9 legjobb WordPress esemény-bővítmény összehasonlítva (2020)

legjobb WordPress esemény plugins


Ön a legjobb WordPress esemény-bővítményeket keresi? Ha Ön rendelkezik WordPress webhellyel, és tervezi egy közelgő eseményt, egy esemény-bővítmény segíthet abban, hogy sikere legyen. Az egyszerű naptáraktól a fejlett rendezvény-regisztrációs űrlapokig a megfelelő beépülő modulok megkönnyítik a gondot és a stresszt a fantasztikus, lekvár-csomagolt események szervezéséből.

Ebben a cikkben megosztjuk a 9 legjobb WordPress esemény-bővítményt a piacon. Válasszon az 1 közül, vagy kombináljon néhányat, hogy a webhelyét esemény koordináló remekművé alakítsa.

Összefüggő: 26 legjobb WordPress téma az eseményekhez & Konferenciák.

1. WPForms

WPForms, felhasználói regisztráció, plugin, felhasználói bejelentkezési plugin

Valószínűleg már ismeri a WPForms-ot, mint a létező legjobb kapcsolattartási űrlap-bővítményt, de tudta, hogy felhasználható a WordPress események egyik legjobb plug-ineként is?

A Űrlapsablonok csomagja, a WPForms segítségével elképesztő esemény-regisztrációs űrlapokat hozhat létre webhelye látogatói számára, hogy jegyeket vásároljon vagy regisztráljon az eseményre.

A sablonok kiegészítésének köszönhetően több esemény-regisztrációs űrlapot választhat, amelyek közül választhat, az Ön niche-je alapján. Ez nagyszerű, mert nem kell a formanyomtatványt létrehoznia, így rengeteg időt takaríthat meg közvetlenül a denevérrel. És a WPForms ismert intuitív drag and drop építőjével az űrlapkészítés abszolút szellő.

Még a Zapier segítségével összekapcsolhatja űrlapját különféle webes alkalmazásokkal, például a Google Naptárral.

Szüksége lesz a WPForms Pro (vagy jobb) tervére az esemény regisztrációs űrlapjának a WordPress-ben történő létrehozásához. A kuponkód használatával, SAVE10, 10% -ot engedhet meg a költségektől!

Kezdje el a WPForms használatát még ma!

2. EventON

Eventon

Több mint 250 testreszabási opcióval az EventON az egyik leglátványosabb naptárkészítő plugin, és minden bizonnyal az elérhető legjobb WordPress esemény-bővítmény..

Függetlenül attól, hogy az esemény 1 napig vagy több hétig tart, akkor képes lesz egy gyönyörű, minimalista naptárban megjeleníteni. Azt is beállíthatja, hogy az esemény egyszeri vagy ismétlődő esemény legyen.

Az EventON rövidkódokat használ az eseménynaptárak beágyazására az oldalakra, így bármilyen WordPress-üzenethez vagy oldalhoz naptárt hozzáadhat, kódolási ismeretek nélkül. Ha tudja, hogyan kell másolni és beilleszteni, akkor már rendelkezik minden szükséges képességgel, amely lehetővé teszi az egyedi naptár gyors hozzáadását a webhelyhez.

Adjon hozzá kiemelt képeket, változtassa meg a színeket, jelenítse meg a térképet, a közösségi megosztás ikonjait és még sok minden mást.

Kezdje el az EventON ma használatát!

3. Események ütemezése

Események ütemezése

Az események ütemezése tökéletes azoknak az oktatóknak, akik ismétlődő osztályokat tanítanak, akiknek gyors és egyszerű módra van szükségük az ütemterv megjelenítéséhez. Kiválóan alkalmas sporteseményekre is (a Kis Liga játékától a profi MMA mérkőzésig), a művészeti galéria kiállításaihoz és még sok máshoz. Bármely profi munkavállaló, aki meghatározott munkaidővel rendelkezik, vagy ismétlődő események, hihetetlenül hasznosnak találja ezt a bővítményt.

Nagyon testreszabható színekkel és fejlett szűrőkkel az Eseménynaptár intuitív módon használható és könnyen beágyazható. A legjobb: a GDPR-kompatibilis bővítmények között is.

Kezdje meg az események ütemezését!

4 Naptárba állítsa!

Naptárba állítja

Jam és tele ingyenes és prémium kiegészítőkkel, Calendarize It! egy kötelező esemény-bővítmény. Testreszabható színekkel és több mint 600 betűkészlettel ez a naptár végtelen lehetőségeket kínál a stílus és a márkához való illesztés szempontjából.

A WPBakery Page Builder teljes körű támogatásával ez a fordításra kész naptár-bővítmény könnyen használható, és vizuálisan elvonja a webhely látogatóit. Lehetővé teszi még a fizetések elfogadását, a WooCommerce áruházhoz vagy az Eventbrite-fiókhoz történő kapcsolódást, vagy a szponzorált hirdetések prémium kiterjesztéseinek használatát..

Kezdje meg a Calendarize It használatával! Ma!

5. EventsPlus

EventsPlus regisztráció és foglalás

Az EventsPlus naptár, regisztráció és foglalás egy all-in-one plugin, amely határozottan megérdemel egy helyet a legjobb WordPress esemény pluginok listáján. Nagyon lenyűgöző, mind adminisztrátorként, mind webhely látogatóként.

Egyáltalán nincs szükség további kiegészítésekre, ha az EventsPlus letöltését választja. Mindent fedez, ami megéri a költségeket. Miután megfizette a letöltést, hozzáférhet minden elérhető prémium szolgáltatáshoz, korlátlan frissítéssel.

