Learndash vs. LifterLMS – melyik a jobb? (2020)

learningdash vs lifterlms


A LearnDash és az LifterLMS a WordPress legjobb LMS (tanuláskezelő rendszer) beépülő moduljai. De ami valóban a legjobb LMS-bővítmény: LearnDash vagy LifterLMS?

Nem minden tanulási menedzsment rendszert hoz létre egyenlőnek. Fontos, hogy megértse, hogy ez a két LMS plugin mennyiben különbözik egymástól, árazási tervük és funkcióik szempontjából. A LearnDash és az LifterLMS elfogulatlan összehasonlításával segítünk eldönteni, melyik a legjobb választás az Ön számára.

LearnDash vs. LifterLMS – Tartalomjegyzék

Annak érdekében, hogy megismerje azokat a különbségeket, amelyekkel felmerült ez a Learndash és LifterLMS összehasonlító üzenet. Ebben a bejegyzésben összehasonlítjuk a beépülő modulokat, és megnézzük, melyik lehet jobb választás a következő projekthez.

Ennek során főként 6 szempontot fogunk vizsgálni –

 1. Áttekintés
 2. Egyszerű használat
 3. Tanfolyam-készítő
 4. Fizetési lehetőségek
 5. Teljesítmény
 6. Dokumentáció
 7. Árazás

Kezdjük mindkét plugin gyors áttekintésével. Ez elősegíti a pluginek jobb megismerését, ha nem ismeri őket.

LearnDash vs. LifterLMS – Áttekintés

LearnDash

A Learndash és az LifterLMS két kiváló WordPress LMS plugin, amelyek segítségével online tanfolyam-webhelyeket hozhat létre a felhasználók számára.

A LearnDash azt állítja, hogy a WordPress legmegbízhatóbb LMS-bővítése. Lenyűgöző vásárlói listával büszkélkedhetnek, köztük a Fortune 500 társaságokkal és a világ legnagyobb egyetemeivel online tanfolyamok készítéséhez.

A LearnDash egy prémium plugin, amely rengeteg funkcióval rendelkezik, hogy online tanfolyamokat hozzon létre webhelyén.

LifterLMS

Másrészt, az LifterLMS egy freemium LMS plugin, amely prémium kiegészítőket külön-külön vagy csomagként értékesít. Ez egy újabb teljes LMS csomag, amely lehetővé teszi az online tanfolyamok gyors és egyszerű elkészítését.

LearnDash vs. LifterLMS – Könnyű használat

LearnDash

Learndash jelentéskészítő widget

Ez a plugin nagyon egyszerűen használható. A LearnDash használatával dedikált műszerfalat kap, amely lehetővé teszi tananyagok, órák, témák, vetélkedők, tanúsítványok, feladatok, csoportok és egyebek létrehozását. Ez lehetővé teszi a felhasználói tanfolyam és a quizz jelentések könnyedén exportálását bármilyen más platformon.

A Beállítások lapon különféle lehetőségeket engedélyezhet, például a kurzus automatikus tekercselését, a kurzus határának megkerülését és így tovább. Ha tudja, hogyan lehet hozzászólásokat és oldalakat létrehozni a WordPress programban, akkor rendkívül könnyű online tanfolyamot létrehozni a LearnDash segítségével.

A Plus és a Pro tervekkel megkapja a ProPanel programot, amely fokozza az adminisztrátorok tapasztalatait. Ez még könnyebbé teszi a kurzusok kezelését, a valós idejű tevékenységek megtekintését és így tovább.

LifterLMS

lifterlms-Értékesítés-Report-részletek

Az LifterLMS szintén könnyen használható és konfigurálható. Mint a LearnDash, a LifterLMS-nek is van egy külön irányítópultja az online tanfolyamok kezelésére. De ez valamivel több lehetőséget kínál, mint a LearnDash. A LearnDash opcióin kívül lehetőségeket kínál a jelentkezések, eladások, vetélkedők, tagság, hallgatók stb. Jelentéseinek megtekintésére is..

Győztes

Mindkét plugin felhasználóbarát és könnyen kezelhető. A ProDanelnek köszönhetően azonban a LearnDash a versenytársak számára egyszerűbb felhasználást jelent.

LearnDash vs. LifterLMS – tanfolyam-készítő

LearnDash:

Tanfolyam létrehozása a LearnDash segítségével szórakoztató és egyszerű. Csak nyissa meg a LearnDash irányítópultját és kattintson a gombra Tanfolyamok »Új hozzáadása. Ezután hozzáadhatja a saját címét, és elkezdheti a kurzus létrehozását.

A képernyő tetején különféle lehetőségek állnak rendelkezésre. Használhatja azokat rövid kód, kategória és címke hozzáadásához stb.

Hasonlóképpen, órákat vehet fel a tanfolyamra. Ehhez kattintson a képernyő bal oldalán található Leckék elemre. Ezután válassza a Új hozzáadása választási lehetőség. Görgessen lefelé, és válassza ki azt a kurzust, amelyhez hozzá szeretné adni az órát.

Hasonlóképpen, témákat vehet fel kurzusaihoz, kvízekhez, tanúsítványokhoz, feladatokhoz stb. Összességében könnyű körbejárni, kurzusokat és más kapcsolódó témákat létrehozni. Amint ez megtörtént, rákattinthat a jobb oldalon található közzététel gombra, hogy a kurzus életre lépjen.

