[Szakértői választás] 18 legjobb WordPress bővítmény a marketingszakemberek számára

A legjobb WordPress pluginok forgalmazói


Ön a legjobb WordPress bővítményeket keresi a marketingszakemberek számára? Függetlenül attól, hogy még újabb vagy a marketinggel vagy egy régi profival, a megfelelő plugins-készlet megnövelheti a játékot, és növeli a siker esélyeit. A gyilkos céloldalak készítésétől kezdve a SEO fejlesztéséig pontosan tudjuk, milyen eszközökre van szüksége.

Ez az oka annak, hogy ebben a cikkben megosztjuk a WordPress 18 legjobb marketing pluginját. Készítse elő a kattintóujját, mert mindegyiket meg akarja majd venni!

1. OptinMonster

optinmonster

Ha a látogatók azonnal elhagyják a céloldalakat, és soha többé nem láthatók, akkor az OptinMonster a szükséges bővítmény. Jó okkal szerepel a marketingszakemberek számára a legjobb WordPress pluginok listáján az 1. helyezett. Készüljön el megcsókolni a búcsút a magas visszafordulási aránytól!

A szabadalmaztatott Exit-Intent® technológiával az OptinMonster megosztja a szemet gyönyörködtető optin űrlapot, mivel a látogatók hamarosan kattintanak az Ön webhelyéről, és előfizetővé, ügyféllé vagy követővé alakítják őket..

Az OptinMonster lehetővé teszi lenyűgöző optin űrlapok létrehozását, amelyeket könnyen csatlakoztathat kedvenc e-mail marketing szolgáltatásához vagy CRM szoftveréhez, ezáltal a piacon az abszolút legjobb ólom generáló eszköz. Ez a plugin csökkenti a visszafordulási arányt, növeli a felhasználói elkötelezettséget, és elküldi az e-mail előfizetéseit a tetőn keresztül!

Kezdje el az OptinMonster használatát ma!

2. WPForms

wpforms

Minden weboldalnak kapcsolattartási űrlapra van szüksége, különösen, ha valamit reklámoz. Akkor miért nem használja a piacon a legjobb kapcsolatfelvételi űrlapok pluginját?

A WPForms lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzon létre kapcsolattartási űrlapokat intuitív drag and drop építőjével. Ügyfelei könnyedén felvehetnek Önnel a kapcsolatot.

Mobilbarát és teljesen érzékeny, a WPForms plugin minden eszköznél tökéletes képet mutat. Űrlapjait beillesztheti a hozzászólásokba, az oldalakra és a webhely bármilyen, a widgetre kész területére.

A kapcsolatfelvételi űrlapokon kívül létrehozhat egyedi felhasználói regisztrációs űrlapokat, felméréseket, közvélemény-kutatásokat és még sok minden mást!

Kezdje el a WPForms használatát még ma!

3. MonsterInsights

monsterinsights

Minden hozzáértő marketingszakértő ismeri a Google Analytics értékét. De tudta, hogy van egy plugin, amely közvetlenül a WordPress Admin irányítópultjára helyezi a Google Analytics szolgáltatást? Ez a bővítmény a MonsterInsights.

A MonsterInsights beépülő modul segítségével a Google Analytics teljes energiáját kihasználhatja közvetlenül a webhely hátteréről. Nyomon követheti a felhasználói elkötelezettséget és megtekintheti a mélyreható jelentéseket anélkül, hogy el kellene hagynia a saját webhelyét.

Kezdje el a MonsterInsights használatát ma!

4. Hamarosan a SeedProd Pro

jön-soon-pro-by-seedprod

Miért várhat a vezetések rögzítésére? A SeedProd Coming Soon Pro segítségével hamarosan létrehozhat figyelmet felhívó figyelmet és olyan karbantartási oldalakat, amelyek lehetővé teszik az előfizetők összegyűjtését, mielőtt webhelye még élőben lenne.!

Ez a plugin kötelező és kötelező, és feltétlenül az egyik legjobb WordPress plugin, amely marketing pluginokat tartalmaz. Az előfizetési űrlapokon kívül visszaszámlálót, közösségi megosztási lehetőségeket, áttételkövetést és még sok minden mást kínál.

Különféle kiegészítőkkel is rendelkezik, amelyek segítségével elképesztő céloldalakat készíthet, vagy többnyelvű oldalakat hozhat létre.

Kezdje el a SeedProd ma megjelenésével!

5. Szomjas társult vállalkozások

thirstyaffiliates

Optimalizálja webhelye keresőképességét linkeinek feltárásával a ThirstyAffiliates bővítményen keresztül. Bármely webhelyhez tökéletes, de különösen jól működik, ha van blogod.

