9 legjobb WordPress plugin a felhasználó által létrehozott tartalomhoz

a felhasználók által létrehozott tartalom legjobb beépülő moduljai


Beépülő modult keres a felhasználó által generált tartalom engedélyezéséhez a WordPress webhelyén?

Egy ilyen plugin használata lehetővé teszi a látogatóknak és a követőknek, hogy közvetlenül az oldalukról nyújtsanak be tartalmat az Ön webhelyén. Lehet írásbeli cikkek, képek, videók, audio fájlok, digitális képek stb. Formájában.

A felhasználó által létrehozott tartalom nagyszerű mód lehet a vállalkozás marketingjének, mivel ez a tartalom elsősorban az ügyfelekből származik, és általában nem fizetnek érte. Ösztönözheti a felhasználókat a tartalom benyújtására a reklámkampánya, a vendég általi beküldés stb. Részeként.

Az ilyen kampány egyik legsikeresebb példája volt A Starbucks White Cup verseny indítása. A Starbucks ügyfeleit felkérték, hogy csatlakozzanak a versenyhez, és jelentkezésként nyújtsák be képet az ábrázolt Starbucks kupájukról. A nyertes emblémája szerepel a Starbucks korlátozott kiadású kupáin. Több mint 4000 ügyfél küldte meg neveit 3 ​​héten belül.

A verseny hatalmas siker volt. Segített nekik, hogy ingyenes nyilvánosságot és vevői hűséget szerezzenek azáltal, hogy megmutatták a felhasználóknak, mennyire értékelik ügyfeleik visszajelzését.

Ebben a cikkben megmutatjuk a felhasználók által létrehozott tartalmi webhelyek legjobb WordPress-bővítményeit.

1. WPForms

wpforms, felhasználó által létrehozott tartalom plug-inek

WPForms egy szuper erős drag and drop formátum-készítő plugin, amely lehetővé teszi a felhasználói tartalmak beküldésének, például vendég hozzászólások, beszámolók, vélemények stb. elfogadását anélkül, hogy wp-admin hozzáférést kellene biztosítani a felhasználók számára. A plugin vonzó űrlapsablonokkal érkezik, amelyek megkönnyítik bármilyen típusú űrlap létrehozását. Rendkívül rugalmas a testreszabás szempontjából is, köszönhetően a drag-and-drop építőnek, amelyet megcímkéz.

Ez a beépülő modul a fizetési lehetőségeknek a felhasználói beküldési űrlapba történő integrálására is szolgál. Ez akkor hasznos, ha webhelyén szponzorált cikkeket fogad el. Kompatibilis a WordPress legújabb verziójával, és csodálatosan működik az összes böngészőben.

2. AccessPress Anonymous Post Pro

AccessPress témák, felhasználó által létrehozott tartalom plugin

Az AccessPress Anonymous Post Pro egy újabb robusztus plugin, amely nagyszerű kiegészítést jelenthet a felhasználó által létrehozott tartalom webhelyen. Ezzel a bővítménnyel elfogadhat a felhasználók WordPress szokásos vendégbejegyzéseit és a kiemelt képet. Azt is értesíti, amikor új beadvány érkezik.

A plugin aktiválása után bárki beküldhet bejegyzést az Ön webhelyén. Rendelkezhet szerkeszthető űrlapcímkékkel, eszköztippekkel / szuggesztív szövegekkel, kategorizálhat és még sok minden mást megtehet. Ez a bővítmény egyéni mezővel is rendelkezik, amely megadja a szerző nevét és URL-jét. A bővítményt folyamatosan karbantartják és támogatják.

3. NextGen Galéria

A NextGen Galéria egy újabb csodálatos bővítmény, amely segít a felhasználó által létrehozott tartalom elfogadásában a webhelyen. Ezzel a bővítménnyel a felhasználók közvetlenül az elejétől küldhetik el a média galériákat. Gyönyörű galériákat kínál, hogy a képeket különféle divatos stílusokban jelenítse meg.

Számos prémium bővítménye is van a funkcióinak kibővítéséhez. Néhány funkció, amelyet a prémium kiterjesztésekkel engedélyezhet, a képbiztosítás, a társadalmi megosztás gombok integrálása, a teljes képernyős pro lightbox, a digitális letöltések engedélyezése és még sok más. Az érzékeny kialakításnak köszönhetően a képek minden eszközön lenyűgözőnek tűnnek.

4. A WP felhasználói Frontend Pro

WP felhasználói felület Pro, felhasználó által létrehozott tartalom plugin

A WP User Frontend Pro egy csodálatos bővítmény bármilyen típusú felhasználó által létrehozott tartalom elfogadásához. A WP USer Frontend Pro használatával gyönyörű könyvtárat hozhat létre & tagsági oldalak, rendezvény-regisztrációs űrlapok, vendégcikkek elfogadása és még sok más. A felhasználóknak megengedett a termékek feltöltése a kezelőfelületről.

Ez a bővítmény legjobban azoknak a tagsági webhelyeknek felel meg, amelyek lenyűgöző tartalomterületet szeretnének közzétenni a bejelentkezett felhasználók számára.
A bővítmény azt is lehetővé teszi, hogy egyedi műszerfalakat kínáljon a felhasználók számára, amelyekhez maga a kezelőfelület is hozzáférhet. Ragyogó egyedi terepi támogatásával bármilyen űrlapot létrehozhat.

