ThirstyAffiliates vs Pretty Links – melyik a jobb? (Összehasonlítás)

szomjas társulások vs csinos linkek


Kíváncsi, melyik társult bővítmény a legjobb választás egy társult webhely futtatásához?

A WordPress piacát rengeteg kapcsolt plugin elárasztja, amelyek lehetővé teszik a társult linkek elrejtését, az eltakart URL-ek kezelését és a jutalékok megóvását a lopásoktól..

Közülük a pluginok, amelyek különböznek egymástól, a ThirstyAffiliates és a Pretty Links.

ThirstyAffiliates vs Pretty Links: Összehasonlítás

Ebben a cikkben fej-fej összehasonlítást végezzünk a két plugin között, és segítünk eldönteni, melyik a legjobb választás az Ön webhelyére..

Olvasóink kényelme érdekében a posztot 7 különálló részre osztottuk.

 1. Áttekintés
 2. Linkkezelés
 3. URL rövidítés
 4. Hely és jelentés
 5. Import / Export opciók
 6. Támogatás
 7. Árazás

Tehát kezdjük.

1. ThirstyAffiliates Vs. Csinos linkek – áttekintés

A ThirstyAffiliates egy affiliate management plugin, amely lehetővé teszi a webhelyre mutató kapcsolt linkek hozzáadását, felfüggesztését és kezelését. Ez lehetővé teszi a csúnya társult URL-ek elrejtését, hogy biztonságosnak tűnjenek a felhasználók számára. Számos más nagyszerű funkcióval is rendelkezik, mint például a linkek ütemezése, a linkek automatikus állapotfelmérése stb.

A Pretty Links egy hasonló linkkezelő plugin is, amely lehetővé teszi az affiliate linkek elrejtését, hogy azok tiszták és egyszerűek legyenek a felhasználók számára. Használhatja rövidebb linkek létrehozásához is, amelyek a saját domain nevéből származnak. Ez egy teljes linkkezelő eszköz, amely rengeteg más fejlett funkcióval rendelkezik, mint például szép hivatkozások automatikus létrehozása, automatikus hivatkozás kulcsszavak, linkkövetés és még sok más.

2. Linkkezelés

A ThirstyAffiliates segítségével a linkek kezelése rendkívül egyszerű, és központi helyről is elvégezhető. Például, ha az Ön által támogatott vállalat megváltoztatja a linkeket, akkor a webhelyén található összes linket kicserélheti az újra, közvetlenül a ThirstyAffiliates panelen. Az összes hivatkozás manuális javításához nem kell mélyebben belemerülnie az archívumokba. A panelen történő megváltoztatása automatikusan frissíti az összes eddig közzétett linket.

A ThirstyAffiliates segítségével ütemezheti a linkeket. Ez azt jelenti, hogy felveheti társult linkeit, majd kiválaszthatja azt az időpontot, amikor a link aktívvá válik. Azt is lehetővé teszi, hogy rendszergazdaként értesítéseket kapjon, amikor a linkek mérföldkövet érnek el. Például hagyhatja, hogy értesítse, ha bizonyos számú kattintást elért. Ezenkívül időről időre ellenőrzést végezhet a linkein is az automatikus egészségügyi ellenőrzés opció aktiválásával.

A Pretty Links egyszerű linkekezelési lehetőségeket is kínál. De ha összehasonlítjuk a párával, a szolgáltatások itt valóban korlátozottak.

A Pretty Links segítségével átirányításokat, nem követő címkéket és kategóriákat adhat hozzá az affiliate linkekhez. A linkeket új ablakban is megnyithatja.

A ThirstyAffiliates vállalatoktól eltérően a Pretty Links azonban nem kínál lehetőséget linkeinek ütemezésére vagy egy link-állapot-ellenőrző automatizálására a társult linkek ellenőrzésére, hogy megnézhessék, működnek-e jól. Önnek sincs lehetősége arra, hogy értesítéseket fogadjon, még akkor is, ha a linkek mérföldkövet elérnek.

Győztes

ThirstyAffiliates

3. URL rövidítés

Az affiliate link management plugin használatának fő oka a hosszú és rossz megjelenésű linkek eltakarása, hogy rövidebbek és könnyen megjegyezhetők legyenek. Nézzük meg, hogy ezek a bővítmények milyen lehetőségeket kínálnak erre.

A ThirstyAffiliates lehetővé teszi a linkek lerövidítését különféle külső szolgáltatásokkal, például:

 1. Bit.ly
 2. Goo.gl
 3. Firebase dinamikus hivatkozások

szomjas

Ezen szolgáltatások bármelyikének használatához előbb létre kell hoznia egy fiókot ezekkel a szolgáltatásokkal, majd csatlakoznia kell a pluginhoz. Ez hosszú és bonyolult folyamatnak tűnik, főleg ha kezdő vagy.

A Pretty Links viszont könnyebb lehetőséget kínál az URL lerövidítésére.

Csak annyit kell tennie, hogy ellenőrizze a Használjon rövid link URL-t lehetőséget, majd írja be a linket az alatta lévő üres mezőbe.

Győztes

Ha összehasonlítja a ThirstyAffiliates Vs. A Pretty Links a linkeket rövidítő szolgáltatás szempontjából úgy gondoljuk, hogy a Pretty Link sokkal jobb, mint a ThirstyAffiliates, mert az egész folyamat egyszerű.

