AMP-űrlap létrehozása a WordPress-ben (lépésről lépésre)

hogyan lehet erősítő űrlapot létrehozni a WordPress programban


Szeretne létrehozni egy AMP-barát (gyorsított mobil oldalak) kapcsolatfelvételi űrlapot a WordPress webhelyén?

Itt hasznos a WPForms bővítmény. A WPForms az egyik leginkább felhasználóbarát űrlapkészítő plugin, amely néhány gyors és egyszerű lépésben lehetővé teszi gyönyörű AMP-barát kapcsolatfelvételi űrlapok létrehozását webhelyén..

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan lehet a WPForms beépülő modult létrehozni egy ragyogó APM-barát kapcsolatfelvételi űrlap létrehozására a WordPress webhelyén. De mielőtt gyorsan megértjük az AMP fontosságát.

Miért hozzon létre AMP oldalakat és AMP űrlapokat?

Egy tanulmány szerint a Google keresési lekérdezéseinek közel 60% -a mobil eszközökről származik. Azáltal, hogy webhelyét AMP-barátságossá teszi, biztosíthatja, hogy webhelye gyorsabban töltse be a mobil eszközöket.

A Google Accelerated Mobile Project a Google nyílt forráskódú kezdeményezése, amelynek célja a mobil böngészés élményének nagymértékű felgyorsítása a nyílt interneten. Az AMP előrelépést jelent a mobil böngészés élményében. Az alapötlet az, hogy drasztikusan növelje webhelye oldalsebességét egy további, a sebességre optimalizált, könnyű sablon használatával.

A gyorsabb weboldalak betöltése jobb felhasználói élményt nyújt, és arra ösztönzi a látogatókat, hogy hosszabb ideig maradjanak az Ön webhelyén. Ily módon csökkentheti a visszafordulási arányt, és növelheti a rangsorolás javulásának valószínűségét.

Mivel azonban az AMP különálló könnyű sablont használ az oldalak betöltéséhez, ez hatással lehet a kapcsolattartási űrlapokra, a javascript funkciókra és más elemekre..

A kapcsolati űrlapok megjelenítéséhez az AMP oldalain használhatja WPForms, a WordPress legjobb formátumú beépülő modulja.

Most nézzük meg, hogyan lehet a WPForms segítségével létrehozni kapcsolattartási űrlapokat az AMP oldalain.

1. lépés: A Google AMP beépülő modul telepítése

Mielőtt belemerülnénk és létrehozunk egy űrlapot, nézzük meg, hogyan hozhat létre weboldalán AMP oldalakat. Az AMP A plugin a WordPress hivatalos Google AMP pluginja.

A beépülő modul megtalálásához keresse meg az AMP-t a keresőmezőben, a navigálás ide Plugins »Új hozzáadása.

Most kattintson a Telepítés most gomb, majd a Aktiválja gombra, hogy működésbe léphessen.

AMP plugin, Google AMP

2. lépés: A WPForms telepítése a WordPressen

Ezután telepítsük a WPForms bővítményt a webhelyére. Ehhez csak jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába, és ugorjon a Plugins »Új hozzáadása. Most írja be a WPForms fájlt a képernyő jobb felső sarkában található keresősávba.

Miután a plugin megtalálta, kattintson a Telepítés most gombot, majd a Aktiválja hogy a plugin működjön.

WPForms Lite, AMP-barát kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény

3. lépés: Az első űrlap létrehozása a WPForms segítségével

Az első űrlap létrehozásához a WPForms, menj magadra WordPress műszerfal és keresse meg a WPForms »Új hozzáadása elemet

Most a következő ablak lesz a képernyőn.

erős kapcsolattartó forma a wordpress-ben

Itt 4 különböző lehetőséget fog látni. Igényeitől függően kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő sablont.

