7 legjobb szociális bizonyítékból beépülő modul a WordPresshez (összehasonlítva)

Legjobb szociális bizonyíték-bővítmények a WordPresshez


A WordPress legjobb társadalmi bizonyítékú pluginjait keresi?

Amikor egy leendő vásárló felszáll az Ön webhelyére, akkor nem tudják, vajon megéri-e az Ön terméke a pénzét és idejét. Ahhoz, hogy meggyőzze őket termékeik kipróbálásáról, társadalmi bizonyítékot kell felépítenie vállalkozása körül.

Ebben a cikkben megosztjuk a WordPress legjobb társadalmi bizonyítékú beépülő moduljainak válogatott listáját.

1. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse a legjobb társadalmi bizonyítékkal rendelkező értesítési alkalmazás a piacon. Annak érdekében, hogy fokozódjon a webhely elkötelezettsége, azonnal megjeleníti az ellenőrzött ügyfelek tevékenységét az Ön webhelyén. Az ötlet az, hogy könnyű meggyőzni valakit bármilyen cselekvésről, ha látják, hogy más emberek ugyanazt csinálják. Az alkalmazás valós időben követi nyomon a felhasználói tevékenységeket, és a bizalom erősítése érdekében megjeleníti azokat a képernyőn megjelenő helyükkel.

A TrustPulse alkalmazás nyomon követi és kiemeli a valódi vásárlásokat, regisztrációkat, felhasználói tevékenységeket és még sok más. A fejlett szabályokkal és az időzítés-vezérléssel megjelenítheti a társadalmi bizonyítékokkal kapcsolatos értesítéseket a megfelelő közönség számára a megfelelő időben.

Ez lehetővé teszi a konverziók fellendítését és vállalkozása növekedését. Használhatja a beépített társadalmi bizonyíték dobozsablont, vagy teljesen testreszabhatja a dobozt. A TrustPulse nagyszerűen működik az összes olyan népszerű platformon, mint a WordPress, a Shopify, a BigCommerce stb.

Szerezd meg a TrustPulse-t még ma!

2. Virágozzon az ováció

Virágzik az ováció

A Thrive Ovation egy népszerű WordPress ajánlási plugin, amely társadalmi bizonyítékot ad hozzá. Ez lehetővé teszi, hogy a megjegyzéseket egy kattintással alakítsa át véleményekké. A beépülő modul hasznos információkat gyűjt, például nevet és fényképet a megjegyzésekből, hogy gyönyörű beszámolókat készítsen és megjelenítsen webhelyén.

A Thrive Ovation is integrálható a Facebookba és a Twitterbe, hogy további beszámolókat gyűjtsön a közösségi oldalakról. Még egy céloldalt is létrehozhat, hogy összegyűjtse a beszámolókat, értesítéseket küldjön az ügyfeleknek és így tovább.

Erőteljes irányítópultot kínál az összes beszámoló, kommentárok, közösségi csatornák és weboldaloldalak kezelésére. A véleményeket manuálisan is elfogadhat vagy elutasíthat a WordPressen.

Kap örülj az ovációnak ma!

3. WPForms

WPForms

WPForms a kezdőbarát WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmény. Ez lehetővé teszi bármilyen típusú űrlap létrehozását, beleértve egy ajánlási űrlapot, a felhasználói felület benyújtási űrlapját, a felhasználói regisztrációt, fel velünk a kapcsolatot, felmérést és közvélemény-kutatást stb..

A vélemények elfogadásához és a közzététel előtt történő áttekintéséhez létrehozhat egy előlap benyújtási űrlapot. Így a benyújtott véleményeket a WordPress irányítópultján tekintheti meg. Tudod is készítsen egyedi véleménytípust véleményezésre és válassza el a meglévő blogbejegyzéseitől.

Szerezd meg ma a WPForms-ot!

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster a legjobb leadgenerációs és konverziós optimalizáló plugin. Jön egy hatalmas Exit-Intent® technológia amely lehetővé teszi az elhagyó látogatók előfizetőkké és ügyfelekké alakítását. Ha társadalmi bizonyítékot ad hozzá kampányaihoz, még több konverziót hozhat!

Vessen egy pillantást Syed Balkhi felbukkanó példájára, amely társadalmi bizonyítékkal segíti az űrlap benyújtását.

társadalmi bizonyíték felugró

Szerezd meg az OptinMonster ma!

5. Állandó kapcsolat

Állandó kapcsolat

A Constant Contact egy népszerű e-mail marketing szolgáltatás a piacon. Ha egy állandó kapcsolattartó űrlapot hoz létre a Constant Contact segítségével, megjelenítheti azon személyek számát, akik már feliratkoztak a hírlevélre, hogy ösztönözze a további feliratkozásokat.

Integrálhatja az állandó kapcsolatot a kedvenc marketing eszközeivel, például az OptinMonsterrel, hogy konverzióit gyorsan növelje.

Vegye fel a kapcsolatot ma!

6. Közös számlálás

Megosztott számlálás

Megosztott számlálás egy ingyenes közösségi megosztás-bővítmény a WordPress számára. Több társadalmi gombbal érkezik, mint például a Facebook, a Pinterest, a Twitter, az e-mail stb. Ezzel a pluginnal megjelenítheti a megosztás számát, hogy bizalmat nyújtson közönségével..

Számos stílusmód van a társadalmi gombokhoz. Választhat egy stílust, és testreszabhatja azt a webhely témája szerint. A beépülő modul lehetővé teszi a közösségi megosztás gombok megjelenítését a bejegyzés alatt és felett.

Ez egy könnyű plugin, és nem befolyásolja webhelyének sebességét. A Shared Counts kiegészítőket kínál, beleértve a Pinterest képet és a gyorsítótár állapotát.

Szerezzen megosztott grófot még ma!

7. ÉrtesítésX

Notificationx

NotificationX egy ingyenes WordPress társadalmi bizonyíték és FOMO plugin. A bővítmény megkönnyíti a kezdők számára az értesítési riasztások beállítását az Ön webhelyén és bizalomépítést. Fokozza a konverziókat azáltal, hogy különféle értesítéseket mutat, például letöltési számot, megjegyzéseket, értékesítéseket, véleményeket és így tovább.

Jön egy értesítő sáv, amely segítségével megjelenítheti a speciális kedvezményes ajánlatokat és a társadalmi bizonyítékok értesítéseket. A beépülő modul lehetővé teszi egy visszaszámláló hozzáadását a sürgősség érzetének megteremtéséhez.

Az NotificationX integrálódik a WooCommerce, az Easy Digital Downloads, a Zapier, a MailChimp, a LearnDash és más népszerű plugin-okhoz..

Get NotificationX ma!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a WordPress legjobb társadalmi bizonyítékú pluginjait. Érdemes lehet megnéznie a WordPress értesítési sáv beépülő moduljainak útmutatóját is, hogy fokozza az elkötelezettséget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map