FormStack alternatívája: WPForms vs. FormStack (1 győztes!)

wpforms vs formatack


WPForms vs. FormStack: Kíváncsi, mi a jobb kapcsolatfelvételi űrlap készítő? Ha kapcsolatfelvételi űrlapot szeretne hozzáadni a webhelyéhez, fontos az, hogy kiválasztja az igényeinek megfelelő kapcsolattartó űrlapkészítőt. Az Ön által választott kapcsolatfelvételi űrlap készítőnek rendelkeznie kell az összes szükséges funkcióval, könnyen kezelhetőnek kell lennie, és mindezt jó áron is szeretné..

Tehát segítünk meghatározni, hogy melyik kapcsolattartó űrlap-bővítmény jobb, ha összehasonlítjuk a WPForms és a FormStack.

A következő népszerű kapcsolatfelvételi űrlap-készítő értékeléséhez a következő kritériumokat használjuk:

Most nézzük meg a WPForms és a FormStack összehasonlítását.

1. Áttekintés: WPForms vs. FormStack

Mi a WPForms??

wpforms-contact-form-bővítmény
WPForms az elérhető legnépszerűbb kapcsolatfelvételi űrlap-készítő bővítmények. Ez a kezdőbarát WordPress kapcsolattartó űrlap-beépülő modul lehetővé teszi a WordPress-webhelyéhez hatékony, hatékony kapcsolattartási űrlapok létrehozását anélkül, hogy tudnia kellene valamit a kódról.

A drag and drop készítő segítségével gyorsan létrehozhat kapcsolati űrlapokat webhelye számára, valamint számos más nyomtatványtípust, beleértve a felméréseket és a közvélemény-kutatásokat, valamint a fizetések beszedésére is. Számos sablont kínálnak, amelyek még gyorsabban felépíthetik a kapcsolatfelvételi űrlapot, és a sablonok teljesen testreszabhatók.

A WPForms számos olyan funkciót kínál, amelyek intelligens és hatékony kapcsolatfelvételi űrlapokat hoznak létre, valamint egyedi űrlapmezőket kínál, amelyek segítenek a pontos igényeinek megfelelő kapcsolattartási űrlap létrehozásában. Ráadásul kiváló megjelenésű és könnyen érthető jelentéseket nyújtanak Önnek.

A WPForms segítségével percek alatt elkészíthet egy elegáns kapcsolatfelvételi űrlapot, és egyetlen kattintással elindíthatja webhelyén.

Mi az a FormStack??

formstack-plugin
A FormStack egy online űrlapkészítő, amely segít a felhasználóknak információk gyűjtésében online űrlapokon keresztül, mint például felmérések, munkapályázatok, események regisztrációja és egyebek.

Ez az eszköz különféle előre elkészített sablonokkal érkezik, amelyek segítségével gyorsan elkészíthet online űrlapot, és rendelkezik továbbá drag and drop funkciókkal, így teljesen testreszabott űrlapot hozhat létre.

A FormStack metrikus jelentést, fizetések gyűjtését és még sok más lehetőséget kínál. Ez az online űrlapkészítő integrálódik más népszerű eszközökhöz és platformokhoz, mint például a Google Táblázatok, az e-mail marketing szolgáltatások, a Facebook és így tovább.

Most mélyítsük el ezeket a kapcsolatfelvételi űrlapkészítőket, hogy megnézhessük, vajon a WPForms jó alternatíva-e a FormStack számára.

2. Könnyű használat: WPForms vs. FormStack

WPForms

A WPForms hihetetlenül egyszerűen használható. Val vel WPForms közvetlenül a WordPress irányítópultjáról készíthet kapcsolattartási űrlapot. Csak töltse le a WPForms WordPress bővítményt, aktiválja és telepítse, majd kattintson a WPForms elemre a WordPress irányítópultján. Innentől kezdve egyszerűen kezelheti az összes űrlapot, és egy gombnyomással új is létrehozhat – nem kell elhagynia a WordPress-webhelyet.

wpforms-műszerfal

Amikor új űrlapot hoz létre, a WPForms számos előre elkészített űrlapsablont biztosít Önnek, amelyek közül a jobbra választhat a WPForms űrlapszerkesztőben az induláshoz. Ezenkívül több száz további sablon létezik, mint például adományozási űrlap, számlázási / megrendelőlap, hírlevél feliratkozási űrlap és még sok más, így könnyen megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő sablont..

