7 legjobb WordPress Autoblogging beépülő modul a blog automatikus felújításához

A legjobb WordPress Autoblogging plugins


A legjobb WordPress autoblogging bővítményeket keresi? A blog elindítása könnyű, de sok ember küzd azzal, hogy rendszeresen készítsen tartalmat blogja számára.

A WordPress autoblogging beépülő moduljai lehetővé teszik más forrásokból származó tartalmak kikötését és a blogjában történő megjelenítését. Friss cikkeket újrafogalmazhat és feladhat.

Ebben a cikkben megosztjuk a WordPress legjobb bloglog pluginjait, amelyek a blogod automatikusopilotálására szolgálnak.

Miért van a WordPress Autoblogging plugins??

A blog futtatása és új tartalom hozzáadása minden nap nem könnyű feladat. A WordPress autoblogging pluginjával automatikusan elindíthatja a blogját, és rendszeresen új tartalmat tehet közzé.

A WordPress autoblogging plugin különböző RSS-hírcsatornákból importál tartalmat a WordPress webhelyére. Néhány beépülő modul újrafogalmazza a WordPress tartalmát, és biztosítja, hogy ne legyen ismétlődő tartalma.

Több száz ingyenes és prémium WordPress-bővítmény található az ön bloglogálásához. Mielőtt belemerülne és kiválasztana egy bővítményt a blogjához, ne felejtse el, hogy az ön bloglogása nem mindenki számára elérhető. Míg az önblogáló plugin megkönnyíti a rendszeres cikkek közzétételét a blogjában, ahelyett, hogy egyszerűen cikkeket másolna, a mi érdeke, hogy valamilyen módon megváltoztassa a kurátus tartalmát annak biztosítása érdekében, hogy webhelye ne kerüljön büntetésre az ismétlődő tartalomért.

Az alábbiakban bemutatunk néhány ajánlott gyakorlatot, ha autoblogging plugint használ.

 • A Feature csak részletek egy teljes cikk helyett.
 • Adj hozzá kétszer annyi eredeti tartalmat, mint a forrásból származó tartalmat.
 • Adjon hozzá kommentárt az összegyűjtött tartalom közé.

1. Hacsak RSS

Feedzy RSS

A Feedzy RSS egy népszerű WordPress autoblogging plugin. Ez lehetővé teszi a korlátlan RSS-hírcsatornák tartalmának megjelenítését a webhelyén. A Feedzy RSS a WordAI-vel és a SpinnerCheif-rel integrálódik az importált cikkek újrafogalmazásakor, így mindig automatikusan friss tartalmat adhat a blogjához..

Támogatja az összetett médiát, beleértve az audiolejátszást és a YouTube-videókat. A kulcsszavakat feketelistára is felveheti, hogy teljes mértékben ellenőrizze, mit jelenít meg a WordPress blogjában.

2. WP RSS összesítő

WP RSS összesítő

WP RSS összesítő egy ingyenes és népszerű WordPress autoblogging plugin. Ez lehetőséget ad RSS források importálására, egyesítésére és megjelenítésére több forrásból. Ezenkívül importálja az Atom hírcsatornákat és megjeleníti azokat a WordPress blogjában. A WP RSS Aggregator egyedi sablonokat tartalmaz a hírcsatornák stílusához.

Támogatja a rövid kódok és blokkok megjelenítését a hozzászólások, oldalak és az egyéni üzenettípusok hírcsatornáin. Ez lehetővé teszi a tartalom korlátlan webhelyekről történő importálását és az összes forrás kezelését a WordPress irányítópultján …

3. RSS-lekérdező

RSS Feed Catcher

RSS Feed Catcher egy könnyen használható WordPress autoblogging plugin. Jellemzője egy könnyen használható felület, amely lehetővé teszi a más webhelyekről importált tartalmak kezelését. A tartalmakat kategóriákba sorolhatja, és ütemezheti azokat a kívánt intervallum alapján.

Ezenkívül képeket importál az RSS-hírcsatornákkal a WordPress funkciók segítségével.

4. CyberSEO

CyberSEO

CyberSEO egy fejlett WordPress autoblogging és tartalmi kurátor plugin. RSS és Atom hírcsatornákat importál, hogy cikkei megjelenjenek a blogodban. Fordítja több mint 100 nyelv tartalmát a Google Translate és a Yandex Translate segítségével az Ön nyelvén történő közzétételhez.

Harmadik fél forgókkal ez lehetővé teszi a forráskód átfogalmazását, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tartalma nem plagizált. Beágyaz médiatartalmat, beleértve képeket és videókat.

Olvass tovább: Legjobb WordPress Translator plugin.

5. WP Robot

WP Robot

WP Robot egy prémium WordPress autoblogging plugin. Összesíti az RSS-hírcsatornákat a releváns forrásokból, és rendszeresen közzéteszi a blogját. Ez lehetővé teszi a beszerzett cikkek testreszabását, és jól működik az összes WordPress-témával.

30 tartalomforrást támogat, köztük az Amazon, az eBay, a YouTube, a Vimeo, a Flickr stb. A tartalom importálásához. Az e-kereskedelemmel kapcsolatos termékeket kurátorral is elláthatja, és az online áruházában eladhatja azokat. Eszközökkel rendelkezik a fordításhoz, a tartalom átfogalmazásához és még sok máshoz. A WP Robot csepegtető adagolással továbbítja a blog tartalmát, és lehetővé teszi még tömeges cikkek közzétételét egy kattintással manuálisan.

6. WP csövek

WP csövek

WP csövek egy hatékony és ingyenes WordPress autoblogging plugin. Ideális hírek importálására több forrásból és RSS-hírcsatornából, és akár a WooCommerce termékeket is behozhatja.

A WP Pipes lehetővé teszi egy tartalomcsatorna felépítését a blogba való bejegyzéshez. Cikkeket és WooCommerce termékeket automatikusan közzétesz olyan közösségi oldalain, mint a Facebook, a Twitter, a Pinterest és a többi.

7. RSSImport

RSSImport

RSSImport egy egyszerű WordPress autoblogging plugin, amely RSS-hírcsatornákat importál és tartalmat jelenít meg a blogjában. Támogatja a kütyüket és a rövid kódokat a cikkek feladásához.

Használhat sablonkódokat is cikkekre az oldalakhoz.

Ez minden.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress autoblogging bővítményt a WordPress blogjának automatikusopilotjához. Érdemes lehet megnézni a felhasználó által generált tartalomhoz kapcsolódó WordPress beépülő modulokról szóló cikkünket is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map