A ThirstyAffiliates mindent tartalmaz, amire szüksége van a hatalmas számú társult kapcsolat kezeléséhez és megszervezéséhez. Dönthet úgy is, hogy egyes kulcsszavakat automatikusan összekapcsol.

404 hiba esetén statisztikai jelentéseket és értesítéseket kap. A ThirstyAffiliates megkönnyíti a következő marketing stratégia megtervezését.

További információt szeretne? Olvassa el a ThirstyAffiliates véleményünket!

Kezdje el a ThirstyAffiliates alkalmazását ma!

6. A régi üzenetek újjáéledése

Revive-Old-üzenetét

Ha blogot működtet, a Régi üzenetek újjáélesztése alapvető plugin. Ne hagyja, hogy régebbi blogbejegyzései pazarlásba kerüljenek. Még mindig rengeteg marketinglé van!

A Revive Old Posts segítségével automatikusan megoszthatja régebbi blogbejegyzéseit a közösségi médiában, megőrizve azokat a forgalomban. Miután beállította, elvégzi a többi munkát az Ön számára. Ez a tökéletes módja annak, hogy online maradjon következetes és releváns.

Kezdje el a régi üzenetek újjáélesztését ma!

7. Úszó szociális bár

Lebegő szociális bár

Ne hagyja, hogy az ár becsapjon. Ez a 100% -ban ingyenes plugin prémium minőségű, és a bolygó egyik legnépszerűbb közösségi megosztási pluginja.

Könnyű és a sebességre optimalizált. Ráadásul kezdőbarát és hihetetlenül egyszerűen beállítható és használható.

Szeretjük a Lebegő Social Bar-t, mert az nem akadályozza meg az Ön tartalmát. A lap tetejére ragaszkodik, ahogy a látogatók lefelé gördülnek, és szemmel láthatóan tartják anélkül, hogy zavaróak lennének.

Integrálódik a Twitter, a Facebook, a Google+, a LinkedIn és a Pinterest használatával.

Kezdje el ma az úszó szociális bár használatával!

8. Közös számlálás

Közös grófok

Mivel a piac egyik legjobb közösségi média pluginjaként a Shared Counts a legjobb WordPress marketing bővítmények egyik választója.

A GDPR-kompatibilis, és lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáadhassa a közösségi média megosztó gombjait a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz. Dönthet úgy, hogy megjeleníti-e a részvények számát, vagy akár megjeleníti-e egyes látogatók számát, másoknak pedig nem. Nagyon rugalmas.

Ráadásul, a többi közösségi média beépülő moduljával ellentétben, a SharedCounts sebességre van optimalizálva, és nem lassítja le webhelyét!

Kezdje el a megosztott számlálást ma!

9. Élesztő SEO

yoast-seo

A Search Engine Optimization (SEO) egyes marketingszakemberek számára áldás, mások számára pedig bátor. Még azok a marketingszakemberek is, akik élvezik a SEO előnyeit, nem mindig élvezik ezt. És azok, akik nem értik, hajlamosan utálják.

Szerencsére a Yoast SEO itt van, hogy megmentse a napot! A Yoast SEO még akkor is, ha megvette a SEO unalmas jellegét, vagy nem érti azt, a folyamat gondtalan és hihetetlenül egyszerű. Ez egy plugin, amely minden marketingszakembert igényel a saját webhelyén.

Mivel a világ legjobb SEO beépülő modulja, a Yoast SEO tele van csodálatos funkciókkal, amelyek túlmutatnak az egyszerű címkéken és a meta leíró mezőkön. Felkérést kap arra, hogy válasszon egy fókuszkulcsot a kezdéskor, ügyelve arra, hogy a teljes üzenet is optimalizálható legyen, nem csak a meta-adatok. És az osztályozó rendszer megkönnyíti, hogy megmondja, mikor tett minden helyesen.

Kezdje el a Yoast SEO alkalmazást még ma!

10. Címkísérletek ingyenes

címkísérletek ingyenes

Szerette volna már A / B teszteket futtatni a címein? Most már tudod! A Title Experiments Free – amint a neve is sugallja – teljesen mentes a WordPress plugin-tárolóból, és lehetővé teszi, hogy kísérletezzen a címeivel, hogy megtudja, mi vonzza a legjobban.

Őrülten egyszerű a használata, és biztosítja, hogy végül kiválasztja az Ön számára legmegfelelőbb címet.

Kezdje el ma a Ingyenes Kísérleteket!

11. AdSanity

adsanity

Az AdSanity segítségével kezelheti az ön által üzemeltetett szalaghirdetéseket és a hálózati hirdetéseket.

Az AdSanity kezelőfelülete kezdőbarát, és azonnal létrehozhat hirdetéseket!

