizetési űrlapot webhelyén, megteheti csatlakoztassa a Stripe-fiókjához kifizetések beszedésére.

A WPForms segítségével a fizetési űrlap építése szellő, köszönhetően a nagy teljesítményű drag and drop építőnek. A pluginhez szintén tartozik a PayPal addon kifizetések beszedésére. Azt is megengedheti, hogy a felhasználók választhassanak fizetést a PayPal vagy a Csík egyetlen űrlapból.

Az intelligens, feltételes logikával kombinálva a felhasználói választás alapján megmutathatja vagy elrejtheti a mezőket. Az alábbiakban bemutatjuk néhány módot az intelligens feltételes logika felhasználására a fizetési űrlapokkal:

 • Eladja megrendelőlapját: Csak akkor jelenítsen meg egy HTML blokkot exkluzív ajánlattal, ha a felhasználó a legmagasabb áron vásárolja meg.
 • Tanácsadók és ügynökségek számára: Csak akkor mutassa meg ügyfeleinek a következő kérdést, ha költségvetésük meghaladja az X összeget.
 • Adományok gyűjtésére: 2 különféle fizetési lehetőséget biztosíthat a felhasználók számára; PayPal és Stripe. A hitelkártya mezőket csak akkor jelenítheti meg, ha a felhasználó a Csík lehetőséget választja fizetéshez.

Kétségtelen, hogy a WPForms a legjobb Stripe fizetési plugin a WordPress számára.

Kezdje el ma a WPForms használatát!

Olvassa el a teljes WPForms áttekintést.

2. WooCommerce

WooCommerce

A WooCommerce a legjobb e-kereskedelem bővítmény a WordPress számára, amely Stripe-on keresztül fogadja el az online fizetéseket. Több mint 48 millió letöltéssel a WooCommerce az online áruházak több mint 28% -át birtokolja. Az e-kereskedelem termékeitől és az előfizetésektől kezdve a találkozókon bármit el lehet adni a WooCommerce segítségével, és fogadhat el kifizetéseket Stripe vagy PayPal segítségével.

A dobozból kívül a WooCommerce csak a PayPalon keresztül tudja befizetéseket gyűjteni. Telepítheti az ingyenes Stripe kiegészítőt az e-kereskedelem webhelyén, amelyet a WordPress plugin-lerakatból talál..

Ezen túlmenően több száz ingyenes és prémium WooCommerce bővítmény található, amelyek lehetővé teszik, hogy továbbfejlesztett funkciókat adjon hozzá az e-kereskedelmi webhelyhez..

További részletekkel elolvashatja az online áruház létrehozásáról szóló cikket.

Olvassa el a WooCommerce áttekintést.

3. Könnyű digitális letöltések

egyszerű digitális letöltés

Az Easy Digital Downloads az egyik legjobb módszer a digitális termékek eladására a WordPress segítségével, és a Stripe-n keresztül történő fizetések elfogadására. Noha a WooCommerce lehetővé teszi digitális áruk értékesítését az online áruházban, a hátránya az, hogy rengeteg funkcióval rendelkezik a dobozból, amelyre soha nem lesz szükség kizárólag digitális árukat tároló üzlet működtetéséhez (például szállítási lehetőségek)..

Az Easy Digital Downloads három beépített átjáróval rendelkezik: PayPal Standard, Amazon Payments és Test Test. A digitális áruházban a Stripe-fizetések engedélyezéséhez telepítenie kell a Stripe-bővítményt. A Stripe fizetési átjáró kiterjesztése 89 webhelyet fizet egyetlen webhely licencért, 129 dollárt akár 5 webhelyért, vagy 209 dollárt korlátlan webhely licencért..

Olvassa el az Easy Digital Downloads áttekintést.

4. WP Simple Pay

wp egyszerű fizetés

A WP Simple Pay a WordPress első számú Stripe-bővítményeként kerül forgalomba. A beépülő modul nem követeli meg bevásárlókosár beállítását a fizetések gyűjtésének megkezdéséhez.

A WP Simple Pay megkönnyíti a szolgáltatások, egyes termékek vagy adományok befizetésének gyűjtését a Stripe segítségével a WordPress webhelyről.

Minden fizetési információt a Stripe webhely tárol, amely megőrzi a WordPress adatbázis méretét és a betöltési időt. Kuponkódokat adhat hozzá kedvezmények biztosításához és egyedi mezőket, hogy további adatokat gyűjtsön a felhasználóitól.

A személyes terv évente 49 dollárba kerül. Magában foglalja az összes alapvető plugin-szolgáltatást, beleértve az egyedi mezőket és a kuponkódokat.

Ha ismétlődő kifizetéseket szeretne beszedni, akkor frissítenie kell az üzleti tervet, amely évente 99 dollárba kerül. Az üzleti terv lehetővé teszi a plugin legfeljebb 3 webhelyen történő használatát. Az Elite terv évi 249 dollárba kerül, ami lehetővé teszi a plugin legfeljebb 25 webhelyen történő használatát.

Ha egyszerű módon szeretne befizetéseket gyűjteni a Stripe segítségével, akkor a WP Simple Pay lehet a legjobb választás.

5. Csík kifizetések

csíkos kifizetések

A Stripe Payments egy ingyenes plugin, amely lehetővé teszi a hitelkártya-kifizetések egyszerű elfogadását a Stripe segítségével a WordPress webhelyén. A plugin lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáadjon egy egyszerűt Vásárolj most gombot a WordPress webhelyére egy rövid kóddal.

A plugin érzékeny, azaz kompatibilis minden eszközzel, beleértve az asztali számítógépeket, a telefonokat és a táblagépeket.

A tranzakciós információkat a plugin rendelési menüjében is rögzítjük. Az összes beérkezett befizetést a WordPress adminisztrátori panelen tekintheti meg.

Ha olyan ingyenes bővítmény után érkezik, amely lehetővé teszi egyszerű csíkkal történő fizetési gombok létrehozását a webhelyén, akkor a csíkos fizetések lehetnek a legjobb választás.

6. WP teljes csík

teljes csíkkal

A WP Full Stripe egy újabb Stripe plugin a WordPress számára. Ez lehetővé teszi a kifizetések és előfizetések biztonságos gyűjtését közvetlenül a WordPress webhelyről.

A WP Full Stripe a CodeCanyon-tól, a WordPress bővítmények és más szkriptek vásárlására szolgáló prémium csomóponttól vásárolható meg. A WP Full Stripe az egyik leggyakrabban letöltött Stripe fizetési plugin a WordPresshez, több mint 2800 prémium letöltéssel.

Normál licencet kaphat 39 dollárért, amely lehetővé teszi a plugin telepítését egy webhelyen. A meghosszabbított licencért évente 184 dollárt kell fizetnie.

Reméljük, hogy ez az útmutató segített megtalálni a legjobb Stripe fizetési bővítményeket a WordPresshez. Érdemes lehet megnézni a WordPress e-kereskedelem legjobb beépülő moduljairól szóló útmutatónkat, valamint azt is, hogy miként lehet harcolni a bevásárló kosár elhagyása ellen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map