Hogyan hozzunk létre egy kapcsolattartó űrlapot felugró ablakot a WordPress programban – lépésről lépésre

Hogyan hozzunk létre egy kapcsolatfelvételi űrlapot a WordPress alkalmazásban


Fel akarja jeleníteni a kapcsolatfelvételi űrlapot, amikor a felhasználó rákattint a kapcsolat gombra vagy linkre?

Ennek az az előnye, hogy minden alkalommal, amikor egy felhasználó a kapcsolat gombjára vagy linkre kattint, ahelyett, hogy új oldalra lép, a kapcsolatfelvételi képernyő felugró formában nyílik meg, ami növeli az űrlap benyújtását. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan hozhat létre egy kapcsolatfelvételi űrlapot felugró ablakot a WordPress webhelyén anélkül, hogy lépésről lépésre befolyásolja a felhasználói élményt..

Kapcsolattartó űrlap előugró ablakának létrehozása a WordPress segítségével

A WordPress segítségével könnyedén létrehozhatja a kapcsolatfelvételi űrlapot. Az induláshoz mindössze 2 dologra van szüksége:

  1. egy nagyszerű felbukkanó plugin
  2. robusztus űrlapkészítő plugin

A legjobb eredmények elérése érdekében azt javasoljuk WPForms a kapcsolatfelvételi űrlap létrehozásához. Ez egy nagyszerű formagyártó bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy kevesebb, mint 5 perc alatt szinte bármilyen űrlapot elkészítsen. További információ a WPFormsról itt.

WPForms, felhasználói regisztráció, plugin, felhasználói bejelentkezési plugin

Felbukkanó bővítményekkel kapcsolatban úgy gondoljuk, hogy nincs más, jobb lehetőség OptionMonster. Ez az egyik legnépszerűbb és legerősebb ólomgenerációs plugin, amely lehetővé teszi, hogy felhívja a látogató figyelmét és ösztönözze őket arra, hogy lenyűgöző optinok segítségével cselekedjenek a webhelyén. Ezzel a bővítménnyel növelheti a felhasználók elkötelezettségét, és növelheti konverzióit és értékesítéseit.

optinmonster-pop-up

Ha többet szeretne tudni az OptinMonsterről, olvassa el az OptinMonster részletes ismertetését.

1. lépés: Telepítse a WPForms és az OptinMonster beépülőket

add-wordpress-plugins

Először töltse le a WPForms csatlakoztat. Ezután telepítse és aktiválja. Nem tudja, hogyan? Nincs mit. Áttekintheti a WordPress plugin telepítésével kapcsolatos útmutatónkba, hogy mindezt rendezze. Nos, várj.

Minden kész? Tökéletes.

Ugyanezt a folyamatot aktiválja az OptinMonster plugin aktiválásához. De nem elegendő csak a plugin telepítése. Önnek kell Hozzon létre egy fiókot az OptinMonster alkalmazással is. A bővítmény csak médiumként működik a WordPress-webhely és az OptinMonster alkalmazás összekapcsolásában. Ezért a megfelelő működés érdekében telepítenie kell a plugint, és létre kell hoznia egy fiókot az alkalmazásban is.

2. lépés: Hozzon létre egy kapcsolatfelvételi űrlapot a felbukkanó WPForms segítségével

Először a WPForms bővítményt használjuk fel kapcsolattartási űrlap létrehozására. De ha a WPForms-ot már használta, és már létrehozott egy kapcsolatfelvételi űrlapot vele, akkor ezt a lépést kihagyhatja.

Ha nincs kapcsolatfelvételi űrlapja, menjen az irányítópultra és kattintson a gombra WPForms »Új hozzáadása.

wpforms-műszerfal

Ezzel egy másik oldalra jut, ahol kiválaszthatja az űrlapsablont, és hozzáadhat nevet az űrlaphoz. Válaszd ki a Egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap adjon nevet az űrlapnak.

WPForms Lite sablonok

A folyamat befejezése után elindul az űrlapkészítő, amely megkönnyíti az űrlapok megtervezését. Könnyen hozzáadhat vagy eltávolíthat fájlokat a drag and drop készítő segítségével.

Felveheti az összes olyan mezőt, amely szerinte szükséges az űrlaphoz. Miután minden elkészült, nyomja meg a Mentés gombot a módosítások mentéséhez. A kapcsolatfelvételi űrlap készen áll az élő megjelenítésre.