5. Frontend Publishing Pro

A Frontend Publishing Pro egy újabb bővítmény, amelyet érdemes kipróbálni. Ez egy teljes mértékben reagáló, rugalmas és felhasználóbarát WordPress plugin, amely sokkal könnyebbé teszi a felhasználóbarát tartalomhelyek létrehozását.

Korlátlan számú űrlapot, egyedi postai típust, egyedi mezőt hozhat létre, engedélyezheti az érvényesítőket és még sok minden mást. Arra is lehetősége van, hogy köszönetet küldjön a felhasználóknak minden alkalommal, amikor egy hozzászólást küldenek. Ezen felül támogatja a médiafájlok különféle formátumokban történő elfogadását is.

6. Hírkészítő a WordPress-hez

Hírkészítő a WrdPress-hez, felhasználó által létrehozott bővítmények
A Newsmaker for WordPress egy csodálatos bővítmény, amely mindenképpen megérdemli a figyelmet. Ezzel a beépülő modullal engedélyezheti a látogatóknak és követőiknek, hogy közzétehessenek hozzászólásokat, képeket, linkeket, videókat, még közvélemény-kutatásokat is közvetlenül a felületről.

A felhasználók tartalmat küldhetnek el anélkül, hogy regisztrálniuk kellene a webhelyén. A bővítmény lehetővé teszi a felhasználók számára a beküldött üzenet szerkesztését. Mind az elülső, mind a hátsó rész készen áll a fordításra.

7. A Prometheus felhasználó által benyújtott tartalom

Prometheus, felhasználó által generált tartalom

A Prometheus a WordPress piac új kiegészítése. A beépülő modul nagyszerű funkciókkal rendelkezik, így könnyű a felhasználó által létrehozott tartalom webhely létrehozása a legkevesebb erőfeszítéssel. A jelentkezési űrlapot bármilyen webhelyen felveheti. Lehet, hogy a kütyün, egy adott oldalon vagy postán, stb. A zavar elkerülése érdekében beállíthatja a benyújtási szabályokat a felhasználók számára, és megjelenítheti azokat bárhol, ahol csak akar.

Ezenkívül lehetőséget kínál arra, hogy megtiltsa azokat a felhasználókat, akik megsértik az Ön által létrehozott szabályokat. A Google ReCaptcha opció biztosítja webhelyének biztonságát és védettségét a spam ellen. A plugin e-mail értesítéseket küld minden alkalommal, amikor új beküldés érkezik a webhelyére. Annak érdekében, hogy webhelye tiszta maradjon, szűrheti az átok szavait és cenzúrázhatja a nem kívánt tartalmat.

8. A felhasználó által benyújtott hozzászólások

Felhasználó által benyújtott üzenet

Felhasználó által beküldött hozzászólások egy ingyenes WordPress plugin a felhasználók által benyújtott tartalmak elfogadására és közzétételére. Jelenleg ennek a bővítménynek 30K aktív telepítése van. Ez egy speciális postai benyújtási űrlapot tartalmaz, amellyel a felhasználók közvetlenül az elejétől benyújthatják az űrlapot.

Más fejlett pluginshez hasonlóan ez a plugin lehetővé teszi az űrlap megjelenítését a webhely bármely területén, az általa kínált rövid kód használatával. A beépülő modul lehetővé teszi a hozzászólások több mint 20 különböző nyelvre történő lefordítását. Ezenkívül automatikusan felismeri a már bejelentkezett felhasználókat, több e-mailt támogat e-mail értesítésekkel, lehetővé teszi a beküldött hozzászólások hozzárendelését bármely regisztrált felhasználóhoz és még sok minden mást.

Összefüggő: Hogyan bővítheti az e-mail listáját

9. Front-end feltöltő

Frontend Uploader, felhasználó által létrehozott tartalom plugin

Front-end feltöltő egy másik nagyszerű WordPress-bővítmény, amelyet felhasználhat a felhasználó által létrehozott tartalom elfogadására a webhelyén. A plugin segítségével testreszabható űrlapokat hozhat létre, és hozzáadhatja azokat a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz. A beépülő modul a benyújtott tartalmat moderálásra tartja, és nem jeleníti meg a webhelyén, amíg nem hagyja jóvá.

Mivel a pluginnek jelenleg nincs űrlapkészítője, egy rövid kódot kell használnia az űrlapok megjelenítéséhez. Engedélyezheti az Akismet és a Recaptcha funkciókat a spamvédelem engedélyezéséhez. A plugin alapértelmezés szerint e-mailben értesítést küld minden új beküldésről.

Nézze meg a WordPress legjobb beépülő modulját.

Ez néhány olyan plugin, amely segít a felhasználó által létrehozott tartalmi kampány létrehozásában a webhelyén. További részletekért olvassa el ezt az útmutatót Hogyan használjuk a felhasználó által generált tartalmat a WordPressben üzleti vállalkozásának bővítéséhez többet tudni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map