7 legjobb WordPress tagsági bővítmény összehasonlítva (2020)

A legjobb WordPress tagsági bővítmények


Szeretné WordPress-webhelyét teljesen működőképes tagsági oldalsá alakítani? Ezután szüksége van egy WordPress tagsági bővítményre. A tagsági webhely pluginjával prémium tartalom könyvtárat hozhat létre, és csak a regisztrált tagjai számára elérhetővé teszi.

A megfelelő tagsági bővítmény kiválasztása döntő jelentőségű vállalkozása számára, mert nehéz visszamenni, ha a döntése rossznak bizonyul.

A következő útmutató segít kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő WordPress tagsági modult, függetlenül attól, hogy ismétlődő jövedelmet generál, online tanfolyamokat árusít vagy csak lojális regisztrált tagok listáját készíti..

Tagsági oldal létrehozása WordPress tagsági bővítménnyel

A tagsági webhely létrehozásával a letöltésekhez, az online tartalomhoz, a fórumokhoz és a támogatáshoz való hozzáférést csak a regisztrált felhasználók számára lehet korlátozni.

A tagsági oldal létrehozásának néhány oka:

 • Készítsen nagyon vonzó e-mail listát: Hozhat létre tartalomkönyvtárat, és csak a regisztrált felhasználók számára teheti elérhetővé. Ezeket a felhasználókat felveheti az e-mail listájába is. Így összegyűjtheti a hiperaktív felhasználók e-mail címeit. További részletekért olvassa el útmutatót az e-mail lista gyors bővítéséhez.
 • Mutassa be hatalmát: Ha tagsági webhelyet hoz létre, és nagyszerű tartalmat biztosít a fizetőfal mögött, elősegítheti, hogy ön tekintélyes hatósággé váljon. Ezenkívül elősegíti a tagokkal való jó kapcsolatok előmozdítását, sőt megalapozhatja a hűséges ügyfélkör kialakulását is.
 • Keress rendszeres jövedelmet: Biztosítsa a felhasználókat, hogy fizetjenek az előfizetésért, és rendszeres jövedelmet nyújtsanak.

Olvass tovább: Hogyan lehet létrehozni egy WordPress tagsági webhelyet.

Hogyan válasszuk ki a WordPress tagsági bővítményt az Ön webhelyére

A megfelelő WordPress tagsági bővítmény kiválasztása ijesztő feladat lehet. Mielőtt belemerülne, az alábbiakban felsorolunk néhány dolgot, amelyeket szem előtt kell tartania, amikor a WordPress tagsági bővítményt választja a webhelyére..

Egyszerű használat:

Ha nem akarja felhívni a fejlesztőt a tagsági webhely felállítására, akkor szüksége lesz egy könnyen használható pluginre. Néhány plugin a szolgáltatások teljes készletét tartalmazza. Noha ez eleinte jónak tűnhet, a hátránya az, hogy a felhasználói felületen túl sok olyan lehetőség van, amelyre soha nem lesz szüksége..

Nagyon sok könnyű plugin található odakinn, amelyek nem adják fel a felületet azáltal, hogy csak a fontos elemeket tartalmazzák. És ha további funkciókat szeretne, akkor könnyen telepítheti a megfelelő kiegészítőket.

Kompatibilitás:

Mielőtt telepítené a tagsági plugin-t a termelési helyén, ellenőrizze, hogy a plugin kompatibilis-e a meglévő WordPress tagsági témával és a pluginekkel, tesztelve azt egy helyi WordPress-telepítésen. Ha minden simán megy, akkor a plugint telepítheti a gyártási helyre.

Tervezés és szolgáltatások:

A tagsági bővítmények gyakran tartalmaznak sok árképzési sablont és egyéb funkciót, amelyek révén az Ön webhelye egyedi megjelenést mutat. Jegyezze fel a fontos funkciókat, amelyekre szüksége van a webhelyén, és derítse ki, hogy az általa megfontolt tagsági bővítmény megfelel-e az Ön igényeinek.

Hasonlítsuk össze a WordPress tagságának legjobb beépülő moduljait, így eldöntheti, melyik a legjobb választás az Ön webhelyére.

1. MemberPress:: All-in-one tagsági bővítmény

memberpress

A MemberPress a WordPress tagságának legteljesebb bővítése, és minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyekre szükség van egy hatalmas tagsági oldal könnyedén történő létrehozásához. Más plugins-kel ellentétben a MemberPress lehetővé teszi, hogy meglévő webhelyét gond nélkül átalakítsa teljes értékű tagsági oldalá.

Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a MemberPress bővítményt a meglévő webhelyére, adja meg a fizetési átjáró adatait, állítsa be termékeit, és kezdje meghívni a látogatókat, hogy csatlakozzanak a tagsági webhelyhez..

