9 legjobb adatmegjelenítő bővítmény a WordPresshez (összehasonlítva)

legjobb adatmegjelenítő pluginok


Keres egy módot az adatok érdekesebb megjelenítésére a webhelyén?

Akkor érdemes kipróbálni egy adatmegjelenítő bővítményt. Az adatmegjelenítő beépülő modulok segítenek az adatok bemutatásában kördiagramok, grafikonok, piktogramok, színes diagramok vagy akár infografikák formájában..

Bár a piacon több száz lehetőség áll rendelkezésre, nem lehet mindegyiket tesztelni, hogy a webhelyéhez megfelelőt válasszon..

Ezért összeállítottuk a legjobb adatmegjelenítő pluginek listáját, amely prémium és ingyenes lehetőségeket is tartalmaz.

Az adatok vizuális ábrázolásának előnyei

Az adatok vizuális formában történő bemutatása számos előnnyel járhat. Itt van néhány közülük.

 • A felhasználók gyorsabban megérthetik az infomációt anélkül, hogy túl sok részletbe kerülnének.
 • Egyszerűsíti az összetett adatokat a könnyebb megértés érdekében, összehasonlítva a rendetlen táblázatokkal és jelentésekkel.
 • Könnyebb ábrázolni a kialakuló tendenciát és annak időbeli változását.

1. WPForms

WPForms felmérés és közvélemény-kutatások kiegészítése

WPForms egy űrlapkészítő plugin, amely lehetővé teszi, hogy percek alatt bármilyen űrlapot létrehozhasson webhelye számára. Használhatja Felmérések és közvélemény-kutatások addon felmérések és közvélemény-kutatások készítéséhez, és az eredmények valós időben történő megjelenítéséhez.

Miután a felhasználó benyújtotta a felmérést, gyönyörű jelentéseket kínálhat a legjobb megjelenítési lehetőségekkel. Ez lehet kördiagram, oszlopdiagramok, vonaldiagramok (amelyek lehetnek függőleges vagy vízszintes) és még sok más.

Számos csodálatos űrlapsablont is kínál, amelyek segítenek a gyors indulásban.

További információ a WPForms-ról itt.

2. Félformák

félelmetes formák

A Formidable Forms egy újabb nagyszerű űrlapkészítő plugin, amely lehetővé teszi bármilyen űrlap létrehozását néhány kattintással. Arra is használhatja, hogy adatait diagramok, grafikonok, statisztikák stb. Formájában jelenítse meg az űrlapbejegyzésből.

A legjobb az, hogy felhasználhatja az összegyűjtött vagy importált adatokat gyönyörű grafikonok és diagramok készítéséhez.

A plugin különféle testreszabható elrendezési mintákat és űrlapsablonokat is kínál. Mindegyik űrlap testreszabható az igényeinek kielégítésére szín, párnázat, szegélyek és még sok más hozzáadásával. Ezenkívül bármilyen komplikáció nélkül importálhat vagy exportálhat egy űrlapot, amelyet létrehozott a webhelyére vagy a webhelyről.

Itt olvashat bővebben a félelmetes űrlapokról.

3. Visualizer Pro

Visualizer Pro, adatmegjelenítő plugins

A Visualizer Pro egy másik csodálatos WordPress adatmegjelenítő bővítmény, amelyet ellenőrizhet. Ezzel a bővítménnyel könnyen létrehozhat teljes mértékben reagáló és testreszabható táblákat és diagramokat az adatok szervezett és vonzó megjelenítéséhez. Ezeket a táblázatokat és táblázatokat az excel-szerű szerkesztővel is szerkeszthetjük.

15 kész diagramtípust kínál. Az adatokat automatikusan szinkronizálhatja az offline fájlokkal vagy adatbázisokkal. Az adatokat az adatbázisból is importálhatja. Ez a plugin böngészőkön keresztül kompatibilis, és minden képernyőméreten jól néz ki.

4. A vizuális tábla formázása

vizuális tábla formázási plugin

A Visual Table Formatting egy olyan plugin, amely lehetővé teszi táblázatok létrehozását az adatok megjelenítéséhez. Az adatok hozzáadása után a színek hozzáadásával egyszerűen testreszabhatja azokat, hogy fülbemászóbbá váljanak.

Ezek a táblák képeket és linkeket is támogatnak. Ezenkívül 15 előre definiált táblastílust is tartalmaz, így az indulás gyors és egyszerű.

5. WP DataTables

wpDataTables, adatmegjelenítő plugins

A WP DataTables az egyik legjobb bővítmény táblázatok és diagramok készítéséhez. Miután az asztal elkészült, könnyen testreszabhatja az előlapból vagy a háttérből, attól függően, hogy melyik az Ön számára könnyebb..

Ha szeretné, hagyhatja, hogy a felhasználók szerkesztsék az általuk bevitt adatokat. Még fejlett lehetőségeket is kínál, például feltételes formázást, fejlett szűrést, oszlopok összegének kiszámítását stb. Használhat olyan létrehozási varázslókat, mint a HighCharts, a Chart.js vagy a Google Charts, dinamikus diagramok létrehozására, és lehetővé teszi a hasonló sorok csoportosítását.

6. Adattáblák generátor

Adat táblázatok generátorát Supsystic, adatmegjelenítő plugins

Adattáblák generátor lehetővé teszi az érzékeny és teljesen testreszabható táblák és diagramok létrehozását kódolás nélkül. Ez a plugin a WooCommerce-kel működik legjobban.

A plugin teljes mértékben támogatja a termékjellemzőket és kategóriákat. Oszlopokat is felvehet a táblázatba, amely bemutatja a termékek összefoglalását, a lejárat dátumát, az árat, a véleményeket és egyebeket.

7. Beépített Google Spreadsheet Viewer

adatmegjelenítő bővítmények

Val vel Beépített Google Spreadsheet Viewer, könnyen átalakíthatja a Google táblázatain, CSV fájljában, MYSQL adatbázisában stb. tárolt adatokat egy gyönyörű diagrammá vagy grafikoná. Ez lehetővé teszi különféle diagramok létrehozását, beleértve kördiagramokat, területdiagramokat, ütemterv diagramokat stb.

Adatait konvertálhatja táblázatokba is, amelyek egyszerre kereshetők és válogathatók. Ezenkívül hozzáadhat egy élő előnézetet a PDF, XLS vagy DOC fájlokhoz.

8. Hógolyó

Hógolyó

Hógolyó egy másik csodálatos bővítmény, amely megkönnyíti az adatok megjelenítését a WordPress-ben. Ezzel a pluginnel különböző módon jelenítheti meg adatait, például képeket, videókat, interaktív kütyüket, adatmegjelenítést és még sok minden mást..

Különféle típusú modulokat támogat, például oszlopdiagramokat, scatterplotokat, összehasonlító csúszkákat, tartalomjegyzéket stb.

Ez az! Reméljük, hogy megtalálta a listát a WordPress beépülő moduljain, amelyek hasznosak az adatok megjelenítésében. Ha tetszett, érdemes lehet megnéznie a WordPress webhelyének legjobb asztali pluginjait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map