7 legjobb WordPress A / B osztott tesztelő beépülő modul és eszköz (2020)

A legjobb WordPress A / B osztott tesztelő plug-inek és eszközök


A legjobb WordPress A / B osztott tesztelési bővítményeket keresi?

Az A / B / tesztelés lehetővé teszi egy weboldal, e-mail stb. Két vagy több verziójának összehasonlítását csak egy változó elemmel, hogy kiderítse a konverziók szempontjából a legjobb variációt..

Ebben a cikkben megosztjuk a WordPress A / B megosztott tesztelési pluginjainak és eszközeinek válogatott listáját.

A legjobb WordPress A / B Split Testing plugin kiválasztása

Az A / B megosztott tesztelés lehetővé teszi, hogy a marketing anyag több változatát megjelenítse a felhasználó számára, így ellenőrizheti, hogy melyik a látogatóknak, mint a legjobban..

Mivel tucatnyi WordPress A / B osztott tesztelési plugin és eszköz van a piacon, a legjobb plugin kiválasztása zavaró lehet.

A következőkre kell figyelnie a WordPress megosztott tesztelési beépülő moduljában:

 • Megfeleljen az Ön igényeinek: Nem minden A / B tesztelő plugin van egyenlővel létrehozva, ezért ellenőrizze, hogy a kapott plugin segít-e az Ön igényeinek kielégítésében. Például, ha egy optin űrlapot szeretne kipróbálni, ellenőrizze, hogy a beépülő plugin kínál-e optin űrlap tesztelést..
 • Egyszerű beállítás: Kerülje el minden olyan beépülő modult, amely sok akadályt igényel, csak az A / B teszt beállításához.
 • Vizsgálati eredmények: Győződjön meg arról, hogy a plugin maga a nyertest hirdeti ki, ahelyett, hogy csak a statisztikákat jeleníti meg.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster a legjobb WordPress vezető generációs plugin, amelyhez egy erős A / B osztott tesztelési funkció tartozik, hogy megértse, mi működik a felhasználók számára.

Az OptinMonster segítségével nemcsak lenyűgöző optin űrlapokat és egyéb marketing kampányokat hozhat létre, hanem részletes konverziós elemzéseket és A / B tesztelési eredményeket is nyújt..

Ha Ön kiadó, akkor az OptinMonster segítségével kitalálhatja, hogyan teljesítenek marketing kampányai különböző közönségszegmensekben, például a mobil vagy asztali szegmensben és a különböző földrajzi helyeken.

Az e-kereskedelmi kereskedők számára az OptinMonster felhasználható teszt kampányok felosztására:

 • Több értékesítés elérése
 • Előfizetők vonzása hűségprogramhoz
 • Az ügyfelek felméréseire adott válaszok beszerzése

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights a legjobb WordPress Google Analytics plugin, amely zökkenőmentes integrációt biztosít a Google Optimize-rel, így optimalizálhatja az A / B split tesztek elvégzését kódok szerkesztése nélkül.

A MonsterInsights segítségével könnyű beállítani a Google Optimize-t webhelyén és elvégezni az A / B teszteket. A megosztott teszteredmények megjelennek a WordPress irányítópultján, és azonnal lépéseket tehet webhelyének javítása érdekében.

3. Nelio szoftver

Nelio A / B tesztelés

A Nelio A / B tesztelő szoftver kiváló WordPress A / B tesztelési megoldás a piacon. A WordPress irányítópultján található végső osztott tesztelési eszközökkel érkezik.

A szoftver automatizált rendszerrel rendelkezik az Ön webhelyének frissítéséhez és a nyertes változat megjelenítéséhez. A következők tesztelhetők a Nelio A / B tesztelő szoftverrel:

 • Oldalak
 • Hozzászólások
 • Termékek
 • Egyéni postai típusok
 • Aktualitások
 • Widgets
 • Navigációs menük
 • Heatmaps
 • És több.

Ezenkívül natív konverziós optimalizálási szolgáltatást kínál a haladó WordPress felhasználók számára. A Nelio Software kiválóan működik az összes népszerű WordPress tárhely szolgáltatóval.

4. VWO tapasztalati platform

VWO élményplatform

VWO élményplatform egy fantasztikus WordPress A / B split tesztelési szolgáltatás. Ez lehetővé teszi webhelyének 2 verziójának megjelenítését különböző felhasználók számára egyidejűleg, és figyeli, hogy melyik változat hozza több látogatót ügyfelekké.

A következők segítségével tesztelheti A / B tesztelését webhelyén a VWO Experience Platform segítségével:

 • Aktualitások
 • feliratok
 • Tervezés és elrendezés
 • Navigációs menük
 • Forms
 • Cselekvésre ösztönzés
 • Társadalmi bizonyíték

A VWO a megosztott teszteredményeket több formátumban mutatja, beleértve a százalékos növekedést, a konfidencia szintjét, a közvetlen és közvetett hatást stb. Megtalálhatja a 2 változat nyertesét, majd végrehajthatja a módosításokat webhelyének teljesítményének javítása érdekében..

5. Egyszerű oldalteszter

Egyszerű oldaltesztelő

Egyszerű oldaltesztelő egy ingyenes WordPress A / B osztott tesztelési plugin. Ez lehetővé teszi egy osztott teszt beállítását a webhelyén 3 egyszerű lépésben: Szerkesszen egy oldalt, állítson be egy osztott tesztet, és hirdesse a nyertes változatot.

Ez összeegyeztethető a Google Analytics céljaival, hogy nyomon kövesse az egyes variációk egyedi látogatóit, így azonosíthatja webhelye melyik verzióját vonzza több felhasználót. Van még a plugin prémium verziója, olyan funkciókkal, mint a konverziókövetés és a teljes statisztikai elemzés.

6. A / B tesztelés a WordPress számára

A / B tesztelés a WordPress számára

A / B tesztelés a WordPress számára egy másik ingyenes split tesztelési plugin a webhelyén. Ez lehetővé teszi az A / B osztott teszt beállítását a WordPress klasszikus szövegszerkesztőjével.

Támogatja a rövid kódok használatát, hogy könnyedén fel lehessen osztani a teszteket az oldalakon, a hozzászólásokon és az egyéni üzenet típusokon. A plugin teljes statisztikai eredményeket mutat, így dönthet a győztes változatról, majd egyetlen kattintással eltávolíthatja az A / B teszt rövid kódját..

7. Hotjar

Hotjar

Hotjar egy prémium A / B osztott tesztelő eszköz, amely webhelyének több változatával kísérletezhet, és megjelenítheti azt, ami a legjobban hangzik a közönség előtt. A legjobb, ha megállapítja, hogy egy bizonyos szín vagy elrendezési stílus működik-e a webhely látogatói számára.

Számos egyéb funkcióval együtt jár az adatgyűjtés és az ügyfelek élményének javítása a webhelyen. Arra is kérheti a látogatókat, hogy küldjenek visszajelzést a különböző webhely-verziókról.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress A / B osztott tesztelési pluginokat és eszközöket. Érdemes lehet megnéznie azt a cikket is, amely a WordPress űrlapok A / B megosztására teszteli a konverziók fokozását.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map