Nézze meg a Pretty Links teljes áttekintését, hogy jobb ötletet kapjon.

4. Hely és jelentés

A ThirstyAffiliates lehetővé teszi a helymeghatározások megadását a linkekre a MaxMind Country DB tervek segítségével. Ezzel a bővítménnyel nyomon követheti az összes linkre leadott kattintást. De ennek a szolgáltatásnak a használatához először össze kell kapcsolnia webhelyét a Google Analytics szolgáltatással.

szomjas társulók vs csinos linkek

A Pretty Links nem engedi hozzá földrajzi helyzetének megadását az URL-jéhez, de rendelkezik olyan lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik a társult linkek nyomon követését. Ennek három különböző lehetősége van.

 1. normál követés
 2. Bővített követés (több statisztika / lassabb teljesítmény)
 3. Egyszerű kattintások számának követése (kevesebb statisztika / gyorsabb teljesítmény)

Ezekkel a lehetőségekkel megnézheti, hogy a linkek hogyan teljesítenek, és melyik kap több kattintást.

Győztes: A linkkövetés szempontjából mindkettő egyformán jó. Mivel azonban a ThirstyAffiliates lehetővé teszi a földrajzi helymeghatározási lehetőség hozzáadását, ebben az esetben nyertesnek kell nyilvánítanunk.

5. Importálás / exportálás opciói

A ThirstyAffiliates segítségével sokkal könnyebb importálni / exportálni a plugin-beállításokat egy másik rendeltetési helyre vagy onnan. Csak nyissa meg az Importálás / Exportálás lapot, és az üres mezőbe illessze be a beállítási karakterláncokat. És akkor nyomja meg a Beállítások importálása gombot a folyamat befejezéséhez.

A beállítások exportálásához egyszerűen használhatja a plugin által biztosított kódot, és beillesztheti azt a rendeltetési hely beállításainak beállításaiba, ahová exportálni kívánja őket..

Ha Ön Amazon Associate tag, akkor érdemes importálnia a beállításait egy másik rendeltetési helyről is. A ThirstyAffiliates ezt a legegyszerűbb módszert kínálja.

A beállítások exportálása és importálása a Pretty Links segítségével is rendkívül egyszerű és gyors. A beállítások exportálásához csak nyomja meg a Export gombot, és töltse le a beállításokat. Ezután feltöltheti a kívánt rendeltetési helyre. Hasonlóan a beállítások importálásához egy másik rendeltetési helyről, nyomja meg a gombot import gombra kattintva letöltheti, majd feltöltheti a korábban letöltött beállításokat.

A Pretty Links azonban nem rendelkezik közvetlen opcióval az Amazon Associate beállításainak importálásához.

Győztes

Mindkét bővítmény nagyon jó importálási és exportálási lehetőségekkel. De az Amazon Associates beállításainak közvetlen hozzáadása miatt a ThirstyAffiliates egyértelmű nyertes.

6. Támogatás

Hisszük, hogy a minőségi ügyfélszolgálat fontos szempont, amely a termék sikerének tulajdonítható. Végül is ez a támogatási fórum fogja Önt igénybe venni, ha valaha probléma merül fel egy probléma megoldásával kapcsolatban.

Tehát meglátogattuk a ThirstyAffiliates és a Pretty Links hivatalos támogatási portálját.

És ebben a tekintetben is úgy látják, hogy a ThirstyAffiliates vezet a versenyen. Tekintettel a legújabb tevékenységre, láttuk, hogy az 18 kérdést 18-ban oldotta meg az elmúlt 2 hónapban. Éppen ellenkezőleg, a Pretty Links az elmúlt 2 hónapban nyolc kérdésből mindössze 4-et sikerült megoldania.

Győztes

A ThirstyAffiliates ismét támogatást nyújt a verseny előtt.

7. Árképzés

A ThirstyAffiliates 3 különböző árazási terv alá tartozik.

 • Egy webhelyengedély: 49 USD / év
 • Öt site licence: 79 USD / év
 • Korlátlan helyszíni licenc: 149 USD / év

A Pretty Links is 3 különféle árszabási tervvel rendelkezik.

 • Kezdő terv: 59 dollár / év – 1 oldalon használható
 • Piaci terv: 99 USD / év – akár öt oldalon is felhasználható
 • Szuper partnerprogram: 199 dollár / év – akár 10 webhelyen is használható

Győztes

Az árképzés szempontjából a ThirstyAffiliates felveszi a versenyt. Az áraik kezdő kezdőknek zsebbarát, és korlátlan webhelylicenceket kínálnak, mindössze 149 USD / év áron. A Pretty Linksnek nincs lehetősége korlátlan licencre.

ThirstyAffiliates vs Pretty Links – melyik a legjobb? (Ítéletünk)

Miután összehasonlítottuk mind a beépülő modult, rájöttünk, hogy a ThirstyAffiliates jóval megelőzi a Pretty Links-t, amikor a linkkezelő funkciókat látja el. Az olyan szolgáltatások, mint a link ütemezése és az automatikus egészségügyi ellenőrzés, nagyon hasznosak lehetnek, és sok időt takaríthatnak meg. Nem kell minden linket külön-külön átmentenie annak ellenőrzéséhez, hogy jól működnek-e.

Nézze meg a teljes ThirstyAffiliates véleményt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map