A MemberPress segítségével korlátozhatja a hozzáférést bizonyos oldalakhoz, hozzászólásokhoz, egyedi postai típusokhoz vagy a meglévő fájlokhoz a rendszeres látogatóktól. A plugin zökkenőmentesen integrálódik a népszerű e-mail marketing szolgáltatásokkal, mint például az AWeber, MailChimp, GetResponse stb..

A MemberPress beépített támogatást kínál a fizetési átjárókhoz, például a PayPal, a Stripe és az Authorize.net. Dinamikus árazási oldalakat is gyorsan és egyszerűen létrehozhat. Ez a népszerű WordPress bővítmény számos árkép-sablonnal érkezik, amelyek egyedi megjelenést hoznak létre.

Az ár évente 129 USD-tól kezdődik, ha egy webhely licencére kerül sor.

Kezdje el a MemberPress használatát ma.

2. LearnDash: Online tanfolyam tagsági bővítmény

learndash

A LearnDash online tanfolyamok létrehozására és értékesítésére épült a WordPress webhelyein.

Ez lehetővé teszi, hogy robusztus tanulási élményt nyújtson a tagjai számára, és támogatja a legújabb játék-, társadalmi tanulási és mikro-tartalmi trendeket.

A tanfolyamok eladása a LearnDash révén soha nem volt ilyen egyszerű. Néhány különféle módszer az online tanfolyamok eladására:

 • tagságok: Hagyományos hozzáférést biztosít az összes online tanfolyamhoz
 • Egyszeri ár: Végezzen el egy bevásárlókosárot, ahol a látogatók egyedi tanfolyamokat vásárolhatnak.
 • Feliratkozás: Keressen ismétlődő fizetéseket előfizetésen alapuló eladások révén.

A LearnDash lehetővé teszi a tanulók számára, hogy új tanfolyamokat oldjanak meg az általuk elért pontok alapján a tanfolyamok elvégzésekor. Ez lehetővé teszi a megtartás növelését és a felhasználók vonzóbbá tételét az online tanfolyamokon. A tanuló teljesítménye alapján személyre szabott igazolásokat és kitűzőket adhat oda. Felkínálhat olyan felhasználói profilokat is, ahol a tagok nyomon követhetik tevékenységüket.

Az ár évente 199 USD-tól kezdődik, ha egy webhely licencére kerül sor.

Kezdje el a LearnDash használatát ma.

3. Fizetett tag-előfizetések: # 1 előfizetési plugin

fizetett tag-előfizetések

A fizetett tagok előfizetése az egyik legjobb plugin, amely korlátozza a termékek megtekintését, vásárlását és bizonyos termékek speciális árait. Gondoljon erre a pluginra, amely Amazon-Prime stílusú e-kereskedelem élményt nyújt a felhasználók számára.

Ezzel a beépülő modullal kezelheti a tagok feliratkozását, megadhatja és visszavonhatja a hozzászólások, oldalak, kategóriák, valamint az egyéni postai típusokhoz való hozzáférést a felhasználói előfizetési terv alapján.

A legjobb az, hogy a Fizetett tag-előfizetések nem kényszerítik Önt egy előre meghatározott struktúrára, mert a plugin zökkenőmentesen beilleszkedik a WordPress webhelyére és tartalmába.

A plugin beállítása ilyen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy megadja a PayPal-címet a fizetés elfogadásához, az előfizetési tervek felállításához és a tartalom védelméhez egy metabox segítségével, amely minden egyes üzenet, oldal vagy egyéni üzenet típusán megjelenik..

Az ára 69 USD-tól kezdődik, ha egy hely licencet szerezzük.

Kezdje el a fizetett tagok előfizetéseit ma.

4. Oktatható: önálló online tanfolyam eszköz

tanítható

A Teachable egy sokoldalú platform gyönyörű online tanfolyamok létrehozására és közzétételére. Ez egy önálló platform, így az online tanfolyamokat integrálhatja a meglévő webhelyére, vagy tárolhatja őket a Tanítható aldomainben.

A Teachable egy hatékony szerkesztővel rendelkezik, amely lehetővé teszi lenyűgöző értékesítési oldal létrehozását és elindítását, hogy a látogatók fizető felhasználókká váljanak.

Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan funkciót, amelyek megkülönböztetik a taníthatóságot versenytársaitól.

 • Tanulási eszközök: Könnyen létrehozhat vetélkedőket és vitafórumokat a tanítható webhelyen. A hallgatók jutalmazása érdekében kiadhat bizonyítványokat is.
 • Integráció: Importálja tartalmát a Google Drive-ból, a Dropbox-ból vagy az One Drive-ból. Összekapcsolhatja webhelyét bármilyen online eszközzel, amely támogatja a Zapier-t.
 • Marketing eszközök: Az értékesítés javítása érdekében létrehozhat kuponkódokat, társult programokat, fejlett árazási lehetőségeket és még sok más.

5. Korlátozza a Pro tartalmat: A Freemium Club tagsági bővítmény

korlátozza a tartalom pro

A Limit Content Pro egy könnyű WordPress tagsági bővítmény, amely lehetővé teszi a teljes funkcionalitású tagsági webhely létrehozását. Fúvódás nélkül kiegészíti a tagsági oldalához szükséges szolgáltatások sorozatát.