Most nyomja meg a Beágyaz fülre a Mentés gomb mellett, és másolja a rövid kódot.

3. lépés: WordPress előugró ablak létrehozása az OptinMonster használatával

A következő lépés egy felugró ablak létrehozása a webhelyén. Készítünk egy modális felbukkanást a következővel: OptinMonster. Tehát lépjen a WordPress irányítópultjára és kattintson a gombra OptinMonster »Új kampány létrehozása.

Ez megnyit egy új képernyőt, ahol kiválaszthatja a kampánytípust és az optin sablonját. A kampánytípushoz kiválasztjuk az előugró lehetőséget.

A sablon esetében menjünk tovább Vászon. Ez egy üres vászon, amely támogatja a rövid kódok minden formáját. Tehát itt beszúrhat bármilyen HTML, CSS, JavaScript és még a WordPress rövid kódot.

Miután kiválasztotta a sablont, egy új képernyőre kerül, ahol megnevezheti kampányát.

Ezután kattintson a Kezdje el építeni fület. Most a “drag and drop” gyártóhoz kell irányítani. Észre fogja venni, hogy a vászon tervezése szempontjából üres. Bármilyen felugró ablakot létrehozhat ezzel a vászonnal, és megtervezheti őket a semmiből. Ezt megteheti a Tervezés lap.

Ha kész, kattintson a Blokkok hozzáadása fül a Tervezés fül alatt. Görgessen lefelé a Elem blokkok opciók. Ez alatt egy HTML blokk jelenik meg. Húzza és ejtse le a tervezési területre.

Itt megadhatja a kapcsolattartó űrlap rövid kódját, és hozzáadhat egyéni HTML-eket. Tegyük fel a rövid kódot, amely a következő:

Van kérdése??

Egyszerűen töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel.

Itt van egy áttekintés arról, hogyan lehet ezt megtenni.

Vegye figyelembe, hogy a korábban létrehozott űrlap rövid kódja is be van ágyazva a kódba. Ezt a rövid kódot kicserélheti a sajátjára. Most mentse el a módosításokat. Ezután menjen a Megjelenítési szabályok fülre, és állítsa az időzítést nullára a képernyőképen látható módon.

Görgessen tovább ezen a képernyőn, és további lehetőségeket talál. Használhatja őket, ha ezt az űrlapot egy adott oldalon vagy bejegyzésben szeretné megjeleníteni. Üsd a Megment gombot, amikor kész.

4. lépés: A felbukkanó űrlap közzététele

Miután végzett a változásokkal, kattintson a Igen nem lehetőséget a tetején, és kattintson a aktiválja lap.

Végül menj a közzétesz fülre, és váltson az állapotra élő.

optinmonster, üdvözlő kapu, wp üdvözlő kapu, listaépítés

Ha kész, térjen vissza a WordPress irányítópultjába, és ugorjon a OptinMonster »Kampányok. Itt láthatja kampányát. Kattintson a gombra A kimeneti beállítások szerkesztése link. Kibővít néhány lehetőséget. Jelölje be a jelölőnégyzetet Engedélyezze a kampányt a helyszínen választási lehetőség.

Végül kattintson a Beállítások mentése opció az oldal végén.

5. lépés: Link hozzáadása a kapcsolatfelvételi űrlap felbukkanásához

Először másolja az OptinMonster kampánycsipet. Megtalálja közvetlenül a kampány neve mellett.

Most hozzon létre egy új oldalt a WordPress-ben, vagy szerkesszen egy bejegyzést vagy oldalt, amelyhez hozzá szeretné adni a kapcsolatfelvételi űrlap felbukkanó hivatkozását vagy gombját. Itt létrehozunk egy újat. Nyissa meg a szövegszerkesztőt, és adja hozzá a következő kódot. Ne felejtsd el kicserélni a meztelen meztelen meztelen meztelen meztelen meztelen meztelen meztelen meztet.

Lépjen kapcsolatba velünk

Miután elkészült, nyomja meg a közzétesz gombot a jobb oldalon. Az Ön űrlapja működik. Látogasson el webhelyére az első oldalról, és látni fogja.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket. Ha többet szeretne tudni a kapcsolatfelvételi űrlap létrehozásáról a WPForms segítségével, itt található egy részletes útmutató.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map