6 legjobb képoptimalizáló plugin a WordPress-hez (összehasonlítva)

legjobb WordPress képoptimalizáló plugins


Keresi a legjobb képoptimalizáló bővítményeket webhelyéhez? Ez egy jó ötlet! Minden nagy weboldalnak képekre van szüksége, hogy felhívja a látogatók figyelmét. Legyen szó bloggerről, e-kereskedelmi webhelyről vagy kisvállalkozásról, a képek professzionális megjelenést mutatnak webhelyén. De ha nagyon sok kép van a webhelyén, akkor is szüksége lesz a kép optimalizálására szolgáló beépülő modulokra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye maximális sebességgel működik.

Ebben a cikkben megmutatjuk a legjobb képoptimalizáló pluginokat.

Röviden: 6 legjobb Image Optimization plugin a WordPresshez

PluginPriceActive telepítések
ShortPixel Image OptimizerKezdőár 9,99 USD (egyszeri terv)100.000+
Automatikus képtömörítésKezdve 29 USD-tólNem elérhető
SEO Barátságos Képek Pro20 USD-tólNem elérhető
reSmush.it Image OptimizerIngyenes40.000+
EWWW Image OptimizerIngyenes700.000+
Tömörítse a JPEG fájlt & PNG képekIngyenes100.000+

Miért szükségesek Image Optimization plugins -re a WordPress-webhelyhez?

A webhelyén található képek vonzóbbá teszik a tartalmat az olvasók számára. Szükségesek vannak a webhelyén, ha azt akarja, hogy a látogatók elég hosszú ideig ragaszkodjanak ahhoz, hogy ügyfeleik legyenek. A képek mérete azonban sokkal nagyobb, mint a sima szövegeknél. Mivel a képek sokkal nagyobbak, lecsökkentheti webhelyének sebességét egy csiga ütemére.

Fontos a gyors weboldal megléte. A felhasználóknak ma nincs idejük vagy türelmük, hogy üljenek és várjanak, amíg az Ön weboldala betöltődik. Valójában, 47 százalék az ügyfelek számítanak arra, hogy egy weboldal betöltődik legfeljebb 2 másodperc alatt. Tehát, ha webhelye nem töltődik be elég gyorsan, akkor a felhasználók elhagyják webhelyét valaki más keresése céljából.

De mit tehet a webhely felgyorsítása érdekében, miközben a fontos képeket megtartja? Itt jönnek be a képoptimalizáló pluginok.

A WordPress-webhely sebességének javítása érdekében optimalizálnia kell a képeit. A képoptimalizáló pluginek automatikusan optimalizálják a képeit, így nem kell tudnia valamit a képszerkesztésről vagy a kódról. És nem is kell aggódnia, hogy feláldozza a képeit.

A képek optimalizálása nemcsak a webhely felgyorsításában segít, hanem javítja a keresőmotor optimalizálását is (SEO).

Ezek a képoptimalizáló pluginok optimalizálják a webhelyén található fényképeket, hogy a WordPress webhely gyorsabb legyen, és webhelyét az interneten kereső felhasználók könnyebben megtalálják..

Készüljön fel arra, hogy webhelye villámgyorsan elkészüljön. Nézze meg a WordPress legjobb képoptimalizáló pluginjainak listáját.

1. Rövid pixeles képoptimalizáló

shortpixel-image-optimalizálás-plugins

A ShortPixel Image Optimizer egy fantasztikus WordPress képoptimalizáló plugin. A plugin közvetlenül a WordPress irányítópultjára települ, ahol könnyedén kezelheti a képcsökkentési folyamatot. Amint a plugin telepítve van, a webhelyére feltöltött minden új kép automatikusan tömörítésre kerül. A ShortPixel beépülő modult arra is felhasználhatja, hogy egyetlen gombnyomással tömörítse a webhelyre korábban feltöltött összes képet..

Ezzel a nagyteljesítményű bővítménnyel tömörítheti a JPEG, a PNG, a GIF (álló vagy animált) képeket és a PDF dokumentumokat. Nincs fájlméret-korlátozás, és optimalizálhatja a miniatűröket és a kiemelt képeket.

Használhatja a ShortPixel Image Optimizer programot ingyen, és havonta akár 300 képet is optimalizálhat. Ha havonta több mint 300 képet kell optimalizálnia, akkor frissíthet egy nagyobb tervre, amely mindössze 4,99 dollárra kezdődik.

Kezdje el a ShortPixel használatát ma!

2. Automatikus képtömörítés & Tömeges tömörítés

automata-image-kompressziós wordpress-plugin

Automatikus képtömörítés & A WordPress tömeges tömörítése a wpslash segítségével egy nagyszerű eszköz az összes kép optimalizálásához és tömörítéséhez. Könnyű és egyszerűen használható, így gyorsan javíthatja webhelye teljesítményét.

Ez a plugin automatikusan tömöríti a JPEG, PNG és GIF képeket, amikor feltölti őket; vagy tömörítheti a képeket tömegesen egyszerre. Automatikus képtömörítéssel & Tömeges tömörítés A fájlméretre vagy a tömöríthető képek számára nincs korlátozás.

