9 legjobb szakaszos beépülő modul a WordPress webhelyéhez (összehasonlítva)

legjobb beépülő pluginok


Jó átmeneti plugint keres, hogy kipróbálhassa a kísérleteket, még mielőtt azok életbe lépnének?

Az átmeneti webhely a webhely másolata, ahol kipróbálhatja az új funkciókat, beépülő modulokat és frissítéseket, mielőtt eljuttatja őket az élő webhelyre. Így megtalálhatja és kijavíthatja a hibákat anélkül, hogy aggódnia kellene az élő webhely megrontása és a forgalom elvesztése miatt.

Mielőtt belemerülne és elkezdené használni a WordPress átmeneti bővítményt, ellenőrizze ismét a szolgáltatót, és lássa, kínálnak-e átmeneti webhely-szolgáltatást.

Ennek oka az, hogy az átmeneti bővítménynek csak korlátozott ellenőrzése lesz a host szerver felett, tehát valószínűleg nem fogja a lehető legjobb eredményeket megadni. Ráadásul néhány plugin a szerverén tárolja az átmeneti webhelyet. Ha aggódik a magánélet és az adatvédelem miatt, akkor jobb, ha ragaszkodsz a host-szolgáltató átmeneti szolgáltatásához.

Ebben a cikkben megmutatjuk a WordPress legjobb átmeneti pluginjait, amelyek megkönnyítik az átállási webhely felállítását. Előtte nézzünk meg néhány olyan webtárhely-szolgáltatást, amelyek egy kattintással történő átállási lehetőséget kínálnak.

Webtárhely-szolgáltatások egy kattintással történő átállási opcióval

Egyes web hosting szolgáltatások ingyenes, 1 kattintással történő átállási lehetőségeket kínálnak a felhasználók számára. Íme néhány közülük, amelyeket érdemes megnézni.

1. Bluehost

Bluehost kedvezménykód, bluehost web hosting

A Bluehost az egyik legnépszerűbb webtárhely-szolgáltató, amely nagyszerű lehetőségeket kínál a felhasználók számára, beleértve az 1 kattintással történő átmeneti lehetőséget. A Bluehost segítségével mindent megszerez a webhely felállításához és futtatásához, például ingyenes domain nevet, ingyenes SSL-t és még sok minden mást..

Tudjon meg többet a Bluehostról itt.

2. SiteGround

ingyenes migráció, SiteGround Webtárhely, ingyenes ssl, ingyenes, egy kattintással történő átállás

A Siteground egy másik csodálatos webtárhely-szolgáltató, amely egy kattintásos átállási lehetőséget kínál a felhasználók számára. A SiteGround egy WordPress.org által hivatalosan ajánlott tárhelyszolgáltató, és olyan nagyszerű szolgáltatásokat kínál, mint a beépített WP gyorsítótárazás, a napi automatikus biztonsági mentések, az ingyenes SSL és még sok más.

Olvassa el teljes áttekintésünket a SiteGround oldalon.

3. Álomszellem

DreamHost

A Dreamhost egy másik webtárhely-szolgáltató, amely egy kattintásos átállási lehetőséget biztosít a felhasználók számára. Ingyenes domain, webhely-készítő, egy kattintással elérhető WordPress telepítő, korlátlan lemezterület és még sok más.

Nézze meg a Dreamhost véleményét itt.

Most menjünk tovább, hogy megnézhessük a WordPress számára elérhető legjobb átmeneti bővítményeket.

WordPress szakaszos bővítmény kiválasztása

Ha nem olyan host szolgáltatónál tartózkodik, amely támogatja az 1-cick státus beállítást, és nem érdekli, hogy a webhelyét egyikükre költöztesse, akkor érdemes fontolóra vennie a WordPress átmeneti bővítményt.

1. UpdraftClone

UpdraftPlus

Az UpdraftClone egy népszerű átmeneti bővítmény, amelyet a népszerű biztonsági mentési plugin, az Updraftlus kínál. Ez egy token rendszeren működik, ahol a zsetonok költsége egy klón létrehozása és a klón életben tartása.

Ezzel a bővítménnyel azonnal létrehozhat egy homokos dobozt, közvetlenül az UpdraftPlus bővítményből.

2. BlogVault

BlogVault

A BlogVault elsősorban biztonsági mentési plugin, amely szintén biztosítja az átmeneti lehetőséget. Ez a plugin bármilyen gazdagépen működik, és elég gyors ahhoz, hogy azonosítsa a változásnaplóin keresztül végrehajtott változtatásokat.

