9 legjobb karbantartási mód és hamarosan megjelenő plugins a WordPresshez (2020)

a legjobb wordpress hamarosan bővítmények


A legjobb hamarosan megjelenő oldal-bővítményeket keresi? Amikor a blogod vagy a webhelyed a fejlesztési folyamatban van, megjelennie kell egy hamarosan megjelenő profi oldalnak a látogatók számára. Ilyen módon tudni fogják, hogy visszatérnek és meglátogatják webhelyét, amint elkészült.

Ebben a cikkben megosztjuk a legjobb karbantartási módok és a hamarosan megjelenő oldal-bővítmények néhányat.

Mielőtt belemerülnénk, érdemes egy pillanatra megvizsgálni, hogy mi a karbantartási mód és a hamarosan megjelenő oldalak.

Hamarosan a WordPress plugin – mi ez és miért van szüksége rá?

A hamarosan megjelenő bővítmény megkönnyíti a hamarosan megjelenő oldal létrehozását anélkül, hogy egyetlen kódsor megérintése szükséges. Ez a bővítmény hasznos egy hamarosan megjelenő oldal felállításához, hogy a felhasználók izgatottak legyenek a megjelenésről, legyen az webhely, blog vagy termék.

Ennek az az előnye, hogy elősegíti a leendő vásárlók e-mail címeinek gyűjtését, és az első naptól kezdve megismerheti a SEO-t.

Mi a WordPress karbantartási mód?

A WordPress karbantartási mód egy olyan mód, amelyet engedélyezhet webhelyén, amikor karbantartás céljából letette. Ez a mód akkor hasznos, ha a webhelyén néhány adminisztratív feladatra van szüksége, például új szolgáltatás telepítésére, egy plugin aktiválására, a WordPress magjának frissítésére. stb., amelyek befolyásolhatják a webhely teljesítményét.

lehetővé teszi a wordpress karbantartási módját

A WordPress karbantartási módba állításával kijelentheti a közönségét, hogy webhelye nem bontott el, hanem ideiglenesen le van állítva a tervezett karbantartáshoz. Ilyen módon megőrizheti hírnevét, és értesítheti a keresőmotorokat is arról, hogy webhelye jelenleg nem működik az ütemezett karbantartás céljából, tehát ez nem befolyásolja negatívan az Ön SEO-ját.

Hogyan tehetem a WordPress-t karbantartási módba?

A WordPress beépített karbantartási mód funkcióval rendelkezik, amely automatikusan engedélyezhető, ha adminisztratív feladatokat hajt végre, például frissíti a WordPress magot.

wordpress karbantartási mód üzenet

Az alapértelmezett karbantartási mód üzenet unalmasnak tűnik, amely azt mondja: „Rövid idő alatt nem érhető el a tervezett karbantartáshoz. Nézz vissza egy perc múlva. ”

Ha azt szeretné, hogy a WordPress néhány órára karbantartási módba kerüljön, vagy csak az alapértelmezett karbantartási mód üzenetét kell cserélnie egy egyéni oldalra, akkor erősen ajánlott egy WordPress karbantartási mód beépülő modul használata..

9 legjobb hamarosan elérhető plugin a WordPresshez

 1. SeedProd
 2. EZP hamarosan
 3. Építés alatt
 4. Hamarosan WP
 5. IgniteUp
 6. WP karbantartási mód
 7. Könnyen hamarosan
 8. Hamarosan
 9. Karbantartás Mód

Vessen egy pillantást a WordPress hamarosan elérhető legjobb és karbantartási módú beépülő moduljaira.

1. SeedProd

SeedProd

A SeedProd az abszolút legjobb WordPress hamarosan megjelenő oldal- és karbantartási mód-bővítmény a piacon. Hihetetlenül egyszerű felületének és valós idejű építőjének köszönhetően lehetővé teszi, hogy a WordPress alkalmazásban hamarosan professzionális oldalakat készítsen.