Az eseményen résztvevők regisztrálhatnak és fizethetnek a PayPal vagy az Authorize.net webhelyen. Szükség esetén adományokat is fogadhat az eseményért. Ezenkívül testreszabott, automatikus e-maileket küldhet a résztvevőknek a regisztráció után. Kuponkódokat is létrehozhat, hogy a látogatók kedvezményt kapjanak a belépés árából.

Az EventsPlus érzékeny eseményrácsot, opcionális visszaszámlálót, színes kategóriákat, a Google Maps integrációját és több ismétlődő esemény beállítását teszi lehetővé. Több nyelven készen áll a fordításra, és egyszerű rövid kóddal (bármely teljes naptárhoz vagy egyetlen eseményhez használható) bármilyen üzenetre, oldalra vagy widgetre kész területre elhelyezhető..

Az egyik kedvenc funkciónk? Az EventsPlus lehetővé teszi mind az események listájának, mind a résztvevők listájának exportálását, így egyszerűen kinyomtathatóak vagy egyszerűen a kezükben vannak, hogy könnyen megtalálhassák őket..

Kezdje el az EventsPlus ma használatát!

6. Az eseménynaptár

az eseménynaptár

A Modern Tribe eseménynaptára egy ingyenes bővítmény, amely elérhető a WordPress plugins tárházban, egyszerű eseménynaptárak létrehozására és kezelésére szolgál..

Ha fejlesztő vagy, vagy hajlandó fejlesztőt bérelni, akkor többet fog kihozni az Eseménynaptárból, mint egy mindennapi felhasználó. Egy csontvázstíluslapot és részleges sablon felülbírálást, valamint sabloncímkéket, horgokat és szűrőket tartalmaz. Kért, hogy feltörjék és módosítsák, hogy valami igazán meghökkentővé váljon. Ha van ideje, türelme és képessége, hogy felszabadítsa a plugin által kínált rejtett kincseket, az elég csodálatos.

A nem technológiai hozzáértésű felhasználók számára az Eseménynaptár nagyon „alapvetőnek” tűnhet. Nem olyan intuitív, mint a listán szereplő többi plugin, mivel „a fejlesztők számára, a fejlesztők számára készítették”, és a csupasz csontú plugin használata az Ön részéről további módosítások nélkül elveszíti az általános tapasztalatait.

Ennek ellenére még a nem kódolók is használhatják ezt a bővítményt, ha csak egy alapnaptárra van szükségük. A telepítés után lehetővé teszi egy egyszerű naptár megjelenítését a webhelyén, amelyet viszonylag könnyedén felírhat az eseményekbe. Ha azonban képzett kódoló vagy, akkor ezt a naptárt fantasztikus szintre emelheti.

Kezdje el a mai Eseménynaptárt!

7. Eseményjegyek

eseményjegyek plugin

Mint az eseménynaptár, az események jegyeit a Modern Tribe készítette. Ez a bővítmény azonban minden felhasználó számára kissé hozzáférhetőbb.

Adjon hozzá egy RSVP funkciót, vagy adjon el jegyeket bármely WordPress-üzenethez vagy oldalhoz. Egyszerűen csatlakoztassa PayPal-fiókját az Event Ticket bővítményhez, és készen áll a gördítésre!

A webhelygazdák a WordPress irányítópultján könnyen ellenőrizhetik a regisztrált résztvevők listáját. Könnyen kezelhető, még kezdőknek is.

Mivel azonban az Event Ticket-t a Modern Tribe készítette, meg kell jegyeznünk, hogy hasonlóan az The Events Calender-hez (a listánkban a 6.), félelmetes testreszabási lehetőségekkel rendelkezik, ha a fejlesztői készségek megfelelőek. Ha felmerül a kihívás, az Event Tickets átalakítható egy nagyszerű alap pluginról valami teljesen hihetetlen értékre.

Kezdje el ma a rendezvényjegyeket!

8. Könnyű események

az események egyszerűvé váltak

Ha tagsági webhelyet működtet, fontos annak lehetősége, hogy az eseményt privátvá tegye / csak a tagok számára. Az Események Made Easy rendelkezik ezzel a képességgel, és jól teljesíti.

Kezelje a tagságokat, a helyszíneket, a nyilvános vagy magán eseményeket és a fizetéseket egyetlen pluginnal. Az Easy Made események könnyedén megkönnyítik a foglalás elfogadását, a befizetések gyűjtését több fizetési átjárón keresztül, és az eseményeket listánként vagy naptárként jelenítik meg..

Több nyelvre készen áll a fordításra. Az Events Made Easy funkciók postákon, oldalakon vagy oldalsáv-kütyüken használhatóak.

Kezdje el a ma könnyű rendezvényeket!

9. All-in-One eseménynaptár

all-in-one eseménynaptár

A Minden egyben eseménynaptár-bővítmény egyedülálló, mivel teljes ics / ical támogatást tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy könnyedén importálhat eseményeket más naptárakból (Google Naptár, Apple iCal, MS Outlook stb.), És hagyhatja, hogy a webhely látogatói feliratkozzanak az eseménynaptárra..

A Google Maps beágyazása, a színkódolt kategóriák, a kiemelt képek, a speciális szűrés, a SEO optimalizálása és az automatikus címkék mind beletartoznak az ingyenes plugin szolgáltatásaiba. Szintén fordításra kész, használható ismétlődő események létrehozására, és egyszerű rövid kóddal könnyen beágyazható üzenetekbe és oldalakba.

Kezdje el a többfunkciós készülék eseménynaptárát ma!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress esemény-bővítményeket.

Ha tetszett neki ez a cikk, akkor tetszeni fog az ügyfélszolgálathoz tartozó legjobb ügyfélszolgálati pluginok listája, valamint a WordPress kinevezési beépülő modulok listája..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map