LifterLMS:

A LearnDashhez hasonlóan a LifterLMS egyszerű lehetőségeket is kínál a kurzus létrehozásához. A tanfolyam létrehozásához kövesse ugyanazokat a lépéseket, mint a Learndash. Az oldal lefelé görgetésével még több lehetőséget talál, például konfigurációt a tanfolyam hosszának beállításához, kiemelt videó vagy hang beágyazásának lehetőségét, hozzáférési terv hozzáadását és még sok minden mást..

LifterLMS

Felvehet egyéni mezőket, az oktató nevét, kezelheti a hallgatókat és még sok minden mást is végezhet.

Győztes

Mindkét bővítmény egyszerű felületet kínál a tanfolyamok létrehozásához, valamint címkék, címkék és kategóriák hozzáadásához. Tehát ez döntetlen.

LearnDash vs. LifterLMS – fizetési lehetőség

LearnDash:

A Learndash támogatja a PayPal alkalmazást, mivel ez az alapértelmezett fizetési lehetőség. Az adott mezőkbe felveheti e-mail címeit, pénznemét, országát és minden egyéb szükséges információt. Itt van egy képernyőkép a fizetési lehetőségekről –

LifterLMS:

A LifterLMS-nek viszont nincs alapértelmezett fizetési lehetősége. Kiválaszthatja, hogy miként fogadja el a fizetést.

A fizetéseket manuálisan (online vagy offline) is meg lehet fizetni, vagy akár a fizetési átjárót is integrálhatja. Az Ön igényei szerint kitöltheti a pénznem és a fizetési átjáró opcióit.

Győztes

Mivel a Learndash már rendelkezik alapértelmezett fizetési átjáróval, könnyebb elfogadni a tanfolyamok kifizetéseit. Azonban akkor kell megvásárolnia egy kiegészítőt, ha el akarja fogadni a LifterLMS-en történő fizetést, amely összeadja a plugin árát..

Tehát megint itt a LearnDash egyértelmű nyertes.

LearnDash vs. LifterLMS – Teljesítmény

LearnDash:

Webhelyének teljesítménye a felhasználói élmény egyik legfontosabb aspektusa. Ha lassú, akkor valódi következményei lehetnek.

A WordPress teljesítményének javítása érdekében a LearnDash a legújabb technológiai eszközöket használja mind az e-learning, mind a WordPress iparban!

Kiegészítők segítségével még az Articulate Storyline vagy az Adobe Captivate weboldalán létrehozott tartalmat is integrálhatja..

LifterLMS:

Tisztelettel: a LifterLMS szintén kiváló teljesítményével. Szupergyors és érzékeny, ha érzékeny témát használ. Annak ellenére, hogy a plugin nem veszélyezteti a sebességet, az Ön érdeke, hogy szemmel tartsa a teljesítmény optimalizálását.

Győztes

Mindkét beépülő modul szupergyors és kompatibilis a legtöbb témával és beépülő modullal, amelyeket esetleg érdemes ezeket a beépülőket használni. Ez egy nyakkendő.

LearnDash vs. LifterLMS – dokumentáció

Mind a Learndash, mind az LifterLMS kiterjedt dokumentációval rendelkezik, amely végigvezeti Önt az online tanfolyam felépítésének minden szempontjából. Nem számít, hogy melyik bővítményt választja, könnyű megismerkedni a bővítménnyel.

Győztes

A dokumentáció szempontjából mindkét bővítmény jól dokumentált, és végigvezeti az online tanfolyam létrehozásának minden lépését.

LearnDash vs. LifterLMS – Árképzés

Learndash: A Learndash három különféle árszabást kínál Önnek, 159 és 329 dollár között. Az alaptervvel megkapja a központi plugint és az engedélyt annak egy oldalon történő használatához. A plusz csomaggal legfeljebb 10 webhelyen használható a plugin, a Pro licencgel pedig akár 25 webhelyen is használható..

Ár Learndash

LifterLMS:

A LifterLMS 3 különféle árszabást is kínál, 99 és 999 dollár között. Használhatja a 99 dolláros tervet 5 webhelyen, a 299 dollár tervet 5 oldalon és a 999 dollárt korlátlan számú webhelyen..

Győztes

Annak ellenére, hogy az LifterLMS olcsóbb alapcsomagot kínál, az LMS webhelyének növekedésével a plugin drágul, mivel sok kiegészítőt kell vásárolnia. Tehát a LearnDash a győztes.

Következtetés: Melyik a legjobb választás az LMS igényeinek?

Ha egy fej-fej összehasonlítást végezzünk a LearnDash és az LifterLMS között, akkor nyilvánvaló, hogy a LearnDash jóval meghaladja a görbét.

Bár mindkét felület felhasználóbarát, a szolgáltatások szempontjából a LearnDash kiemelkedik a LifterLMS-hez képest.

Ha prémium online tanfolyamot szeretne létrehozni, akkor a legjobb opció a LearnDash, míg a LifterLMS a megfelelő választás az ingyenes kurzusok biztosításához..

Ha több alternatív LMS-bővítményről szeretne tudni, akkor olvassa el a 9 legjobb WordPress LMS-bővítmény összehasonlító üzenetét

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map