A beépített mintákat testreszabhatja a hamarosan megjelenő oldal testreszabásához. Majdnem fél millió ingyenes háttérkép, több mint 750 Google betűkészlet és rengeteg hamarosan megjelenő oldal témája. Még egy oldalt is létrehozhat teljes képernyős videó háttérrel.

Ez a plugin integrálódik a legnépszerűbb e-mail szolgáltatásokhoz, beleértve a Constant Contact, a MailChimp, az AWeber, a Drip, az ActiveCampaign stb. E-maileket, hogy e-mail címeket gyűjtsön a látogatókról és automatikusan válaszoljon rájuk, hogy kapcsolatépítést kezdjen a webhely hivatalos elindítása előtt. Integrálódik a Google Analytics szolgáltatással is, így nyomon követheti látogatói viselkedését.

Ezenkívül jelszóvédelemmel is rendelkezik, így korlátozhatja az ügyfelek hozzáférését, lehetővé téve számukra, hogy csak azt nézzék meg, amit akarnak.

seedprod hamarosan megjelenik a wordpress oldalán

A SeedProd egy egyszerű közösségi megosztási funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megosszák a webhelyed a Facebookon, a Twitteren, a Pinterestön stb..

Ár: Van egy ingyenes verzió alapvető funkciókkal és fejlettebb funkciókkal rendelkező prémium verzió, évi 29,60 dollárra kezdve.

2. Az EZP hamarosan

EZP hamarosan

Az EZP Coming Soon egy egyszerű WordPress hamarosan megjelenő oldal-bővítmény. E-maileket gyűjt az Ön webhelyének látogatóitól a MailChimp, a Constant Contact stb. Integrációjával. Támogatja a teljes képernyős videókat, a Google Betűtípusokat, a professzionális háttereket és egyebeket.

A többi hamarosan megjelenő oldalbővítményhez hasonlóan ez segít korlátozni az ügyfelek hozzáférését a bétaverzióhoz. Ezenkívül visszaszámlálóval rendelkezik, amely pontosan tudatja a felhasználókat, mikor lesz elérhető az Ön weboldala. A felhasználók megoszthatják webhelyét a közösségi média platformon.

Ár: Évente 14,95 USD.

3. Építés alatt

Építés alatt

Ahogy a neve is sugallja, az Építés alatt álló oldal egy WordPress, amely hamarosan megjelenik, nyitóoldalak és építés alatt álló oldal-bővítmény. Ez lehetővé teszi a hamarosan megjelenő vagy a céloldalak gyors elindítását az egyszerű felület használatával. Több mint 150 oldalsablonnal rendelkezik a hamarosan megjelenő oldal tervezéséhez.

Az Építés alatt az oldal kezdőbarát drag and drop építővel érkezik, amelyen oldalakat hozhat létre. Ezenkívül társult és forgalomkövetési funkciót is tartalmaz a forgalom forrásának figyelésére.

Ár: 69 dollár az életre.

4. Hamarosan WP

Hamarosan WP

Hamarosan a WP kiváló WordPress karbantartási mód, és hamarosan megjelenik az oldal pluginja. Gyönyörű témákkal rendelkezik a hamarosan megjelenő oldalak számára, így időt spórolhat az átfogó dizájn szempontjából. Testreszabhatja ezeket a témákat, hogy megfeleljen a vállalkozás márkájának, hogy a látogatók ne zavarjanak a webhely elindítása után. Rengeteg ingyenes kép, professzionális témák, intuitív tervezési elemek és még sok más jön hozzá.

Ez lehetővé teszi, hogy a webhelyhez való hozzáférést csak az ügyfelek számára korlátozza. Hamarosan a WP támogatja az automatikus válaszadókat, a CRM szoftvereket, a webinarokat és más marketing szoftvereket. Könnyen kezelhető és optimalizált, hogy gyorsabban töltse be webhelyét.

Ár: Évente 29 USD.

5. IgniteUp

Gyújtsd fel

Az IgniteUp egy hamarosan megjelenő ingyenes WordPress és karbantartási módú plugin. Korlátlan kialakítású és külső sablonokkal működik, hogy a hamarosan megjelenő oldalát a következő szintre vigye. A könnyű kezelőfelület és a beépített témáknak köszönhetően néhány kattintással beállíthatja a hamarosan megjelenő oldalt.