Ugyanaz a csapat építette a népszerű Easy Digital Downloads plugin mögött.

A plugin sok beépített fizetési integrációt kínál, például a Stripe, a Braintree, a 2Checkout, a Authorize.net és a PayPal szolgáltatást. Ennek a tagsági bővítménynek a WordPress bővítmény tárházában ingyenes verziója van, korlátozott szolgáltatásokkal.

A korlátozott tartalom Pro használatának néhány különböző módja a következő:

 • Klub tagság: Készítsen prémium tartalom könyvtárat, és csak a tagok számára biztosítson hozzáférést.
 • Magazin előfizetések: Ismétlődő fizetéseket generálhat online magazin-előfizetések eladásával a prémium előfizetőknek.
 • Privát fórumok: Készítsen privát fórumokat és korlátozza a hozzáférést a magán közösségekhez.
 • Tag blogolása: Több helyszíni hálózaton engedélyezheti a fizetett előfizetőknek, hogy saját blogokat készítsenek.
 • És még sok más …

A bővítmény Lite változatot kínál, amelyet letölthet a hivatalos WordPress plugins tárolóból. Ez magában foglalja az egyéni felhasználói regisztrációs és bejelentkezési űrlapok létrehozásának lehetőségét, valamint a rövid kóddal korlátozni a tartalomhoz való hozzáférést.

A prémium árak évente 99 USD-tól indulnak, egyetlen licenc esetén.

Kezdje el a Restric Content Pro használatát ma.

6. WooCommerce tagság: A legjobb WooCommerce tagsági bővítmény

woocommerce tagság

A WooCommerce tagság egy kiegészítő a WooCommerce számára, amely lehetővé teszi, hogy tartalmát csak a webhely regisztrált tagjaira korlátozza. Ha máris digitális termékeket árusít a webhelyén, és tagságot is szeretne eladni, akkor próbálnia kell a WooCommerce tagságot.

Ne feledje, hogy ez nem egyetlen plugin-megoldás tagsági webhely létrehozására. Használnia kell az ingyenes WooCommerce plugint; de az ismétlődő fizetések elfogadásához a WooCommerce Subscription plugint is telepítenie kell.

A plugin fő előnye, hogy korlátozhatja a WooCommerce termékeket, hogy azokat csak a tagok vásárolhassák meg. Külön prémiumot is nyújthat a prémium tagok számára.

Ha elégedetlen a vásárlásával, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

Az ár évente 149 USD-tól kezdődik, egyetlen licenc esetén.

Kezdje el ma a WooCommerce tagsággal.

7. aMember Pro: Újabb tagsági bővítmény

csatlakoztassa a pro logót

Az aMember egy újabb átfogó tagsági bővítmény, amely több mint egy évtizede létezik. Mielőtt belép, ne feledje, hogy az aMember Pro nem natív WordPress plugin. Ez egy PHP-vel felépített tagsági webhelyszoftver, amely szintén lehetővé teszi a WordPress-hez való integrálást.

Mivel ezt a bővítményt nem kifejezetten a WordPress webhelyekhez hozták létre, kompatibilitási problémákat találhat más WordPress bővítményekkel.

A dobozból az aMember rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyet elvárhat egy tagsági bővítménytől. Korlátlan tagsági szinttel, teljes funkcionalitású tagságkezeléssel és 200+ fizetési rendszerrel (beleértve a PayPal, Stripe és Authorize.net szolgáltatásokat) szállítják..

A plugin ára 149,36 USD. A plugin megvásárlása után korlátlan számú helyre telepítheti.

Kezdje el ma az aMemberrel.

Melyik WordPress tagsági bővítmény felel meg az Ön igényeinek?

Összehasonlításunk segítségével megállapítottuk, hogy a MemberPress a WordPress tagságának legjobb pluginja, amely a WordPress webhelyén rendelkezhet. Ez a WordPress legátfogóbb tagsági bővítése.

Ha olyan bővítményt szeretne, amely a tagok megtartására összpontosít, szilárd tanulási tapasztalatokkal, kvízekkel és tanúsítással, akkor a LearnDash lehet a megfelelő választás az Ön számára.

Ha külön árat kell kínálnia a WooCommerce áruház kiválasztott tagjai számára (például például az Amazon Prime), és bizonyos oldalakat és termékeket kizárólag nekik kell megmutatnia, akkor a Fizetett tagok előfizetése a legjobb választás. Ne felejtse el ellenőrizni ezeket a legjobb WooCommerce hosting megoldásokat.

Bónusz: Nézze meg a WordPress ajándékbővítményt, hogy sikeresen hozzon létre ajándékokat.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő WordPress tagsági bővítményt.

Ha tanuláskezelő rendszert kíván létrehozni, akkor nézze meg a
legjobb WordPress LMS plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map