wpforms-sablonok

A WPForms drag and drop építője rendkívül egyszerűvé teszi az űrlap építését és testreszabását, pontosan az Ön igényei szerint. Még ha kezdő is, a kapcsolattartó űrlap létrehozása ugyanolyan egyszerű, mint a választott űrlap mező húzása és a helyére dobása. Felvehet olyan mezőket, mint például a legördülő menük, a jelölőnégyzetek, a feleletválasztós, a fájlfeltöltés és még sok más. A mezők egy gombnyomással törölhetők, és a húzási és interfész segítségével könnyen átrendezhetők.

wpforms-drag-and-drop-építő

A WPForms élő előnézetet is mutat, így láthatja, hogy miként fog kinézni az űrlapod, amikor építed, és nem kell váltani a szerkesztésről az előnézetre. Ez csak egy újabb szolgáltatás a WPForms számára, amely elősegíti az űrlap létrehozását a webhely számára egyszerűen és egyáltalán nem.

Végül nagyon egyszerűen megkaphatja a kapcsolatfelvételi űrlapot a webhelyén. Mindössze 2 kattintással beágyazhatja űrlapját webhelye bármely oldalára vagy bejegyzésébe.

FormStack

Mivel a FormStack online űrlapkészítő, a FormStack megköveteli, hogy regisztráljon a szolgáltatásra, és hozzon létre űrlapokat a saját webhelyükön. Tehát, a WPForms-szal ellentétben, nincs olyan kényelme, hogy közvetlenül az Ön WordPress-irányítópultjáról készíthesse el űrlapját.

Űrlap létrehozásához használhatja a drag and drop szerkesztőt, hogy az űrlapmezőt jobb oldalról balra húzza. Használhatja az egyik előre elkészített sablont is az induláshoz.

formstack-építő

A drag and drop felület kissé bonyolultabb, mivel több gomb közül lehet választani, vagy a munka elvégzéséhez kattintani. Például, húzhatja és dobhatja le a mezőket, hogy átrendezzék őket, vagy kattinthat egy külön gombra a mezők átrendezéséhez; a túl sok opció és gomb ilyenkor zavaróvá teheti az űrlapkészítőt a kezdők számára.

Ha azt szeretné látni, hogy az űrlap hogyan néz ki, miközben építi, akkor nem teheti meg. Ha meg akarod nézni az űrlapod, akkor kattintson a View Live Form gombra. Ha nem tetszik az űrlap megjelenése, vissza kell térnie, végre kell hajtania a módosításokat, majd ismét kattintson a View Live Form gombra..

Ráadásul az űrlap megjelentetése a webhelyén nehezebb, mint a WPForms esetén, különösen a kezdők számára. És miután eltöltötte ezt az időt a tetszés szerint, a FormStack figyelmezteti, hogy egyes WordPress témák felülbírálhatják a FormStack stílusát. Ez azt jelenti, hogy az űrlapját úgy néz ki, ahogyan a kívánt volt, szerkesztenie kell a CSS űrlapot, ami nem könnyű feladat azoknak a kezdőknek, akik nem tudnak a kódolásról.

Győztes: WPForms. A WPForms drag and drop használata sokkal könnyebb. Könnyedén létrehozhat egy űrlapot húzással és ejtéssel, és láthatja, hogy az űrlap miként fog kinézni létrehozásakor.

3. Formakorlátok: WPForms vs. FormStack

WPForms

Fontos ezt megjegyezni WPForms korlátlan űrlapkészítést engedélyezhet. Nem számít, milyen árképzési tervet választ a WPForms segítségével, annyi űrlapot hozhat létre, amennyit csak akar.

Ez azért fontos, mert az Ön igényeitől függően webhelyére szükség lehet egy kapcsolatfelvételi űrlapra, amelyen az ügyfelek kapcsolatba léphetnek Önnel, egy számlázási / megrendelési űrlapra, egy hírlevélre történő feliratkozási űrlapra, hogy több e-mail előfizetőt szerezzen, és érdemes lehet számos felmérést készíteni. Szerencsére ezt korlátozások nélkül megteheti a WPForms segítségével.

FormStack

Másrészt a FormStack csak korlátozott űrlapkészítést kínál. Attól függően, hogy milyen árképzési tervet választ, meghatározza, hogy hány űrlapot hozhat létre a webhelye számára.

A legolcsóbb FormStack tervhez csak öt űrlapot hozhat létre. Ez azt jelenti, hogy rendkívül korlátozott az űrlapjainak lehetősége, amelyeket a webhelyén használhat. Még a legdrágább tervükkel sem egyértelmű, hogy képes-e korlátlan űrlapokat létrehozni.

