8 legjobb Google Maps-bővítmény (összehasonlítás és áttekintés)

Google Maps beépülő modulok


Keres egy gyors módot a vállalkozás helyének megjelenítésére a WordPress webhelyén? Kétségkívül a Google Maps bővítmény használata a legegyszerűbb módja a vállalkozás helyének megjelenítéséhez a webhelyen.

Ebben a cikkben a piac legjobb Google Maps-bővítményeiről beszélünk. De ezt megelőzően nézzük meg, hogy miként járhat előnye a Google Maps plugin használatával a webhelyén.

1. Maps Maker

Maps Marker Pro, a Google Maps plugin

A Maps Marker egy csodálatos Google Maps-bővítmény a WordPress számára, amely legegyszerűbb módszert kínál vállalkozása helyének a webhelyre történő felvételéhez. A WordPress ragyogó földrajzi tartalomkezelése lehetővé teszi, hogy egy vagy több térképet hozzáadjon az igényeinek függvényében. Az intelligens, kulcs nélküli geokódolási szolgáltatókkal, mint például az Algolia Places, akkor még nem is kell API-kulcsot használnia a leképezéshez.

Annak érdekében, hogy könnyedén megtalálhassa a látogatók számára a tartózkodási helyét, használhatja annak GPX nyomkövető funkcióját. Ezzel megjelenítheti útvonalait olyan opcionális metaadatokkal, mint a felhasználó aktuális helyétől való távolság, a rendeltetési hely eléréséhez szükséges időtartam, a tartózkodási hely üteme vagy magassága stb..

2. WP Google Maps Pro

A WP Google Maps Pro egy másik felhasználóbarát és átfogó WordPress Google Maps plugin, amely kiváló térképészeti megoldás lehet vállalkozása számára. Ezzel a bővítménnyel korlátlan térképeket hozhat létre webhelye nélkül egyetlen sor kódolása nélkül. Egyszerűen hozzá kell adnia a létrehozott rövid kódot, és kész.

A WP Google Maps segítségével készített összes térkép rendkívül érzékeny, azaz bármilyen eszközön jól néz ki. Annak érdekében, hogy vonzóbbá tegye őket, animációkat is hozzáadhat a térképéhez. A beépülő modul több nyelvet támogat, így könnyű lokalizálni a térképeket is. Ez a plugin kompatibilis számos más fejlett bővítménnyel és olyan szolgáltatásokkal, mint a Cloudflare.

3. Hős térképek

google maps plugin

A Hero Maps egy újabb csodálatos Google Maps-bővítmény a WordPress számára, amely lehetővé teszi, hogy térképet gyorsan elkészítse. Ez a bővítmény csodálatos testreszabási lehetőségeket kínál, így könnyen pontosan úgy néz ki, ahogy szeretné. A drag and drop építője egyszerűvé teszi a térkép megtervezését. A háttér megváltoztathatja a teljes szélességű képernyőt is a könnyű használat érdekében.

Számos különféle jelölőt és színt kínál. A kimeneti térképen még a fülekkel ellátott szűrést is elvégezheti. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre több térképet jelenítsen meg. Számos bőrszínt is kínál, és kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban tetszik.

4. Haladási térkép

google maps plugin

A Progress Map megkönnyíti vállalkozásának felsorolását a Google Maps-ben néhány kattintással a plugin telepítésekor. Nem számít, milyen vállalkozást működtet, a Progress Map segítségével könnyedén felsorolhatja a térképet a WordPress webhelyén. Több mint 70 különféle, használatra kész térképstílust kínál. Felveheti saját egyéni térképstílusát is, ha jobb formatervezésű.

Engedélyezheti a webhely látogatói számára, hogy automatikusan meghatározzák vállalkozásának földrajzi helyét. Ahhoz, hogy felhasználóbarát legyen, megvan a lehetősége az összes Google Maps felhasználói felület elemének – például a zoom vezérlésére, a térkép típusának vezérlésére – stb..

