9 legjobb WordPress harmonika-bővítmény összehasonlítva (ingyenes és fizetett)

legjobb wordpress harmonika pluginok


Szeretné a legjobb WordPress harmonika-bővítményeket? Használhat harmonikát vagy összecsukható lapot a tartalom professzionális megjelenítéséhez. A harmonikával könnyedén hozzáadhat további tartalmat a webhelyére, miközben kevesebb helyet foglal el.

Ebben a cikkben megosztjuk a rendelkezésre álló legjobb WordPress harmonika-bővítményeket.

Mi a harmonika??

A harmonika olyan funkció, amely segít sokoldalú tartalom hozzáadásán az oldalain. A harmonikát elsősorban a gyakran feltett kérdések (GYIK) megjelenítésére használják..

A GYIK-ban a felhasználók bármilyen kérdésre kattinthatnak, és ez kibővíti a válasz fület. Alapértelmezés szerint a válaszok rejtve vannak. Időt takarít meg, hogy csak a szükséges kérdéseket olvassa el. Ezenkívül megakadályozza a felhasználókat a WordPress webhelyén a szükségtelen görgetésnél.

Harmonika fülek

A GYIK-en kívül a harmonikát is használhatja szinte bármilyen olyan tartalom megjelenítésére, amelyet tömöríteni kíván. A harmonika fülei függőleges vagy vízszintesek lehetnek. Különböző stílusúak is, a választott plugintől függően.

A piacon számos WordPress harmonika-bővítmény található, amelyek miatt a megfelelő választás megdöbbentőnek tűnik. Éppen ezért választottuk meg Önnek a néhány legjobb WordPress harmonika-bővítményt az Ön számára, így Ön bizalommal választhat, és azonnal elkezdheti harmonika lapok hozzáadását a webhelyére..

1. Harmonika

Harmonika

A harmonika több beépített sablonnal, színekkel, stílusokkal és háttérképekkel érkezik. A harmonika lehetővé teszi a többszínű fejléc megjelenítését. Ez egy húzási és válogatási rendezési lehetőséget kínál a tartalom könnyed kezelésére a harmonikán belül.

A fordításra kész és teljes mértékben támogatja a rövid kódok használatát, hogy harmonikákat jelenítsen meg az oldalain, hozzászólásaiban, oldalsávjaiban és más tartalomterületeken. A fejlett harmonikabeállítások lehetővé teszik a harmonikafülek nyitását külső linkekként.

2. Rövid kódok Ultimate

Rövid kódok Ultimate

A Shortcodes Ultimate kiváló WordPress plugin, rengeteg rövid kóddal, hogy könnyedén hozzáadhasson szolgáltatásait webhelyére. Ez lehetővé teszi a harmonika lapok rövid kódjainak beillesztését bárhová a WordPress oldalakon és a hozzászólásokon. Rövid kódok használatával harmonikus füleket is hozzáadhat a widgetkész területeken.

A Shortcodes Ultimate egy egyedi widgettel rendelkezik, amely megkönnyíti a harmonikák megjelenítését az oldalsávban vagy más widget-területeken. Ez egy ingyenes plugin, és kiválóan működik a legnépszerűbb WordPress pluginekkel.

3. Harmonika táblák

Harmonika táblák

A Harmonika Táblázatok egy prémium WordPress harmonika plugin. 30 elegáns beállítással érkezik, hogy könnyedén harmonikát hozzon létre a profiljához, listákhoz, termékekhez, eseményekhez, jegyzetekhez, GYIK-okhoz, ajánlásokhoz és még sok máshoz.

Színes lehetőségekkel, billentyűzettel való navigációval, több témával és egy kattintással elérhető demo-telepítővel rendelkezik. Ez egy előtér-élő szerkesztővel rendelkezik, amely gyorsan beállítja a harmonika lapjait, és megnézheti, hogyan fognak megjelenni a felhasználók.

4. Harmonika csúszka

Harmonika csúszka

A harmonikacsúszka egy reagáló WordPress harmonika-bővítmény. Jellemzője egy csúszó csúszka, amely a harmonikával kombinálva simán működik, és vonzó felhasználói élményt nyújt.

