9 legjobb fájlfeltöltő plugin a WordPress-hez (összehasonlítva)

A legjobb fájlfeltöltési plugins a WordPresshez


A WordPress legjobb fájlfeltöltő pluginját keresi?

A megfelelő WordPress fájlfeltöltő bővítménnyel lehetővé teheti a felhasználók számára, hogy fájlokat töltsenek fel az előlapból vagy a háttérből.

Ebben a cikkben megmutatjuk a WordPress legjobb fájlfeltöltő moduljainak néhányát.

A WordPress legjobb fájlfeltöltő moduljának kiválasztása

Mivel tucatnyi WordPress fájlfeltöltő plugin van, a legjobb fájlfeltöltő plugin kiválasztása félelmetes lehet. Olyan plugint kell keresnie, amely megfelel a legtöbb igénynek és könnyen kezelhető.

A fájlfeltöltő bővítmény kiválasztásakor a következő néhány szempontot kell figyelembe vennie:

 • Felhasználói feltöltések: Engedélyezze a felhasználók számára a fájlok feltöltését anélkül, hogy bejelentkezne az Ön webhelyére.
 • Melléklet fájl típusa: Több fájltípus támogatása, ideértve a közönséges és a fejlett fájlkiterjesztéseket is.
 • Fájl feltöltésének mérete: Válassza ki a maximálisan engedélyezett fájlfeltöltési méretet, és korlátozza a felhasználókat a nagy fájlok feltöltésében.
 • Tárolás: Válasszon egy tárhelyet, például a tárhelyét, harmadik féltől származó alkalmazásokat, például a Google Drive-ot .

Vessen egy pillantást a WordPress legjobb fájlfeltöltő pluginjaira.

1. WPForms: A legjobb fájlfeltöltési űrlap-bővítmény

WPForms

WPForms a leginkább kezdőbarát WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmény, amely lehetővé teszi fájlfeltöltő űrlap létrehozását a WordPress-ben. A WordPress-ben akár több fájl feltöltési űrlapot is létrehozhat.

Mellékelt egy drag and drop űrlapkészítővel, amely lehetővé teszi a mezők, gombok és egyéb lehetőségek hozzáadását és kezelését a fájlfeltöltő űrlapon.

Kezdje el ma a WPForms használatát!

2. Feltöltési típusok: További fájltípusok támogatása

fájlfeltöltési típusok

Feltöltési típusok egy ingyenes plugin a WPForms által, amely további fájltípusokat tölthet fel a WordPress webhelyén. Alapértelmezés szerint a WordPress biztonsági okokból csak korlátozott számú fájlkiterjesztést tölthet fel.

Ezzel a bővítménnyel bármilyen fájlkiterjesztés korlátozás nélkül feltölthető a WordPress médiakönyvtárába. Csak annyit kell tennie, hogy engedélyezte azoknak a kiterjesztéseknek a hozzáadását a pluginbeállításokhoz, amelyeket fel szeretne tölteni a webhelyére.

2. WP felhasználói felület: A legjobb Frontend File Uploader

WP felhasználói felület

WP felhasználói felület egy ingyenes WordPress plugin, amelyhez mellékelt műszerfal, frontend szerkesztő és frontend fájlfeltöltő tartozik a felhasználók számára. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy frissítsék profiljaikat, és üzeneteket küldjenek az előlapról.

A plugin lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájlokat csatoljanak és képeket feltöltsenek a hozzászólásukba. Tartalmaz egy drag and drop űrlapkészítőt és egy valós idejű előnézetet, amely a fájlok feltöltési űrlapjainak egyszerű beállítását lehetővé teszi.

Kezdje el a WP User Frontend használatát ma!

3. Ninja űrlapok: újabb fájlfeltöltési űrlap-bővítmény

NinjaForms

A Ninja Forms egy újabb WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény, amely felhasználóbarát és rugalmas fájlfeltöltő űrlapot tartalmaz a felhasználók számára.

Zökkenőmentes integrációt biztosít a népszerű harmadik fél tárolószolgáltatásokkal a feltöltött fájlok tárolására. Ilyen módon nem kell többet fizetnie a webtárhelyért.

Kezdje el a Ninja Forms használatát ma!

4. Ajax Multi Upload: A zökkenőmentes feltöltési élmény érdekében

Ajax Multi Upload

Az Ajax Multi Upload egy prémium fájlfeltöltő plugin a WordPress számára. Mellékelt egyéni szűrőkkel, képminősítőkkel, egy vagy több fájl feltöltéssel és még sok másnal.

Az Ajax funkcionalitással a felhasználók zökkenőmentes fájlfeltöltési élményt kapnak az oldal betöltése és frissítése nélkül.

Kezdje el az Ajax Multi Upload használatát ma!

5. WordPress fájlfeltöltés: Ingyenes feltöltő bővítmény

WP fájlfeltöltés

WordPress fájlfeltöltés egy ingyenes és egyszerű fájlfeltöltő plugin. Ezt a beépülő modult fájl-mellékletek fogadására használhatja fel a felhasználóktól.

A plugin lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájlokat töltsenek fel bármely oldalról, bejegyzésből vagy oldalsávból. A fájl feltöltésének gombjának megjelenítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy a rövid kódot bárhol használja.

Kezdje el a WordPress File Upload ma használatát!

6. WP Extra fájltípusok: Támogatja a több fájl kiterjesztést

WP Extra fájltípus

WP Extra fájltípusok az alapértelmezett WordPress fájlfeltöltési lehetőség kiterjesztése. Számos különféle típusú fájlkiterjesztést támogat, így a felhasználók bármilyen fájlt feltölthetnek a WordPress médiakönyvtárba.

Más funkcióval a fájlfeltöltő bővítményekkel is működik. Telepítheti a beépülő modult, és azonnal megkezdheti a fájlok feltöltését.

Keresse meg ma a WP Extra fájltípusokat!

7. WooCommerce Drag & Drop Uploader: Feltöltő a WooCommerce számára

WooCommerce Drag and Drop Uploader

WooCommerce Drag & A Drop Uploader egy hasznos WordPress fájlfeltöltő plugin az e-kereskedelmi webhelyek számára. Hasznos, ha azt akarja, hogy a felhasználók képeket tölthessenek fel a közelmúltban szállított termékekről. Ily módon a felhasználók jelenthetnek minden, a kézbesítéssel kapcsolatos problémát.

Az plugin az Ajax segítségével fájlokat tölt fel az oldal frissítése nélkül. A plugin könnyen használható, és a beállításához nincs szükség kódolásra.

Kezdje el a WooCommerce Drag alkalmazást & A Drop Uploader ma!

8. WP Media File Manager: A legjobb mappafeltöltő plugin

WP Media File Manager

A WP Media File Manager egy erőteljes WordPress-feltöltő-bővítmény, amely lehetővé teszi mappák feltöltését a webhelyén, és hatékonyan kezeli azokat. A plugin mappákat hoz létre a WordPress médiakönyvtárban.

A beépített fájlkiterjesztési funkcióval feltölthet bizonyos fájlok kiterjesztésű fájljait a WordPress-ben.

Kezdje el a WP Media File Manager használatát még ma!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a WordPress legjobb fájlfeltöltő pluginját. Érdemes lehet megnézni a fájl feltöltési űrlap létrehozásáról a WordPress-ben szóló útmutatónkat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map