Győztes: WPForms. Az űrlapkészítő beépülő modul kiválasztásakor ki kell választania azt, amely megadja a kívánt számú űrlap létrehozásának lehetőségét.

4. Jellemzők: WPForms vs Formstack

WPForms

WPForms nem csupán egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapkészítő, és sok fantasztikus funkcióval együtt jön a dobozból. Mint korábban már említettük, nemcsak kapcsolattartási űrlapokat hozhat létre, hanem felméréseket, közvélemény-kutatásokat és még sok másat is létrehozhat.

Készíthet vonzó kérdőíveket és közvélemény-kutatásokat WordPress webhelyéhez, és gyönyörű felmérési jelentéseket szerezhet velük együtt. Ez azt jelenti, hogy elemezheti az űrlap eredményeit valós időben, és lehetősége van arra, hogy ezeket az eredményeket valós időben megjelenítse a webhely látogatói számára is..

wpforms-poll-funkciók

A WPForms használatával kapható további nagyszerű szolgáltatások közé tartozik:

 • Intelligens feltételes logika – A hosszú formák dekoltálása úgy, hogy intelligens feltételes logikai szabályokat hoz létre, hogy a felhasználó által választott lehetőség alapján kérdéseket jelenítsen meg vagy rejtsen.
 • Korlátlan fájlfeltöltés – Bármely tervvel a felhasználók korlátlan mennyiségű fájlt tölthetnek fel az űrlapokra, és ezek közvetlenül elérhetők az űrlap bejelentésével.
 • Érzékeny mobilbarát – Az űrlapok 100% -ban érzékenyek, és mobileszközökön, táblagépeken és böngészőkön működnek.
 • Részleges formamegtakarítás – Hosszabb formák esetén a felhasználók menthetik előrehaladásukat, és később visszatérhetnek az elvégzéséhez, ami csökkenti az űrlapok elhagyását.
 • Spam-védelem – Az intelligens captcha és a mézeskalács automatikusan megakadályozza az űrlapok spamküldését.
 • Automatikus űrlap-visszaigazolások – A felhasználók tudják, hogy az űrlap benyújtása sikeres volt 3 űrlap-visszaigazolási típus mellett, beleértve az Üzenet, az Oldal mutatása és az Átirányítás lehetőséget.
 • Online aláírási képesség – Lehetővé teszi a felhasználók számára az online űrlap aláírását egérrel vagy érintőképernyővel.
 • felhasználó regisztráció – Készíthet egyedi WordPress felhasználói regisztrációs űrlapokat.
 • Online fizetési integráció – A WPForms olyan fizetési átjárókkal integrálódik, mint a PayPal és a Stripe, így elfogadhatja az online fizetéseket.
 • Földrajzi helyzet követése – Tudjon meg többet a webhely látogatóiról és azok helyéről, így célzottabb e-maileket küldhet nekik.
 • E-mail marketing integráció – A WPForms integrálódik az összes olyan népszerű e-mail marketing szolgáltatással, mint a Constant Contact, az AWeber és a Mailchimp.
 • Űrlap-engedélyek & Hozzáférés-vezérlés – Jelszóval védheti az űrlapot, korlátozhatja az elfogadható bejegyzések számát, korlátozhatja az űrlapbejegyzéseket a bejelentkezett felhasználók számára és így tovább.

Ezenkívül a WPForms számos más kiegészítőt is kínál, például az Űrlap-elhagyást, amelyek rögzítik a felhasználó adatait akkor is, ha nem nyújtják be az űrlapot.

FormStack

A FormStack segítségével létrehozhat kapcsolatfelvételi űrlapokat, valamint fizetési űrlapokat, felméréseket, események regisztrációját és egyebeket. Számos funkciót kínálnak, többek között:

 • Feltételes logika
 • Megment & Folytatás űrlapok
 • jelentések & Analitika
 • Fájl feltöltése
 • Recaptcha
 • Fizetési feldolgozók
 • E-mail integráció

De a FormStack funkciók listája nem olyan hosszú, mint a WPForms. A FormStack-nek hiányzik számos egyedi űrlapmező, amelyeket a WPForms kínál, például a Net Promoter Score, Likert Scale és egyebek.

Mint már említettük, csak korlátozott számú űrlapot hozhat létre a FormStack segítségével. Mindegyik csomagnak van egy témakorlátja, és minden csomagnak is van tárolási korlátozása, tehát csak bizonyos számú fájlt tölthet fel. Ráadásul nem fér hozzá az e-mailek integrációjához a legolcsóbb tervükkel, amely lehetetlenné teszi az e-mail marketing.