Könnyen integrálható a képgaléria pluginekkel és a Flickr-rel, hogy képeket tölthessen be külső forrásokból. A plugin kezdőbarát és könnyen beállítható egyetlen kódsor írása nélkül.

5. Végső blokkok

végső blokkok

Az Ultimate Blocks elengedhetetlen plugin a Gutenberg szerkesztő számára, amely több mint 15 egyedi blokkot tartalmaz. Az egyik blokk a Content Toggle (harmonika). Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen üzenethez vagy oldalhoz könnyedén hozzáadjon harmonikát.

Szinte bármilyen WordPress témánál használható, és lehetőséget ad arra, hogy kiválassza a kezdeti állapotot, akár összeomlik, akár nem. Meg lehet változtatni a tároló színét és a címmező színét is.

6. Könnyű harmonika

Könnyű harmonika

Ahogy a neve is sugallja, az Easy Accordion egy WordPress harmonika-bővítmény egyszerű beállításokkal, amely lehetővé teszi korlátlan harmonika megjelenítését a webhelyén. Könnyedén beillesztheti a harmonika füleit a WordPress hozzászólásaiba, oldalaiba és a widgetre kész területeken.

Az Easy Accordion egy fizetett verzióval rendelkezik, amely több lehetőséget kínál, mint például színes témák, rövid kódok és egyebek. Ezenkívül harmonikát hozhat létre a kategóriáiból és az egyéb egyedi taxonómiákból is.

7. Tab – Harmonika, GYIK

Tab - harmonika, GYIK

Lap – Harmonika és GYIK egy ingyenes WordPress harmonika-bővítmény. Vízszintes és függőleges harmonikus fülekkel, reagáló elrendezéssel rendelkezik. Animált harmonikával érkezik, hogy vonzza a felhasználókat és vonzza őket a webhelyen tartózkodása közben.

A beépülő modul kezdőbarát és lehetővé teszi harmonikafülek hozzáadását az oldalakhoz, hozzászólásokhoz, oldalsávhoz, sablonfájlokhoz és még sok máshoz. Több elrendezéssel rendelkezik, húzza és dobja össze a harmonika rendezését, az átmeneti effektusokat és a gyönyörűen animált sablonokat.

8. Harmonika GYIK

Harmonika GYIK

Az Accordion FAQ egy rövid kódokon alapuló ingyenes WordPress harmonikabővítmény. Könnyen beállítható, és lehetővé teszi, hogy húzza a harmonikát felfelé vagy lefelé, hogy megváltoztassa annak elrendezését. Ez magában foglalja a drag and drop építőt, hogy a harmonika lapjait megjelenítse a WordPress oldalain és a hozzászólásain.

A harmonikával kapcsolatos GYIK támogatja a színválasztást, a rendszerindító keretrendszereket, a beépített harmonikaelrendezéseket, a Font félelmetes ikonokat és még sok más. Teljesen optimalizálva van a SEO számára, és harmonikája gyönyörűen megjelenik minden eszközön.

9. Arconix rövid kódok

Arconix rövid kódok

Az Arconix Shortcodes egy WordPress harmonika plugin, lenyűgöző funkciókkal és funkcionalitásokkal. Rövid kódokkal használja a harmonika lapjait. Ez egy teljesen érzékeny és kezdőbarát bővítmény.

Ez lehetővé teszi korlátlan harmonikafülek beillesztését a WordPress-üzenetekbe és -oldalakra. A harmonika fülek jól néznek ki minden méretben és képernyőn. A kompatibilitási mód használatával elkerülheti a rövid kódkódok ütközéseit, és egyedi harmonikus kódot hozhat létre minden harmonikájához.

Reméljük, hogy ez az útmutató segített megtalálni a legjobb WordPress harmonika-bővítményeket.

Érdemes lehet megnéznie a WordPress szavazással kapcsolatos legjobban beépülő pluginjainak saját kezű listáját is, amellyel növeli a helyszíni elkötelezettséget..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map