5. WP Google Map

WP Google Map

WP Google Map egy ingyenes WordPress plugin, amely lehetővé teszi különféle Google Maps rövid kódok létrehozását. Ezeknek a rövid kódoknak köszönhetően a Google Maps térképet megjeleníthet webhelye oldalain, kütyüin és egyedi sablonjain. Ezzel a bővítménnyel az egyedi jelölőket is megjelenítheti a térképein, és hivatkozásokat adhat hozzájuk, amelyek kattintáskor üzenetet jelenítenek meg.

Emellett dönthet úgy is, hogy térképeinek közép szélessége és hosszúsága külön-külön megváltozik, és néhány kattintással szerkesztheti vagy törölheti a térkép funkcióit. A felhasználók számára történő kényelmesebbé tétele érdekében engedélyezheti a valós idejű forgalmi feltételek és átfedések megjelenítését a rétegek segítségével.

6. Maps Widget a Google Maphoz

google maps plugin

Maps Widget a Google Mapshez egy szupergyors és érzékeny WordPress bővítmény, amely nagyszerű lehetőségeket kínál a térkép megjelenítéséhez. Lehet útiterv, műholdas térkép, tereptérkép, hibrid térkép vagy akár választhat egyéni térképtípust is. Ahhoz, hogy lenyűgözőbbnek tűnjön, számos élénk színváltozattal is rendelkezik.

A plugin a testreszabás szempontjából szuper rugalmas, így teljes mértékben ellenőrizheti a megjelenését. Kiválaszthatja a képformátumot, a térképtű ikont, a szövegek elhelyezését stb., És pontosan úgy néz ki, ahogy szeretné. Számos további fejlett funkcióval együtt ez a plugin elképesztő, amikor a Google Maps plugin-jét használja a webhelyén.

7. WP Google Maps

WP Google Maps plugin

Ha egyéni google maps-ot szeretne hozzáadni a webhelyéhez, akkor semmi sem lehet jobb, mint WP Google Maps. Ez egy szuper rugalmas és teljesen testreszabható bővítmény, amely automatikusan azonosítja az Ön tartózkodási helyét a Google Maps-en. Könnyedén hozzáadhat különféle zoom szinteket, amelyek 1 és 5 közötti besorolást kapnak, hogy a felhasználók könnyen észrevegyék az Ön tartózkodási helyét.

A plugin kompatibilis számos más fejlett pluginnal, és lenyűgözőnek tűnik a különböző képernyőméretű eszközökön. Azt is lehetővé teszi, hogy hozzáadja a rövid kódot a térképek bárhová hozzáadásához. Ez lehet az Ön oldalain, egyoldalas, egyetlen üzenetben, oldalsávon, láblécben stb.

8. Google Maps CP

Google Maps CP

Val vel Google Maps CP, a Google Térképet bárhová beillesztheti webhelyére. Ez lehet a bejegyzésben vagy egy WordPress sablonban, amely több hozzászólást jelenít meg.

A több hozzászólással ellátott sablonba beillesztett Google Maps tartalmazhat különböző jelölőket a különböző hozzászólásokból és a hozzájuk tartozó földrajzi helymeghatározási információkat. Ha az egérmutatót fölé helyezi, akkor automatikusan kiemeli azt a hozzászólást, amelyhez tartozik. Használhatja a beállítási lehetőségek széles skáláját is, hogy sokoldalúbb és adaptálhatóbb legyen. Ez a bővítmény alaposan reagál és teljesen testreszabható, így nagyszerű időt fog arra használni, hogy térképeit hozzáadja.

Szóval ennyi. Ez néhány olyan csodálatos Google Maps-bővítmény, amelyet választhat, ha vállalkozása helyét felsorolja a webhelyén. Érdemes lehet megnézni a Google Maps Builder teljes áttekintését is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map