A szakaszolás a saját felhőszerverein fut, és egy kattintással lehetőséget kínál a változások egyesítésére az élő webhelyen. A webhely felállítása nem számít fel további költségeket. Inkább más funkcióit is felhasználhatja, például a webhelyek áttelepítését, a WooCommerce biztonsági mentéseit, visszaállítását stb.

3. WP Staging Pro

WP staging pro, beépülő pluginek

WP Staging Pro egy erőteljes klónozási és migrációs bővítmény a WordPress számára, amely egyszerű kattintással lehetővé teszi az átmeneti webhely létrehozását. Miután befejezte a változtatások kísérletezését, lehetővé teszi, hogy minden változást gond nélkül eljuttasson az élő webhelyre.

Ez azt is lehetővé teszi, hogy hitelesítse azokat a felhasználókat, akik dolgozhatnak az átmeneti oldalon. Ez egy remek lehetőség az élő webhely biztonságának megőrzésére, és annak biztosítására, hogy senki sem kényszeríti a teszteket az élő webhelyre az Ön hozzájárulása nélkül.

4. WP Stage Coach

WP Stagecoach

WP Stage Coach lehetővé teszi egy átmeneti webhely létrehozását egyetlen kattintással. Az importálás során nem írja felül az adatbázisát. A plugin bármilyen internetes gazdagépen működik, így biztos lehet benne, hogy webhelye biztonságban van.

Ezenkívül jelszóval védheti az átmeneti példányokat, egyetlen kattintással egyesítheti a változásokat az élő weboldallal és még sok minden mást.

5. Duplicator Pro

másoló, átmeneti plugin

A Duplicator Pro egy másik kiváló lehetőség, amely könnyedén klónozza webhelyét.

Az átmeneti webhelyek létrehozása mellett számos más funkciót is kínál, például az automatikus adatbázis létrehozását, a biztonsági mentések korlátozását, az e-mail értesítéseket, hogy tájékoztassák Önt a párhuzamos problémákról stb..

6. CodeGuard

Codeguard, átmeneti pluginek

CodeGuard egy egyablakos biztonsági megoldás az Ön webhelyére. Ez a plugin nemcsak létrehozhat egy átmeneti webhelyet, hanem felhasználhatja webhelyének megóvására a rosszindulatú programoktól és a potenciálisan sebezhető fenyegetésektől is..

Fehér címkével is felcímkézheti webhelyének felületét, így ha egy ügynökség, amely több ügyfél webhelyet kezel, akkor érdemes fontolóra venni a Codeguard alkalmazást.

7. All-in-One WP áttelepítés

All_in_One_WP_Migration_

Minden egyben WP áttelepítés egy kiváló átmeneti bővítmény, amely lehetővé teszi a WordPress fájlok exportálását az adatbázisával együtt, devloper felvétele nélkül. A plugin kompatibilis szinte az összes web hosting szolgáltatóval.

Nem igényel semmilyen PHP kiterjesztést, és a v5.2-től kezdve minden PHP verzióval működik.

8. WP Synchro

WP_Synchro, beépülő pluginek

WP Synchro egy újabb ingyenes átmeneti bővítmény, amely lehetővé teszi az élő webhely és a megálló hely szinkronizálását. Az átállási helyet egyszer beállíthatja, majd engedélyezheti az átállási folyamat automatikus futtatását.

Az adatbázisát kódolás nélkül is húzhatja vagy áthelyezheti egyik webhelyről a másikra. Még szinkronizálhatja a fájlokat, beleértve a médiafájlokat, a témákat, a beépülő modulokat stb., És szinkronizálhatja azokat a másodlagos átmeneti webhellyel..

9. Biztonsági mentés & A WP Time Capsule előadása

Backup_and_Staging, stagibg plugins

Biztonsági mentés és státusz a WP Time Capsule segítségével egy kiváló lehetőség, amelynek segítségével egyetlen kattintással felállíthatja és futtathatja az átmeneti webhelyet. Ez a bővítmény két fő funkcióval rendelkezik: biztonsági mentés és szakaszos készítés.

Könnyen klónozhatja a másolatot készítő webhelyet, vagy áttelepítheti webhelyét egy új helyre. A plugin szupergyors és zökkenőmentesen működik más pluginekkel is.

Ez az!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a piac legjobb átmeneti pluginjait. Ha tetszett ez a cikk, akkor érdemes megismerkednie az ingyenes migrációs szolgáltatásokat kínáló web hosting szolgáltatásokkal is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map