Helyezze el alvó tartományait a WordPress használatához

Azoknak a domaineknek, akiknek sok nem használt domainneve van, amelyek névleges bevételt keresnek a régimódi domain-parkolási szolgáltatásoknál, vagy egyszerűen csak a port gyűjtik, és nem tesznek semmit, olvassa el. A fejlett domainek szinte mindig felülmúlják a parkolóhelyek egy kattintással történő leszállását. A domain gyors fejlesztésének egyik legegyszerűbb módja egy automatizált WordPress blog létrehozása. Ebben az oktatóanyagban áttekintem:


 • Hol tárolhatja a WordPress automatikus blogjait
 • A WordPress telepítése és konfigurálása a SEO szem előtt tartásával
 • Ingyenes WordPress plugin, amelyet automatikus blog felállításához használhat
 • Hogyan használható az RSS-hírcsatornák releváns tartalom előállításához?
 • Hogyan lehet pénzt keresni webhelyén az Adsense és más bevételi források segítségével

Itt az ideje, hogy ezeket a stagnált parkolt oldalakat eldobja, és kezdje el a nem használt domainjeit dinamikus és tartalomban gazdag webhelyekké alakítani..

Csak egy kis megjegyzés, mielőtt folytatnám. Ez nem egy útmutató a tartalom lekapartatásához / átírásához splogs. Kizárólag sokkal hatékonyabb módszert hajtottam végre a nem használt domainek bevételszerzésére, vagy esetleg a jelenlegi blogod kiegészítésére a releváns hírcsatornák rendszeresen frissített híreivel. Az RSS-hírcsatornák jogilag történő összesítése tökéletesen legitim módja a tartalom hozzáadására a WordPress-bloghoz.

Hol tárolhatja a WordPress automatikus blogjait

Egy millió internetes házigazda van odakinn, néhány jó, mások nem olyan jó, másoknak teljes mértékben kerülniük kell. Az egyik olyan host, amelyet személyesen javasolnék a WordPress tárhelyéhez, a HostGator. Áraik olcsók, szervereik megbízhatóak, és támogatásuk elérhető a nap 24 órájában – a hét 7 napján. A legfontosabb, hogy hostolásuk nagyon WordPress-barát, és lehetővé teszi korlátlan domain nevek tárolását egy megosztott fiókban.

HostGator szalaghirdetés

Természetesen, ha már tud egy jó internetes fogadót, amely megfelel a követelmények, nyugodtan használja őket. Egy házigazda cPanel val vel Fantastico minden bizonnyal előnyben részesítenék.

A WordPress telepítése a SEO szem előtt tartásával

A korábbi oktatóanyagokban már néhányszor írtam ezekről a témákról. Az első lépés (nyilvánvalóan) az, hogy megszerezd a WordPress tárhely felállítani, és telepítse a WordPress programot. A legtöbb ember inkább egy automatizált és kényelmesebb megoldást választana, ha a Fantasticoon keresztül telepíti. Mások szeretnék telepítse a WordPress manuálisan.

A WordPress sikeres telepítése után kövesse a következő lépéseket optimalizálja a WordPress-t keresőmotorok számára jó lenne. Legalábbis beállíthatsz szép permalinks hogy az URL-je keresőmotorjának barátságosabb legyen.

A fenti műveletek elvégzése után valószínűleg szeretne találni egy szép megjelenésű WordPress témát, amely a domain témájához kapcsolódik. Néhány jó hely a WordPress témák megtalálására a erőforrások oldalt. Ingyenes WordPress témák kiválasztása itt a Theme Labban az sem túl kopott.

A FeedWordPress bővítmény

Láttam néhány fizetett WordPress bővítményt, amelyek állítása szerint pontosan ugyanazt csinálják, mint a FeedWordPress, ami teljesen ingyenes, és valószínűleg ugyanúgy működik. Letölthető itt: WordPress.org. Hivatkozás korábbi bemutatónkra a a WordPress plugins telepítése ha nem biztos benne, hogyan kell feltölteni és aktiválni egy plugint.

A FeedWordPress használata

A plugin aktiválása után új szindikációs menüt kell látnia a WordPress adminisztrációs panelen. Itt hozzáadhat / szerkeszthet / törölhet hírcsatorna-információkat, manuálisan frissítheti a hírcsatornákat, vagy konfigurálhatja az alapértelmezett beállításokat, amelyeket használni szeretne az összesített hozzászólásokhoz..

Szindikált hírcsatornák

Itt választhatja ki, hogy automatikusan ellenőrzi-e az új hírcsatorna elemeket, ahelyett, hogy bármikor kérték-e, vagy manuálisan. Mivel ez a cikk webhelye automatizálásáról szól, valószínűleg automatikusan szeretné beállítani. Az ésszerű időtartam kb. 10 perc.