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes AdSanity-áttekintést!

Kezdje el az AdSanity használatát ma!

12. Envira Galéria

Envira-galéria

A gyönyörű képek a jó marketing részét képezik. Az Envira Galéria lehetőséget ad arra, hogy ezeket a képeket új, szemet gyönyörködtető módon jelenítse meg.

A könnyen használható beépített drag and drop rendszerrel az Envira Galéria segítségével néhány egérkattintással kiválaszthatja, rendezheti és címkézheti fényképeit. A képeket vízjelekkel is megjelölheti, videókat adhat hozzá, és létrehozhat egyéni közösségi megosztási gombokat.

További információt szeretne? Olvassa el az Envira Galéria teljes áttekintését!

Kezdje el az Envira galéria használatát ma!

13. Beaver Builder

hód-építő

Az egyik legjobb WordPress oldalkészítő beépülő modul, a Beaver Builder lehetővé teszi, hogy könnyedén létrehozhasson céloldalakat kódolási ismeretek nélkül. A drag and drop felület lehetővé teszi a kütyü, tartalomblokkok és más speciális elemek keverését és összeillesztését.

Több tucat sablon közül választhat, mindössze percek alatt készen áll a beépítésre. Egyszerűen add hozzá a saját tartalmat, és készülj fel néhány eladásra.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a Beaver Builder teljes véleményét.

Kezdje el a Beaver Builder használatát ma!

14. WP RSS összesítő

wp-rss-aggregátor

Állítsa be a termékoldalakat társult hírcsatornák importálásával, vagy automatikus blogbejegyzéseket hozhat létre könnyedén a WP RSS Aggregatornak köszönhetően.

Ez a remek kis bővítmény csomagot készít, és az Amazon Associates és más társult hálózatokból az amazon tartalmának letöltését egy pillanatra készteti. Határozottan az egyik legjobb ma elérhető WordPress marketing plugin.

Kezdje el a WP RSS Aggregator használatát ma!

15. reSmush.it

resmushit

Tömörítse a képeket a reSmush.it alkalmazással anélkül, hogy a minőségük veszélyeztetné.

Ez a plugin biztosítja, hogy még a legcsábítóbb képek sem lelassítják webhelyének sebességét, vagy nem töltik túl sokáig a betöltést..

A még nagyobb kényelem érdekében a képfájlokat tömegesen optimalizálhatja. És optimalizálhatja még a régebbi bejegyzésnél és oldalakon már használt képeket!

Kezdje el a reSmush.it ma használatát!

16. Szerkesztési folyamat

edit-flow

Ha olyan tartalommarketing szakemberek, akik több szerzőből álló blogot működtetnek, akkor a Szerkesztés folyamata egy szükséges bővítmény.

A Folyamat szerkesztése lehetővé teszi, hogy beállítsa a blogját az egyedi posztszobrok hozzáadásához, a szerkesztői visszajelzés elküldéséhez a blogírók számára, és a könnyen használható szerkesztői naptár kezeléséhez. Ez egy nagyszerű bővítmény, amely biztosítja a menetrend betartását és a folyamatos frissítést.

Kezdje el a Flow szerkesztése ma!

17. Polldaddy

Polldaddy

Az Automattic Polldaddy lehetővé teszi, hogy interaktív vetélkedéseket készítsen a webhely látogatóinak bevonására.

Felvehet képeket a vetélkedőkhöz, vagy akár videókat ágyazhat be a YouTube-ról.

Mint marketingszakértő, köteles értékelni a webhely látogatói elkötelezettségéről szóló részletes jelentését. Ezen felül ezeket a jelentéseket nagyrészt bármilyen formátumban exportálhatja, ideértve a CSV-t, PDF-t, Google-dokumentumokat és XML-t.

Kezdje el a Polldaddy ma alkalmazását!

18. Cím és Nofollow for Links

cím-és nofollow-for-links

Mindannyian tudjuk, hogy a nofollow címkék kiválóan alkalmasak a külső linkekre. Sajnos alapértelmezés szerint a WordPress nem engedélyezi azok használatát.

Erre szolgál a Title és a Nofollow for Links! Ezzel a pluginnel gyorsan felveheti a címet és a nofollow opciókat a WordPress beszúrási linkjének felbukkanó oldalára. Ha hiperhivatkozással jelöl valamit a bejegyzésedben vagy az oldalszerkesztőben, akkor ez a lehetőség jelenik meg. Adja hozzá a címkéit az egér kattintásával!

Kezdje el a címet és a Nofollow for Links linkeket ma!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress pluginokat a marketingszakemberek számára.

Ha tetszett neki ez a üzenet, akkor tetszik a legjobb e-mail marketing szolgáltatások összehasonlítása is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map