Automatikus képtömörítés & A tömeges tömörítés csak 29 dollárba kerül egy rendes licencért, és magában foglalja a jövőbeli frissítéseket és a wpslash 6 hónapos támogatását.

Kezdje el az automatikus képtömörítést & Tömeges tömörítés ma!

3. SEO Barátságos Képek Pro

SEO-barát-images-pro-wordpress-plugin

A Pascal-Bajorat SEO Friendly Images Pro for WordPress programja egy másik hasznos képoptimalizáló plugin a WordPress webhelyén. Ez a plugin nem tömöríti a képeket, de teljes körű megoldást jelent a SEO-barát képek számára.

A SEO barátságos képek a WordPress számára automatikusan optimalizálják a hozzászólásokban, oldalakon és harmadik fél beépülő moduljában található képek összes alt és címe attribútumát. Az Alt és a cím attribútumok fontosak a webhely rangsorolásának javítása érdekében a keresőmotor eredményeiben. Ez a nagyteljesítményű bővítmény a linkeket is optimalizálhatja azáltal, hogy a tartalom alapján automatikusan hozzáadja a cím attribútumokat. Egy másik jó szolgáltatás a Lazy Loader, amely növeli az Ön webhelyének sebességét és teljesítményét azáltal, hogy késlelteti a képeknek a hosszú weboldalakba töltését, amelyeket a felhasználó nem lát, amíg nem görgetik tovább őket..

A SEO Friendly Images Pro rendszeres licence csak 20 USD, ezzel együtt frissítéseket és 6 hónapos támogatást kap, amelyek segítenek bármilyen probléma esetén..

Kezdje el a SEO Friendly Images Pro használatát még ma!

4. reSmush.it Image Optimizer

resmush-it-image-optimalizáló-plugins

A reSmush.it Image Optimizer gyorsan elérhetővé válik az elérhető legnépszerűbb képoptimalizáló plugin-ok között. Ez a plugin lehetővé teszi a képek optimalizálását a feltöltés során, és tömeges műveletet is kínálnak, hogy az összes korábban hozzáadott képet mindössze 2 kattintással optimalizálhassa..

A reSmush.it bővítmény JPEG, PNG, GIF, BMP és TIF fájlokat fogad el, de legfeljebb 5 MB-ig. Lehetősége van arra is, hogy bizonyos fényképeket kizárjon az optimalizálásból, amennyiben teljes képet kell hozzáadnia a webhelyéhez.

Hatalmas plusz az, hogy a reSmush.it teljesen ingyenesen letölthető és használható.

Kezdje el a reSmush.it Image Optimizer használatát még ma!

5. EWW Image Optimizer

ewww-image-optimalizáló-wordpress-plugins

Az EWWW Image Optimizer egy másik hatékony képoptimalizáló plugin a WordPress webhelyén. Ezzel a fantasztikus pluginnel automatikusan optimalizálhatja az új képeket, amikor feltölti őket, valamint a már a webhelyére feltöltött képeket..

Ez a bővítmény lehetőséget nyújt a képek konvertálására a legjobb fájlformátumra. Kiválaszthatja a tökéletes pixel tömörítési vagy a nagy tömörítési lehetőségeket is. Így a képminőség pontosan ugyanolyannak tűnik a felhasználók számára.

Az EWWW Image Optimizer nem rendelkezik sebességkorlátozásokkal és korlátlan fájlmérettel. Emellett ingyenes biztonsági másolatot nyújtanak az eredeti fényképek 30 napig történő tárolására.

Bővítményük ingyenesen letölthető, de ha további funkciókat szeretne, akkor frissítheti az egyik API-tervvel.

Kezdje el az EWWW Image Optimizer használatát még ma!

6. Tömörítse a JPEG fájlt & PNG képek

apró-png-kép-optimalizálás-plugins

Tömörítse a JPEG fájlt & A TinyPNG PNG-képei egy másik nagyszerű WordPress-bővítmény, amely tömöríti a képeket és gyorsabbá teszi webhelyét. Automatikusan optimalizálhatja az új képeket a feltöltés során, és egyszerűen optimalizálhatja a webhelyén már lévő ömlesztett képeket.

Beállíthatja a maximális szélességet és / vagy magasságot, hogy automatikusan átméretezze a nagy méretű képfeltöltéseket. Nincs fájlméret-korlátozás, és megőrizheti a szerzői jogi metaadatokat, a létrehozás dátumát és a GPS-helyet az eredeti képeiben, ha szüksége van.

Tömörítse a JPEG fájlt & A PNG-képek ingyenesen letölthetők és használhatók, de havonta csak 100 kép esetén. Ha havonta több képet kell optimalizálnia, frissítheti fiókját.

Az első lépések a JPEG-tömörítéssel & PNG képek ma!

Reméljük, hogy tetszett ez a cikk a legjobb képoptimalizáló pluginekről. Most már készen áll a képek optimalizálására és webhelyének gyorsabbá tételére. Nem csak boldogabb lesz egy szupergyors weboldallal, de a webhely látogatói és az ügyfelek is boldogabbak lesznek.

Ha rajongója vagy ennek a cikknek, nézd meg a 7 legjobb WordPress galéria-bővítmény összehasonlító üzenetét.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map