FeedWordPress szindikált hírcsatorna-beállítások

Szindikált üzenetbeállítások

Itt állíthatja be az alapértelmezett kategóriákat a szindikált hozzászólások hozzárendeléséhez. Később különféle kategóriákat állíthat be az egyes hírcsatornákhoz. Preferenciájától függően előfordulhat, hogy nem akarja engedélyezni a szindikált hozzászólások kommentálását vagy nyomon követését. Gondoskodni kell arról, hogy az állandó linkek a webhelyére mutatnak, és nem az eredetire. Így több feltérképezhető tartalom van a webhelyén. Később megmutatom, hogyan lehet hivatkozni az eredeti forráshoz a hozzászólás tartalmában.

FeedWordPress szindikált üzenetbeállítások

Hírcsatornák keresésének helyei

A WordPress telepítésének az automatikus bloggal való együttműködésének konfigurálása csak a fele a harcnak. Tudnia kell, hogy hol találhat olyan hírcsatornákat, amelyek relevánsak lesznek a témához. Itt található néhány jó hely a hírcsatornákhoz:

Vigyázat: Kérjük, feltétlenül olvassa el és megértse az ezekhez az RSS-hírcsatornákhoz kapcsolódó használati feltételeket. Egyesek nem engedik meg, hogy az ilyen blogokban újból közzétegyék a tartalmat. A feltételek megsértése, ha ezeket az RSS-hírcsatornákat használ a webhelyein, a hagyja abba és hagyja abba észrevenni, vagy ami még rosszabb.

A feed-ek bevitele a FeedWordPress-be

Remélem, az óvatosság szavam nem ijedt meg téged. Ha betartja az egyes hírcsatornák használati feltételeit, akkor nem kell, hogy aggódjon. A példában a Életmód – Tech RSS-hírcsatorna a Reuters-től.

FeedWordPress - Új szindikált webhely hozzáadása

Miután sikeresen megadta a kívánt hírcsatorna URL-jét, kattintson a Szindikátus gomb.

Hírcsatorna kereső: Új szindikált hírcsatorna

Ha minden jól van ezen a képernyőn, akkor használja az adagolást. Ezen a ponton a kiválasztott hírcsatornát hozzá kell adni hozzájáruló oldalként. A hírcsatorna frissítése előtt érdemes előzetesen ellenőrizni az adott hírcsatorna-beállításokat. Ez magában foglalja annak biztosítását, hogy a hírcsatornából szindikált hozzászólások a megfelelő kategóriába kerüljenek, függetlenül attól, hogy engedélyezni kívánják-e a megjegyzéseket és / vagy a nyomkövetést, stb. frissítés gombra kattintva elkezdheti a WordPress adatbázis feltöltését feed-elemekkel.

A FeedWordPress frissítése befejeződött

Remélhetőleg sikeres üzenet jelenik meg, mint ez a mondás, xx hozzászólások frissültek. Ha valamilyen hibaüzenetet kap, amely szerint 0 hozzászólás került hozzáadásra, valószínűleg valami nincs rendben a választott hírcsatornával.

Utolsó lépések

Vessen egy pillantást arra, hogyan néz ki a példalogunk.

FeedWordPress in action

Azt hiszem, nagyon jól néz ki. Figyelje meg, hogy a történetek aktuális dátuma tapintatban marad-e, nem pedig az a nap, amikor közzéteszi azokat a blogjában. Vegye figyelembe az új közreműködők linket is, visszatérve az eredeti Reuters webhelyre. Tehát most 11 friss hírrészlet van, de hol van a link az eredeti történethez? Ezt manuálisan kell hozzáadnia a sablonfájlhoz. Nyissa meg az index.php-t és valószínűleg az single.php-t (a téma szerkezetétől függően), és illessze be a következő kódot a_content () után.

“title =”“> Olvassa el a történet többi részét…

FeedWordPress szindikáció Permalink

Csináld ugyanezt a single.php fájlban (ha van ilyen), és ments el. Vessen egy pillantást a példa blogra.

Gratula! Készíthet automatikus blogokat

Mint láthatja, most van egy link az eredeti történethez. A legtöbb RSS-hírcsatornához ehhez a teljes történethez való hivatkozásra van szükség, valamilyen hozzárendeléssel együtt, tehát ez nagyon fontos. Miután minden zavartalanul működik, valószínűleg azt akarja jelenítsen meg hirdetéseket a webhelyen is.

Erről szól. Nyugodtan kommentálhatja és megoszthatja, ha tetszett ez az oktatóprogram. És ne feledje – az RSS-hírcsatornákat okosan használd, olvassa el a feltételeket, és ne kaparja a tartalmat. Köszönöm, hogy elolvasta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map