Győztes: WPForms. A WPForms még sok más funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik bármilyen típusú nagyszerű forma létrehozását.

5. Árképzés: WPForms vs. FormStack

WPForms

WPForms ingyenes és prémium verziókat kínál az űrlapkészítő pluginhoz. Ha ingyenesen szeretné használni a WPForms programot, letöltheti a WPForms Lite WordPress plugin-t a hivatalos WordPress plugin könyvtárból, telepítheti közvetlenül a WordPress irányítópultra, és azonnal elkezdi használni. De ha hozzáférést kíván azok erőteljesebb szolgáltatásaihoz, akkor frissítenie kell egy prémium csomagot.

wpforms-árazás

A WPForms 4 különböző árképzési tervet kínál, és mindegyikgel korlátlan űrlapkészítést kap. Ha éppen kezd egy weboldalt készíteni, és a költségvetése szűkös, akkor az alapterv csak 39,50 dollárra indul évente egy webhelyen. Az alapterv korlátlan űrlapokkal, korlátlan bejegyzésekkel, speciális mezőkkel, űrlapsablonokkal, e-mail integrációval és egyebekkel érkezik.

A WPForms prémium összes szolgáltatásához, például a fizetés-integrációhoz, a felmérésekhez és a közvélemény-kutatásokhoz, a felhasználói regisztrációhoz, az űrlapokról való lemondáshoz, a prémium támogatáshoz és egyebekhez való hozzáféréshez évente 299,50 dollárra kell frissíteni az Elite tervet..

FormStack

A FormStacknek 4 különböző, magas árú terve van, amelyek közül választhat: 19 / hó – 249 dollár / hónap. Minden árképzési terv korlátozza, hogy hány űrlapot hozhat létre. Például ha a bronz terv havi 19 dollárba kerül, akkor csak öt űrlapot kell létrehoznia. Még a Platinum tervnél is, amely havonta 249 dollárba kerül, 1000 űrlapra korlátozza Önt.

formstack-árazás

A FormStack ezenkívül korlátozza az egyes tervekkel beérkező bejegyzések számát is. Ha túllépi a tervben megengedett bejegyzések számát, akkor nem számítanak fel díjat róla, hanem az összes bejegyzés egyenesen az e-mail címre kerül. Ez megnehezíti az űrlapbejegyzés kezelését, és átveheti a postaládáját, és nagyon bosszantóvá válhat.

Ezenkívül havonta 59 USD-t kell fizetnie, hogy olyan fontos funkciókat kapjon, mint az egyedi márkaépítés, az integrációk és a kifizetések.

Győztes: WPForms. Összességében sokkal több pénzt kell fizetnie ahhoz, hogy hozzáférést érjen el a kívánt szolgáltatásokhoz a FormStack segítségével, mint a WPForms..

Következtetés: WPForms és FormStack: melyik a jobb?

Ha űrlapokat szeretne hozzáadni a webhelyéhez, azt javasoljuk WPForms. A WPForms kiválóan használható kezdőknek és tapasztalt webhelytulajdonosoknak egyaránt. Hozzáférést biztosít minden olyan szolgáltatáshoz, amelyre webhelyének vagy vállalkozásának bővítéséhez szüksége van, anélkül, hogy drága havi díjakat kellene fizetnie. Percek alatt létrehozhat nagyszerű űrlapokat a drag and drop felületükkel, és megkaphatja a szabadságot, hogy annyi űrlapot hozzon létre, amennyit csak akar.

További részletekért nézd meg a teljes WPForms áttekintést.

A FormStack jó online űrlapkészítő, de ára és az egyedi szolgáltatások hiánya miatt a weboldal látogatóinak számára ez az űrlapkészítő sokkal alkalmasabb lehet nagyobb vállalkozások számára, amelyek belső űrlapokat kívánnak létrehozni az emberi erőforrások, az informatika és a pénzügyek számára, valamint alkalmazások fogadására. Ráadásul a FormStacknek hiányzik a szolgáltatásai, és túlságosan sok korlátozással rendelkezik a fizetendő árra.

Ellenőrizze továbbá a szakértőnk összehasonlítását a WPForms és a TypeForm között.

Reméljük, hogy tetszett ez a bejegyzés a WPForms és a FormStack oldalán. Remélhetőleg most már tudja, melyik formagyártó a legjobb választás az Ön webhelyére. Ha tetszett ez a bejegyzés, és többet szeretne megtudni a WPForms-ról és annak használatáról, olvassa el a Kapcsolatfelvételi űrlap létrehozása a WordPress-en (az egyszerű út) című cikkünket:.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map