Integrálódik a népszerű e-mail marketing szolgáltatásokkal, hogy e-mail címeket gyűjtsön a látogatóktól. Azt is lehetővé teszi, hogy egy egyedi üdvözlő üzenetet adjon hozzá egy visszaszámlálóval, így a felhasználók tudják, mikor indul el az Ön weboldala.

Ár: INGYENES!

6. WP karbantartási mód

WP karbantartási mód

A WP Maintenance Mode egy hatékony, ingyenes WordPress karbantartási módú plugin. A hamarosan megjelenő oldalsablonokkal együtt szállít, így könnyen tájékoztathatja a felhasználókat az új termék vagy webhely elindításáról. Ez magában foglalja a céloldali sablonokat is, amelyek segítségével a felhasználókat átirányíthatja bizonyos oldalakra.

Egyéb funkciók közé tartozik a visszaszámláló, a kapcsolatfelvételi űrlap, az előfizetési űrlap, a többoldalú támogatás és a közösségi média ikonok. SEO számára optimalizálva, bármilyen WordPress témával működik, és teljes mértékben testreszabható, így megváltoztathatja a színeket, betűkészleteket, háttereket stb..

Ár: INGYENES!

7. Könnyen hamarosan

Könnyen hamarosan

Az Easy Coming Soon egy ingyenes WordPress hamarosan megjelenő oldal-bővítmény. Használható a weboldal hamarosan megjelenő oldalának gyors hozzáadásához címmel és visszaszámlálóval. Nem számít, melyik WordPress-témát választja, az Easy Coming Soon plugin működni fog vele.

A hamarosan megjelenő oldalt mutatja a normál látogatók számára, míg a bejelentkezett felhasználók a háttérben férhetnek hozzá a webhelyhez. Beépített szerkesztővel rendelkezik az elemek húzásához. Ha ezt a bővítményt használja, nincs szüksége professzionális kódolási ismeretekre a hamarosan megjelenő oldal létrehozásához.

Ár: INGYENES!

8. Hamarosan

Hamarosan

A Coming Soon egy professzionális WordPress plugin a hamarosan megjelenő oldalakhoz. Hozzáad egy hamarosan megjelenő oldalt az Ön webhelyén, e-mail címeket gyűjt a látogatóktól, közösségi kedveléseket szerez és megoszt, és visszaszámlálót jelenít meg a látogatók frissítésével kapcsolatban a webhely elindításáról.

Előre készített sablonokkal rendelkezik a hamarosan megjelenő oldalakhoz. Használhatja a drag and drop készítőt elemek hozzáadásához és az oldal tervezéséhez. Teljes mértékben reagál, és támogatja az átirányítási módot a felhasználók számára, hogy a hamarosan megjelenő oldalt más URL-ekből is megtekintsék.

Ár: 39 dollár évente.

9. Karbantartás mód

Karbantartás Mód

A Maintenance Mode egy prémium WordPress plugin, amely a weboldal karbantartási módjának oldalait adhatja hozzá. Ez lehetővé teszi, hogy a webhelyén magántulajdonban dolgozzon a háttéren, miközben a hamarosan megjelenő gyönyörű oldalakat megjeleníti a látogatók számára. Hozzáadhat egy visszaszámlálót, hogy tudatja a látogatóknak, mikor készen áll a webhely.

6 reagáló sablonnal rendelkezik a hamarosan megjelenő oldalak számára. Elegáns tipográfiával és a Google Fonts integrációval rendelkezik, hogy vonzza a felhasználókat. Integrálódik több közösségi hálózattal is, így megoszthatják webhelyét.

Ár: Évente 23 USD a prémium verzióért.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress karbantartási módot és a hamarosan megjelenő oldal-bővítményeket. Érdemes lehet megnéznie a WordPress ügyfélszolgálatának legjobb WordPress help desk pluginjait is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map