Ez az oktatóprogram válasszuk ki a Egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap választási lehetőség. Most átirányítja Önt egy drag and drop űrlapkészítőre, ahol mezőket adhat hozzá vagy eltávolíthat az éppen kiválasztott előre elkészített sablonhoz, és eltávolíthatja azt..

erős kapcsolatépítő oldal

Az összes elérhető mező a bal oldalon látható. A képzelet mezők csak akkor használhatók, ha a plugin-t prémium verzióra frissítik. Ugyanakkor a standard mezőket is jó használni.

Ha mezőt szeretne hozzáadni az űrlaphoz, egyszerűen húzza balról, és ejtse jobbra az űrlapszakaszon.

Ha el szeretne távolítani egy mezőt az űrlapról, csak vigye a kurzort az adott mező fölé. Látni fogja a töröl ikon a mező jobb felső sarkában.

töröljön egy mezőt a wpforms fájlból

Csak kattintson erre a lehetőségre, és a mező törlődik. Ezzel a módszerrel eltávolíthat minden olyan mezőt az űrlapból, amelyre Ön szerint nincs szüksége.

Azt is megválaszthatja, hogy megváltoztatja-e a mezőbeállításokat. Megváltoztathatja a mezők formátumát, a betűkészletek méretét, elrejtheti vagy megjelenítheti a címkéket és alcímkéket és így tovább.

Ha kész, kattintson a Megment gombot az űrlap jobb felső sarkában, így nem veszíti el a változtatásokat.

Most, ha a panel bal oldalára nézel, látni fog egy opciót Beállítások. Ha rákattint, több lehetőséget fog látni. A lite verzió esetén csak az első három lehetőséget fogja használni.

Alatt Tábornok opcióval megváltoztathatja az űrlap nevét, leírást adhat hozzá, megváltoztathatja a beküldés gomb szövegét, megváltoztathatja a beküldés gomb feldolgozási szövegét és így tovább. Ezenkívül engedélyezheti a spam elleni mézespotot és az Ajax űrlap benyújtási lehetőséget.

erős kapcsolatfelvételi űrlap általános beállításai

Most menj ide Értesítés. Ennek az opciónak több lehetősége van kitölteni. Ebben a részben a fő mező a Emailből terület. Itt felveheti webhelyét vagy márkájú e-mail címét. Gondoskodjon arról is, hogy webhelyét konfigurálják egy felhatalmazott szolgáltatóhoz az e-mailek küldésére.

4. lépés: Az első űrlap megjelenítése

Az első űrlap megjelenítéséhez nyissa meg azt az oldalt, ahol meg akarja jeleníteni az űrlapot. Ha új oldalt akar létrehozni, kattintson a gombra Oldal »Új hozzáadása. Adjon hozzá címet az oldalához.

Kattintson a + ikonra a blokk hozzáadásához a Gutenberg szerkesztőhöz. Ezután írja be a WPForms fájlt, és amint megjelenik, kattintson rá.

ágyazzon be egy erősítő kapcsolatfelvételi űrlapot

Ezután a rendszer felkéri a megfelelő kapcsolatfelvételi űrlap kiválasztására, tehát válassza ki az űrlapot.

erős kapcsolatfelvételi oldal

Most rákattinthat a közzétesz gomb a WordPress irányítópultjának jobb oldalán, hogy közzétegye a bejegyzést. A WordPress AMP űrlapja most élő.

Használhatja a Hírlevél levélbejelentkezési lap és a Javaslati forma a folyamat elején elérhető sablonok. Igényeitől függően válassza ki a webhelyéhez használni kívánt sablont. Az Üres űrlap opcióval az űrlapot a semmiből hozhatja létre. Ha vadonatúj űrlapot akar, próbálja ki ezt a lehetőséget

Nagyon sok ez. Webhelyének most meg kell lennie az AMP-barát kapcsolatfelvételi űrlapon, amelyet létrehozni akart.

Reméljük, hogy ez a cikk hasznos volt számodra. Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor érdemes elolvasnia a lépésről lépésre szóló útmutatót a többoldalas űrlap létrehozásáról a WordPress-en.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map